Børnebøger

Jørgen Stamp har skrevet en sød og sjov serie, der hjælper børn med at sætte ord på svære følelser

jørgen stamp, loui har en øv-dag, loui er mørkeræd

Loui har en øv-dag og Loui er mørkeræd af Jørgen Stamp er de to første bind i en ny serie til de mindste.

Loui-serien hjælper børn med at sætte ord på deres følelser – også de svære, som kan være konfliktfyldte at være i og tale om. Bøgerne er skrevet og illustreret i en farverig og finurlig streg af Jørgen Stamp. 

Loui har en øv-dag har hunden Loui sovet dårligt. Og så træder han endda på en klods på vej ud af sengen. Faktisk er det ved at udvikle sig til en rigtig øv-dag. Men hans gode ven, katten Mo, er fuld af krudt og vil gerne lege. Mo har masser af idéer, men da Mo pludselig sidder fast i et træ, må Loui skynde sig at hjælpe.

LÆS OGSÅ: 15 gode børnebøger om følelser

Loui er mørkeræd er det sengetid, og Loui skal sove. Men da han opdager, at sovedyret Eddie er blevet glemt ude i haven, må han gøre noget. Heldigvis vil Louis gode ven Mo gerne hjælpe. Sammen tør de godt gå ud i mørket – i hvert fald så længe lommelygten virker.

Jørgen Stamp (f. 1969) er børnebogsforfatter og freelance illustrator for magasiner og dagblade. Han står blandt andet bag børnebogsserien om aben Kalle.

Loui-serien er til børn fra ca. 2 år.

LÆS OGSÅ: Styrk din højtlæsning! Få Lotte Sallings bedste tips


Loui har en øv-dag

Jørgen Stamp har skrevet en sød og sjov serie, der hjælper børn med at sætte ord på svære følelser

Hunden Louis har en rigtig øv-dag! Loui har sovet dårligt, og så træder han på en klods på vej ud af sengen. Alt er dumt, og Loui gider slet ingenting! Men Louis gode ven, katten Mo, vil virkelig gerne lege. Mo har alle mulige gode ideer til leg, men pludselig sidder Mo fast i et træ.

Loui har en øv-dag er en historie om at have en dårlig dag og alle de følelser, der følger med. Bogen hjælper børn med at sætte ord på deres følelser, også de svære, som kan være hårde at være i og tale om.

Fra omkring 2 år.

Du kan købe Loui har en øv-dag online eller i din nærmest boghandel.


Loui er mørkeræd

Jørgen Stamp har skrevet en sød og sjov serie, der hjælper børn med at sætte ord på svære følelser

Det er sovetid for hunden Loui. Loui opdager dog, at sovedyret Eddie er blevet glemt ude i haven, og nu er det helt mørkt udenfor! Heldigvis vil Louis ven, katten Mo, gerne hjælpe. Og sammen tør de godt gå ud i mørket – i hvert fald så længe lommelygten virker.

Loui er mørkeræd er en historie om at være bange. Bogen hjælper børn med at sætte ord på deres følelser, også de svære, som kan være hårde at være i og tale om.

God fra omkring 2 år.

Du kan købe Loui er mørkeræd online eller i din nærmest boghandel.