Børnebøger Billedbøger Børnebøger 3-5 år Dav Pilkey Højtlæsning Sjove børnebøger

Sig goddag til Drage! Serie til 4-årige af Dav Pilkey

Sig goddag til Drage! Serie til 4-årige af Dav Pilkey

Dav Pilkey er manden bag de populære bøger om Hundemand og Kaptajn Underhyler. Inviter de yngre børn ind i Pilkeys humoristiske univers med Drage-serien, der retter sig mod 4-årige.

Drage-serien er sjove bøger om en lille, naiv drage, der løser sine problemer på sin helt egen måde. Bøgerne er tegnet og fortalt af Dav Pilkey, der også har skrevet Hundemand og Kaptajn Underhyler

LÆS OGSÅ: De bedste børnebøger til både store og små

I Drages nye ven føler Drage sig en smule ensom, indtil en ny ven dumper lige ned i hovedet på ham. Det er et æble! Og det kan tale! Eller det får en lusket slange i græsset i hvert fald Drage til at tro. Drage bringer glad æblet med hjem for at starte det nye venskab. Og stiller man alle de rigtige spørgsmål, behøver man i virkeligheden ikke vente på et svar.

Drage, Drages nye ven, Dav Pilkey,

Drage er lykkelig for sin nye ven. Men en dag har tavsheden varet længe nok, og Drage bliver så bekymret, at han tager æblet med til lægen.

LÆS OGSÅ: Højtlæsningshygge – Fem fede bøger til de 5-årige

I Drages tykke kat får Drage en dag besøg af en tyk kat. De kommer godt ud af det med hinanden, og Drage inviterer katten til at flytte ind hos sig. Men det er ikke nemt at dele hus med én, der bare gør, hvad der passer den.

Drage, Drages tykke kat, Dav Pilkey,

Drage har en hel del at lære om katte og de ting, de godt kan lide – og måske især de ting de ikke kan lide. Men en dag bliver katten væk, og Drage må ud og lede efter sin tykke ven.

I Drages skøre dag vågner Drage op og alt går lidt skævt og skørt. Alting roder og er forkert. Men heldigvis lægger Drage ikke mærke til noget af det, for han har en dejlig dag.

Du kan se bogtraileren for Drage-serien her:Drage-serien af Dav Pilkey


Drages nye ven

Drages nye ven, Dav Pilkey

Mød den søde og lidt naive Drage, der oplever verden på sin egen helt uimodståelige facon.

Da vi møder Drage, er han ensom, fordi ingen har tid til at være hans ven. Lige indtil han en dag falder over et æble, som heldigvis gerne vil være venner med ham. Men æblet siger slet ingenting, og det gør Drage bekymret …

Drage-serien er tegnet og fortalt af Dav Pilkey, som står bag bestsellersucceser som Hundemand og Kaptajn Underhyler.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Drage (1) – Drages nye ven online eller i din nærmeste boghandel.Drages tykke kat

Drages tykke kat, Dav Pilkey, børnebog, børnebøger, bog 6 år,

En dag venter der en glædelig overraskelse uden for Drages hoveddør: nemlig en sød og tyk kat. Drage tager katten til sig – men Drage har ikke haft husdyr før, så han har en hel del af lære …

Drage er sød, naiv og oplever verden på sin helt egen sjove facon. Et helt igennem herligt bekendtskab, som er umuligt ikke at holde af.

Drage-serien er tegnet og fortalt af Dav Pilkey, som står bag de populære serier om Hundemand og Kaptajn Underhyler.

Fra ca. fire år.

Du kan købe Drage (2) – Drages tykke kat online eller i din nærmeste boghandel.


Drages skøre dag

Sig goddag til Drage! Serie til 4-årige af Dav Pilkey

Drage vågner op og har bare en skør dag. Alting går skævt og roder og er forkert. Men heldigvis lægger Drage ikke mærke til noget af det, for han har en dejlig dag.

Drage-serien er skabt af Dav Pilkey, manden bag den populære serie om Hundemand og serien om Kaptajn Underhyler, der har lagt verden ned … af grin! Drage-serien henvender sig til et yngre publikum, og med en humoristisk historie og en sød streg får Dav Pilkey endnu en gang slået fast, at han er en enestående fortæller, der fanger alle læsere – uanset alder!

Bøgerne er gennemillustreret i farver og sat med en enkelt tekst på hvert oslag.

Fra ca. fire år.

Du kan købe Drages skøre dag online her eller i din foretrukne boghandel.