Børnebøger Carlsen

Godnathistorier og billedbogmagi – Syv skønne bøger til de 0-5-årige

Godnathistorier, godnathistorie, 0-5-årige, børnebøger, børnebog, højtlæsning, her er vi, oliver jeffers

Illustration af Oliver Jeffers, Her er vi.

Efteråret byder på en masse skønne læseoplevelser til familiens små læseheste. Her kan du læse mere om syv af efterårets nye bøger til de 0-5-årige – fra geniale godnathistorier til ren billedbogmagi.

God læselyst!

 

Her er vi – Noter om livet på planeten Jorden

af Olivers Jeffers 

Godnathistorier, godnathistorie, 0-5-årige, børnebøger, børnebog, højtlæsning, er er vi, oliver jeffers, barnets bogVelkommen til planeten Jorden. Dit hoved vil være fyldt med spørgsmål, så lad os se nærmere på vores planet og hvordan vi lever på den.

En ganske særlig billedbog af mesteren Oliver Jeffers. Den perfekte dåbsgave eller barselsgave. Fra ca. 2 år.

Du kan finde Her er vi her eller hos din lokale boghandler fra den 14. august 2018.

 

 

Bamses allergodeste billedbog

af Elin Bing & illustreret af Dina Gellert 

Godnathistorier, godnathistorie, 0-5-årige, børnebøger, børnebog, højtlæsning, bamse og kylling, bamses allergodeste billedbog, bamses billedbog

En flot gavebog til de mindste Bamse-fans! Læs blandt andet om Bamses fødselsdagsfest, og om dengang Bamse og Kylling fandt en skat. Få svar på, om Kyllings tryllesten kan redde Ælling, som er havnet på en øde ø. Og find ud af, hvad det egentlig er, der strammer i Bamses gummistøvle. For børn i alderen 3-6 år.

Du kan finde Bamses allergodeste billedbog her eller hos din lokale boghandler fra d. 9. august 2018.

 

Carlsens godnathistorier for de mindste

Godnathistorier, godnathistorie, 0-5-årige, børnebøger, børnebog, højtlæsningSyv sjove og hyggelige godnathistorier for de mindste samlet i en smuk bog med læsebånd og lækker indbinding. Carlsens godnathistorier for de mindste lover god stemning og masser af hyggelig underholdning inden sengetid. Fra ca. 2-4 år.

Bogen indeholder:
Ollie kan ikke sove af Dina Gellert, Jeg vil ikke … ha’ børstet tænder af Gitte Ladefoged, Åh nej, Holger af Thorstein Thomsen, Katinkas sutter af Frank Bornakke, Nikolaj er mørkeræd af Karin Hultman Jensen, Mons får et nyt kæledyr af Jørgen Stamp og Emilias fyrværkeri af Anna Dunér. Udkommer i september. 

Carlsens godnathistorier

Godnathistorier, godnathistorie, 0-5-årige, børnebøger, børnebog, højtlæsningSeks sjove og hyggelige godnathistorier samlet i en smuk bog med læsebånd og lækker indbinding. Carlsens godnathistorier lover god stemning og masser af hyggelig underholdning inden sengetid. Fra ca. 3-6 år.

Bogen indeholder: Meget mærkelig morgen og De grimme børn af Kim Fupz Aakeson, Rasmus Klump og tudeprinsen af Carla og Vilhelm Hansen, Victor Banan af Jan Mogensen, Fyrtøjet af H.C. Andersen og Rødhætte af Brødrene Grimm. Udkommer i september.  

 

 

Min egen kuffert med dyrekort – Lær om dyr med Sebastian Klein

Af Sebastian Klein

Sebastian Klein, dyr, godnathistorier, højtlæsning, godnathistorie, 0-5-årige, dyrLær om dyr med Sebastian Klein på en anderledes måde! Kufferten indeholder 25 dyrekort i solid papkvalitet, der på den ene side viser et foto af dyret, og på den anden side fortæller Sebastian om dyret.

Kufferten er tiltænkt de alleryngste dyreglade børn, så udvalget af dyr er letgenkendeligt, og teksten er kortfattet.

Kufferten indeholder også et vejledningskort, der kommer med inspiration til, hvad kortene kan bruges til. Mød alt lige fra snegle og mariehøns til elefanter, køer og krokodiller. Fra ca. 12 mdr. Udkommer d. 1. oktober. 

Anker finder ting & Anker og råbemanden

Af Alberte Winding

Anker finder ting, Alberte Winding, børnebøger, børnebog, 0-5-årige, højtlæsning, billedbog, billedbøger, billedbogmagi, godnathistorier, godnathistorieAnker og far er på vej hen til børnehaven. Undervejs finder Anker en masse spændende ting på jorden, som han absolut skal have med i tasken. Men far synes, at tingene er beskidte og fulde af bakterier, og hvad kan man i øvrigt bruge sådan noget gammelt skrammel til?

Anker finder ting og Anker & råbemanden er de første bind i en ny serie af billedbøger til de 2-5-årige af Alberte Winding med sjove og genkendelige historier fra Ankers hverdag. Udkommer d. 23. november. 

 

 

Du kan finde flere gode læseoplevelser til både de 0-5-årige, større børn og unge, der hvor du køber bøger, på biblioteket eller på carlsen.dk