Børnebøger Carlsen Inspirationslister og guides Romantiske bøger

Børnebøger der får dit hjerte til at smelte

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt – hvad med at glæde en af dine kære med en god bog? Der er blevet skrevet mange søde, sjove, gribende og hjerteknusene historier om kærlighed og forelskelse. Vi har samlet en række børne- og ungdomsbøger, der både smelter hjerter, vækker minder og giver smil på læben.

Plet elsker …

af  Eric Hill

Denne klassiske mini-gavebog med Plet er en hyldest til kærligheden. Den perfekte gave til den, du elsker – ung eller gammel. Bogen er håndskrevet og udgives med de originale illustrationer fra 1982 og er en af de allerførste bøger Eric Hill lavede om Plet.

Plet elsker

Du kan finde den fine Plet-bog her

Min babys bog – Hvor højt tror du, jeg elsker dig?

Denne fine mindebog indeholder de kendte figurer fra børnebogsklassikeren Hvor højt tror du, jeg elsker dig? I bogen er der plads til at indsætte fotografier og skrive om tanker og følelser fra graviditeteten og til babys allerførste tid og op til 2 år.

Skriv om fødslen, barnedåb, vægt, de allerførste ord og meget mere.
Indeholder små lommer til at opbevare værdifulde og kærlige minder i.

Hvor højt tror du jeg elsker dig

Du kan finde bogen her

K for Klara 2: Vil du være min kæreste?

af  Line Kyed Knudsen

Klara er forelsket i Benjamin. Hun har en gave til ham. En dag får hun en sms fra Benjamin. Han vil være kærester. Klara bliver glad. Men da Rose får en sms med den samme tekst, bliver det hele noget rod. Og da Julie også får den, går det helt galt…

K for Klara er en letlæst serie om pigen Klara og hendes veninder. Bøgerne handler om venskaber, skole, kærlighed og det at blive ældre og rammer målgruppen lige der, hvor de er. Bøgerne er illustrerede med fine sort-hvide illustrationer og henvender sig til piger i alderen 7 – 10 år. Der er angivet lixtal i bøgerne, og de kan læses uafhængigt af hinanden.

9788711378205___0___9788711378205.jpg___ca56bef1-1840-43dd-9452-25105bff04c5

Du kan finde bogen her

Mit første kys

af  Jens Blendstrup & Anne-Marie Donslund & Bo Hr. Hansen & Line Kyed Knudsen & Lars Bøgeholt Pedersen & Thorstein Thomsen & Tina Sakura Bestle & Trine Bundsgaard & Sarah Engell & John Kenn Mortensen & Glenn Ringtved & Johanne Algren & Kirsten Sonne Harild & Stine Spedsbjerg & Annie Bahnson 

Det kan både være kikset og pinligt eller magisk og perfekt. Uanet hvad er det uforglemmeligt, det første kys. 15 af de dygtigste danske forfattere fortæller om “Mit første kys” – opdigtet eller ej – med humor, indlevelse og ømhed. Bogen rummer både noveller, digte og en tegneserie.

Fra 12 år

Mit første kys

Du kan finde Mit første kys her

Hvis bare du var min

af  Jenny Han

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden. Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

Fra 13 år

9788711458068___0___9788711458068.jpg___60bebe31-8309-45c1-b1d8-c46d11e58359_15

Du kan finde Hvis bare du var min her

Børnebøger om kærlighed valentinsdag mit første kys 

Børnebøger om kærlighed, Børnebøger om kærlighed.