SEBASTIAN KLEIN DYREBØGER

Sebastian Klein elsker dyr. Farlige dyr, hurtige dyr, smukke dyr, sjældne dyr og virkelig mærkelige dyr. Måske kender du et barn, der også er helt vild med dyr?

Her giver vi dig et overblik over Sebastian Kleins bøger til nysgerrige og dyreglade børn – der er både højtlæsning til de yngste, letlæsningsbøger og bøger med masser af fotos, facts og gode historier fra dyreriget, der vil være et hit hos både store og små.

Verdens 100 vildeste, farligste, mærkeligste og klammeste dyr

Dyr kan være en masse ting. De kan være vilde, farlige, sjove og søde, men de kan også være mærkelige. Virkelig mærkelige. Tag nu for eksempel kamelen. Det er da mærkeligt, at den går rundt med to pukler på ryggen. Men de to pukler er en slags indbygget madpakke, som er ret så praktisk at have med sig, når man nu går rundt i ørkenen i flere uger uden mad.

Der er altid en grund til, at dyr er, som de er, uanset hvor mærkelige de måtte være. I denne bogserie har Sebastian Klein samlet de 100 dyr, som han synes, er enten de mærkeligste, vildeste eller farligste i verden. Bøgerne er fulde af fotos, facts og gode historier om alt fra blobfisk til næseaber.


De små dyrenørder – syv fantastiske dyr

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Sebastian Klein bliver ofte overrasket over, hvor tidligt børn begynder at interessere sig for at have styr på dyrefacts.
Denne bog Syv fantastiske dyr er til lige netop dem, der er små dyrenørder. I bogen har de mulighed for at nørde igennem og få endnu mere styr på detaljerne om syv af de mest fantastiske dyr: løven, pandaen, næsehornet, tigeren, elefanten, isbjørnen og giraffen. 

God fra 5 år.

Du kan købe Sebastian Kleins Syv fantastiske dyr online eller i din nærmeste boghandel.
Sebastians lille boks med bøger

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Sebastians lille boks med bøger er en fin gaveboks med fire minibøger, der giver en rigtig god introduktion til dyreriget for de helt små Sebastian Klein-fans.

De fire små papbøger fortæller om bondegårdsdyr, dyr i haven, vilde dyr og kæledyr, hvor der er få ord og flotte billeder.

God fra omkring 12. måneder.

Du kan købe Sebastians lille boks med bøger online eller i din nærmeste boghandel.
Sebastians store bog om vilde dyr for de små

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Tag med i zoologisk have med den populære dyreekspert Sebastian Klein, og mød dyrene på savannen, frække aber, søde dyreunger og mange andre vilde dyr.

Bogen er i et stort, lækkert format i solid kvalitet og har et sprudlende og farverigt look. Ud over masser af flotte fotos af vilde dyr indeholder bogen også dyrefakta og er velegnet til ordindlæring og samtale mellem det dyreglade barn og voksen.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan købe Sebastians store bog om vilde dyr for de små online eller i din nærmeste boghandel
Sebastians store bog om bondegårdens dyr for de små

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Tag med på bondegårdsbesøg med den populære dyreekspert Sebastian Klein, og mød flotte heste, gryntende grise, søde dyreunger og mange andre dyr, der bor på bondegården.

Bogen er i et stort, lækkert format i solid kvalitet og har et sprudlende og farverigt look. Ud over masser af flotte fotos af bondegårdens dyr indeholder bogen også dyrefakta og er velegnet til ordindlæring og samtale mellem det dyreglade barn og voksen.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan købe Sebastians store bog om bondegårdens dyr for de små online eller i din nærmeste boghandel.
Den store lortebog

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Vi mennesker er ret kedelige, når det kommer til lort. Vi går på toilettet, får det overstået, vasker hænder og slut. Dyr er meget mere interessante. Katte dækker deres lort til, fordi det ligger i deres natur, at andre rovdyr ikke må finde ud af, hvor de er. Flodhesten spreder sin afføring ud til alle sider, for at imponere hunnere. Og ræven lægger gerne sin lort højest muligt, så alle kan lugte, at her bor den. I denne bog fortæller Sebastian om en række dyr og deres måde at bruge afføringen på, så man som dyrenørd får helt styr på lortet. 

Fra ca. 5 år 

Du kan købe Den store lortebog online eller i din nærmeste boghandel.
Opdateret udgave af Verdens 100 mest fantastiske fortidsdyr

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Verdens 100 mest fantastiske fortidsdyr – nu i en opdateret og redesignet udgave!

Selvom det er flere hundrede millioner af år siden, dinosaurne levede, arbejder forskere stadig på at blive klogere på, hvordan disse giganter levede.

Og der er dukket ny forskning op, som Sebastian har fået fingrene i. Og alt har Sebastian opdateret i denne opdaterede udgave, så du har fuldstændig styr på fortidsdyr.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Verdens 100 mest fantastiske fortidsdyr online eller i din nærmeste boghandel.
Opdateret udgave afVerdens 100 farligste dyr

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Verdens 100 farligste dyr – nu i en opdateret og redesignet udgave!

Sebastian Klein fortæller historier om de 100 dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. Tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner. Du får foto og facts, så du kan se og sammenligne alle dyr – og gode råd, hvis nu, du skulle møde dem.

Dette er den spritnye, redesignede udgave af Sebastians populære bestseller Verdens 100 farligste dyr, fyldt med nye dyr, fotos, opdaterede tekster og den seneste forskning indenfor den farlige dyreverden!

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Verdens 100 farligste dyr online eller i din nærmeste boghandel.
Verdens 100 mest berømte dyr

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Selvom Sebastian normalt fortæller om mærkelige, farlige eller virkelig klamme dyr, fortæller han denne gang om de mest berømte dyr i verden. De har alle udrettet noget helt særligt.

Du kan møde bjørnen Wotjek, der hjalp soldater med at bære tunge våben. Eller gorillaen Koko, der blev så dygtig til at kommunikere med mennesker, at den bad om at få en kattekilling som ven. Eller hønen Mike, der fik hugget hovedet – og levede videre i 18 måneder sådan og blev berømt i hele USA.

Find ud af, hvordan disse ting kan lade sig gøre. Sebastian gør dig både klogere på dyr, og fortæller nogle utrolige historier om dyr.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Verdens 100 mest berømte dyr online, eller i din nærmeste boghandel.
Opdateret udgave af Verdens 100 vildeste dyr:

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Dyr kan både være vildt små og helt vildt store. De kan også være være super hurtige eller vildt langsomme. Dyr kan være vilde på så mange forskellige måder, og det er 100 af slagsen, som Sebastian fortæller om her i Verdens 100 vildeste dyr.

Mød agatudsen, som kan veje helt op til 1,3 kilo. Eller axolotlen, hvis lemmer vokser ud igen, hvis den skulle miste dem. Og så er der selvfølgelig dovendyret, hvis det skal gå rigtig langsomt: 300 meter i timen. 

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Verdens 100 vildeste dyr online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Bøgerne er perfekte til børn i alderen 5-10 års  – men interessante for alle, der gerne vil lære nye sjove facts om verdens spændende dyr.

Du kan købe Verdens 100 farligste dyr her, Verdens 100 vildeste dyr her, Verdens 100 mærkeligste dyr her og Verdens 100 klammeste dyr her. Alle bøgerne kan også fås i din nærmeste boghandel.Sebastians store quiz om dyr

Sebastians store quiz om dyr, Sebastian Klein, quiz

Har du et stort dyrehjerte, og synes du også bare at dyr er mega seje? Men har du egentlig styr på dyrene?

Sebastian Klein er tilbage med 1000 helt nye spørgsmål om dyr i vand, på land og i luften. Svarene er uddybet, så du også bliver endnu klogere undervejs.

Vidste du fx, at tigeren nogle gange går på jagt efter bjørne? Eller at fuglen mursejleren kan flyve i søvne?

Få en masse sjove timer til at gå sammen med Sebastian og bliv klogere på hele verdens dyr. Kan du mon svarer rigtigt på alle spørgsmålene?

Fra ca. 10 år.

Du kan købe Sebastians store quiz om dyr #2 online eller i din nærmeste boghandel.
Sebastians store quiz om dyr

Sebastians store quiz om dyr, Sebastian Klein, quiz

Er det løven, krokodillen eller den indiske kobra, der dræber flest mennesker?

Det er den indiske kobra, som er svaret. Den dræber nemlig hele 25.000 mennesker om året, men det vidste du selvfølgelig godt …

Det er bare ét af de 1000 spørgsmål, som Sebastian Klein, Danmarks største dyrenørd, stiller i denne bog. Der er i alt 100 kategorier, og Sebastian giver dig uddybende svar, så du også bliver klogere, imens du banker dine modstandere i dyrequiz.

Med Sebastians store quiz om dyr kan du sammen med Sebastian, blive meget klogere på hele verdens dyr.

Du kan købe Sebastians store quiz om dyr online eller i din nærmeste boghandel.
Læs med Sebastian Klein

Læs med Sebastian Klein er en letlæsningsserie, der er udviklet til at stimulere drenge og pigers læselyst. Læs med Sebastian Klein indeholder masser af dyrefakta, men også gode historier, og er spækket med flotte fotos og livagtige illustrationer. Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til dyreglade læsere i 2.-3. klasse.

Her kan man læse om både Afrikas tykhuder, næbdyret, rotten, ulven og store fortidsdyr – og hvis man tør, kan man lære en masse om verdens farligste hajer, katte, slanger og fortidsøgler..

Du kan læse mere om serien og gevinsten ved faglig læsning her.

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Bøgerne er velegnet til skoleelever i 2.-3. klasse, men kan læses af dyreelskere i alle aldre.

Du kan købe bøgerne i Læs med Sebastian Klein-serien online eller i din nærmeste boghandel.Min egen kuffert med dyrekort – Lær om dyr med Sebastian Klein

Sebastian Klein, dyrebog, børnebog, børnebøger, papbog, papbøger, bøger til de mindste,

Lær om dyr med Sebastian på en anderledes måde! Kufferten indeholder 25 dyrekort i solid papkvalitet, hvor der på den ene side er et foto af dyret, mens Sebastian fortæller om dyret på den anden side. Mød alt lige fra snegle og mariehøns til elefanter, køer og krokodiller.

Kufferten er tiltænkt de alleryngste dyreglade børn, så udvalget af dyr er letgenkendeligt, og teksten er kortfattet. Kufferten indeholder også et vejledningskort, der kommer med inspiration til, hvad kortene kan bruges til.

Fra ca. 1 år.

Du kan købe kufferten med dyrekort online eller i din nærmeste boghandel.
Sebastian Klein på bondegården og Sebastian Klein i zoologisk have

Sebastian Klein, dyrebøger, bøger om dyr, Sebastian Klein på bondegården, Sebastian Klein i zoologisk have

Tag med Sebastian på besøg i dyrenes verden. I Sebastian Klein på bondegården kan du lære mere om bondegårdens dyr, når Sebastian møder gryntende grise og summende bier, sjove geder og søde kattekillinger.

Sebastian Klein i zoologisk have fortæller Sebastian om verdens eksotiske dyr, lige fra farlige løver og hapsende krokodiller til smukke papegøjer og søde bjørneunger.

Begge bøger er fyldt med masser af fine billeder – perfekte til at pege og fortælle historier om de søde og sjove dyr.

Du kan købe Sebastian Klein på bondegården online her og Sebastian Klein i zoologisk have online her. Begge bøger kan også findes i din nærmeste boghandel.