Børnebøger Carlsen

Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Sebastian Klein elsker dyr. Farlige dyr, hurtige dyr, smukke dyr, sjældne dyr og virkelig mærkelige dyr. Måske kender du et barn, der også er helt vild med dyr?

Her giver vi dig et overblik over Sebastian Kleins bøger til nysgerrige og dyreglade børn – der er både højtlæsning til de yngste, letlæsningsbøger og bøger med masser af fotos, facts og gode historier fra dyreriget, der vil være et hit hos både store og små.

Verdens 100 vildeste, farligste og mærkeligste dyr

Dyr kan være en masse ting. De kan være vilde, farlige, sjove og søde, men de kan også være mærkelige. Virkelig mærkelige. Tag nu for eksempel kamelen. Det er da mærkeligt, at den går rundt med to pukler på ryggen. Men de to pukler er en slags indbygget madpakke, som er ret så praktisk at have med sig, når man nu går rundt i ørkenen i flere uger uden mad.

Der er altid en grund til, at dyr er, som de er, uanset hvor mærkelige de måtte være. I denne bogserie har Sebastian Klein samlet de 100 dyr, som han synes, er enten de mærkeligste, vildeste eller farligste i verden. Bøgerne er fulde af fotos, facts og gode historier om alt fra blobfisk til næseaber.

Bøgerne er perfekte til børn i alderen 5-10 års  – men interessante for alle, der gerne vil lære nye sjove facts om verdens spændende dyr.

Pssssst… Der kommer endnu en bog i serien til efteråret om forhistoriske dyr. Så du kan godt begynde at glæde dig!

> Køb Verdens 100 farligste dyr her, Verdens 100 vildeste dyr her og Verdens 100 mærkeligste dyr her og Verdens 100 klammeste dyr her.

De 100 mest gådefulde dyr

Sebastian Klein fortæller om enhjørninge, afskylige snemænd og andre gådefulde dyr, som måske findes. Eller også gør de ikke? Uanset hvad, så giver Sebastian Klein sin forklaring på det mystiske fra kryptozoologiens verden.

Igennem tiden har opdagelsesrejsende, videnskabsmænd og helt almindelige mennesker observeret mærkelige, skræmmende og sjove dyr rundt omkring i naturen. Mange har man allerede hørt om. Men hvad med Chupacabraen, det store bæst, der sluger geder ? eller Ahool, den skrigende kæmpeflagermus? Alt dette er beskrevet i bogen med illustrationer, slørede fotos og fakta.

> Køb De 100 mest gådefulde dyr her

De 100 mest fantastiske fortidsdyr

Denne bog er fuld af dyr, som Sebastian ikke turde møde, hvis de levede i dag. Pliosaurus, undervandsmonsteret på 45 tons med rovdyrstænder. Sarcosuchus, længere end en bus, tungere end en elefant, den største krokodille, som nogensinde har levet. Verdens største flyveøgle, quetzalcoatlus, der var på størrelse med en flyvemaskine.

Heldigvis tør Sebastian godt at skrive om disse fantastiske dyr fra fortiden. Og de er alle sammen med i denne bog. De store, de mærkelige, de farlige, dem i vand, dem på land og dem i luften! 

> Køb De 100 mest fantastiske fortidsdyr her

De 100 mest fantastiske fortidsdyr, Sebastian klein, dyr, dinosaurer, fortidsdyr, børnebøger

 

Har du styr på dyr?

I denne sjove historie til de yngste er Sebastian Klein hovedpersonen i sit eget eventyr. Sammen med farverige og skønne tegninger fortælles historien om dengang, Sebastian gik rundt og glædede sig til en rigtig slappe af dag, hvor det så pludselig bankede på døren. Og dér stod dronningen. De havde aftalt, at hun skulle komme på besøg, og det havde Sebastian glemt alt om. Der er garanteret grin og hyggelig højtlæsning med børn i alderen 3+ med Styr på dyr.

> Køb Styr på dyr som lydbog her eller tag et smugkig i den her.

Læs med Sebastian Klein

Det seneste skud på stammen fra Sebastian Klein er en letlæsningsserie på otte bøger, der er udviklet til at stimulere drenge og pigers læselyst. Læs med Sebastian Klein indeholder masser af dyrefakta, men også gode historier, og er spækket med flotte fotos og livagtige illustrationer. Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til dyreglade læsere i 2.-3. klasse.

Her kan man læse om både Afrikas tykhuder, komodovaranen, næbdyret, rotten og ulven – og hvis man tør, kan man lære en masse om verdens farligste hajer, verdens farligste katte og verdens farligste slanger.

Du kan læse mere om serien og gevinsten ved faglig læsning her.

Bøgerne er velegnet til skoleelever i 2.-3. klasse, men kan læses af dyreelskere i alle aldre.

> Køb bøgerne her eller tag et smugkig i bøgerne her.

> Køb bøgerne her eller tag et smugkig i bøgerne her.