Sebastian Klein elsker dyr. Farlige dyr, hurtige dyr, smukke dyr, sjældne dyr og virkelig mærkelige dyr. Måske kender du et barn, der også er helt vild med dyr?

Her giver vi dig et overblik over Sebastian Kleins bøger til nysgerrige og dyreglade børn – der er både højtlæsning til de yngste, letlæsningsbøger og bøger med masser af fotos, facts og gode historier fra dyreriget, der vil være et hit hos både store og små.

Verdens 100 vildeste, farligste, mærkeligste og klammeste dyr

Dyr kan være en masse ting. De kan være vilde, farlige, sjove og søde, men de kan også være mærkelige. Virkelig mærkelige. Tag nu for eksempel kamelen. Det er da mærkeligt, at den går rundt med to pukler på ryggen. Men de to pukler er en slags indbygget madpakke, som er ret så praktisk at have med sig, når man nu går rundt i ørkenen i flere uger uden mad.

Der er altid en grund til, at dyr er, som de er, uanset hvor mærkelige de måtte være. I denne bogserie har Sebastian Klein samlet de 100 dyr, som han synes, er enten de mærkeligste, vildeste eller farligste i verden. Bøgerne er fulde af fotos, facts og gode historier om alt fra blobfisk til næseaber.

Nyeste bog i serien er om Verdens 100 mest truede dyr

Verdens 100 mest truede dyr, Sebastian Klein

Bogen til enhver dyreelsker, der gerne vil hjælpe vilde dyr.

Der lever dyr over alt på jordkloden. Men nogle af dem har det svært. De truede dyr.

I Australien lever koalaerne adskilt, fordi alt for mange eukalyptustræer er blevet fældet.

Og i Afrika beskytter soldater de to eneste nordlige hvide næsehorn mod krybskytter.

Sebastian fortæller om de 100 mest truede dyr i verden. Men han fortæller også om alle de ting, der bliver gjort for at hjælpe dem og deres levesteder – og giver råd til hvad du selv kan gøre for dyrs levesteder.

Fra 6 år

Du kan købe Verdens 100 mest truede dyr online eller i din nærmeste boghandel.Bøgerne er perfekte til børn i alderen 5-10 års  – men interessante for alle, der gerne vil lære nye sjove facts om verdens spændende dyr.

Du kan købe Verdens 100 farligste dyr her, Verdens 100 vildeste dyr her, Verdens 100 mærkeligste dyr her og Verdens 100 klammeste dyr her. Alle bøgerne kan også fås i din nærmeste boghandel.Sebastians store quiz om dyr – Helt ny bog!

Sebastians store quiz om dyr, Sebastian Klein, quiz

Har du et stort dyrehjerte, og synes du også bare at dyr er mega seje? Men har du egentlig styr på dyrene?

Sebastian Klein er tilbage med 1000 helt nye spørgsmål om dyr i vand, på land og i luften. Svarene er uddybet, så du også bliver endnu klogere undervejs.

Vidste du fx, at tigeren nogle gange går på jagt efter bjørne? Eller at fuglen mursejleren kan flyve i søvne?

Få en masse sjove timer til at gå sammen med Sebastian og bliv klogere på hele verdens dyr. Kan du mon svarer rigtigt på alle spørgsmålene?

Fra ca. 10 år.

Du kan købe Sebastians store quiz om dyr #2 online eller i din nærmeste boghandel.

Sebastians store quiz om dyr, Sebastian Klein, quiz

Er det løven, krokodillen eller den indiske kobra, der dræber flest mennesker?

Det er den indiske kobra, som er svaret. Den dræber nemlig hele 25.000 mennesker om året, men det vidste du selvfølgelig godt …

Det er bare ét af de 1000 spørgsmål, som Sebastian Klein, Danmarks største dyrenørd, stiller i denne bog. Der er i alt 100 kategorier, og Sebastian giver dig uddybende svar, så du også bliver klogere, imens du banker dine modstandere i dyrequiz.

Med Sebastians store quiz om dyr kan du sammen med Sebastian, blive meget klogere på hele verdens dyr.

Du kan købe Sebastians store quiz om dyr online eller i din nærmeste boghandel.


De 100 mest gådefulde dyr

Sebastian Klein, De 100 mest gådefulde dyr, gådefulde dyr

Sebastian Klein fortæller om enhjørninge, afskylige snemænd og andre gådefulde dyr, som måske findes. Eller også gør de ikke? Uanset hvad, så giver Sebastian Klein sin forklaring på det mystiske fra kryptozoologiens verden.

Igennem tiden har opdagelsesrejsende, videnskabsmænd og helt almindelige mennesker observeret mærkelige, skræmmende og sjove dyr rundt omkring i naturen. Mange har man allerede hørt om. Men hvad med Chupacabraen, det store bæst, der sluger geder ? eller Ahool, den skrigende kæmpeflagermus? Alt dette er beskrevet i bogen med illustrationer, slørede fotos og fakta.

Du kan købe De 100 mest gådefulde dyr online eller i din nærmeste boghandel.De 100 mest fantastiske fortidsdyr

Sebastian Klein, de 100 mest fantastiske fortidsdyr, fortidsdyr dinosaur, bog om dinosaurer

Denne bog er fuld af dyr, som Sebastian ikke turde møde, hvis de levede i dag. Pliosaurus, undervandsmonsteret på 45 tons med rovdyrstænder. Sarcosuchus, længere end en bus, tungere end en elefant, den største krokodille, som nogensinde har levet. Verdens største flyveøgle, quetzalcoatlus, der var på størrelse med en flyvemaskine.

Heldigvis tør Sebastian godt at skrive om disse fantastiske dyr fra fortiden. Og de er alle sammen med i denne bog. De store, de mærkelige, de farlige, dem i vand, dem på land og dem i luften! 

Du kan købe De 100 mest fantastiske fortidsdyr online eller i din nærmeste boghandel.Læs med Sebastian Klein

Læs med Sebastian Klein er en letlæsningsserie, der er udviklet til at stimulere drenge og pigers læselyst. Læs med Sebastian Klein indeholder masser af dyrefakta, men også gode historier, og er spækket med flotte fotos og livagtige illustrationer. Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til dyreglade læsere i 2.-3. klasse.

Her kan man læse om både Afrikas tykhuder, næbdyret, rotten, ulven og store fortidsdyr – og hvis man tør, kan man lære en masse om verdens farligste hajer, katte, slanger og fortidsøgler..

Du kan læse mere om serien og gevinsten ved faglig læsning her.

Bøgerne er velegnet til skoleelever i 2.-3. klasse, men kan læses af dyreelskere i alle aldre.

Du kan købe bøgerne i Læs med Sebastian Klein-serien online eller i din nærmeste boghandel.Min egen kuffert med dyrekort – Lær om dyr med Sebastian Klein

Sebastian Klein, dyrebog, børnebog, børnebøger, papbog, papbøger, bøger til de mindste,

Lær om dyr med Sebastian på en anderledes måde! Kufferten indeholder 25 dyrekort i solid papkvalitet, hvor der på den ene side er et foto af dyret, mens Sebastian fortæller om dyret på den anden side. Mød alt lige fra snegle og mariehøns til elefanter, køer og krokodiller.

Kufferten er tiltænkt de alleryngste dyreglade børn, så udvalget af dyr er letgenkendeligt, og teksten er kortfattet. Kufferten indeholder også et vejledningskort, der kommer med inspiration til, hvad kortene kan bruges til.

Fra ca. 1 år.

Du kan købe kufferten med dyrekort online eller i din nærmeste boghandel.Sebastian Klein på bondegården og Sebastian Klein i zoologisk have

Sebastian Klein, dyrebøger, bøger om dyr, Sebastian Klein på bondegården, Sebastian Klein i zoologisk have

Tag med Sebastian på besøg i dyrenes verden. I Sebastian Klein på bondegården kan du lære mere om bondegårdens dyr, når Sebastian møder gryntende grise og summende bier, sjove geder og søde kattekillinger.

Sebastian Klein i zoologisk have fortæller Sebastian om verdens eksotiske dyr, lige fra farlige løver og hapsende krokodiller til smukke papegøjer og søde bjørneunger.

Begge bøger er fyldt med masser af fine billeder – perfekte til at pege og fortælle historier om de søde og sjove dyr.

Du kan købe Sebastian Klein på bondegården online her og Sebastian Klein i zoologisk have online her. Begge bøger kan også findes i din nærmeste boghandel.