Børnebøger Bestsellere Carlsen Dav Pilkey Læs let bøger

Guide: Lær at tegne Kaptajn Underhyler og Hundemand

Guide: Lær at tegne Kaptajn Underhyler og Hundemand

Historierne om Kaptajn Underhyler og Hundemand har taget børn og barnlige sjæle verden over med storm. Man må ganske enkelt overgive sig til superhelten i underbukser og betjenten, der kan opsnuse forbrydere og grave sandheden frem – deres bedrifter er stor underholdning og lette at læse.

Vi har fundet nogle nemme trin-for-trin-guides, som tegneglade fans sikkert vil elske. Frem med papir og blyant – så er du klar!

LÆS OGSÅ Betjenten der kan få børn til at læse

Lær at tegne Hundemand i 41 nemme trin

hundemand, kaptajn underhyler, dav pilkey, letlæsning, tegneserier, tegneguide, hundemand, kaptajn underhyler, dav pilkey, letlæsning, tegneserier, tegneguide,hundemand, kaptajn underhyler, dav pilkey, letlæsning, tegneserier, tegneguide,

Illustrationer fra Hundemand – Snorløs, © Dav Pilkey og Forlaget Carlsen 2018

Du kan finde en guide til at tegne Kaptajn Underhyler i 16 nemme trin lige her.

Læs mere om Kaptajn Underhyler og Hundemand

Kammaraterne Jimmy og Otto har opfundet den største superhelt i deres skoles historie – og en dag bliver helten i underhyler vakt til live! Hans sande identitet er så hemmelig, at han ikke selv ved, hvem han er!

Du kan finde bøgerne om Kaptajn Underhyler her og hos din lokale boghandler.

Kaptajn Underhylder, Dav Pilkey, filmen om Kaptajn Underhyler

 

Da politihunden Greg og hans betjent-menneske kommer til skade på jobbet, ændrer helt nyskabende kirurgi verdenshistorien for altid og frembringer HUNDEMAND. Med et hundehoved og en menneskekrop er denne modige helt klar til at kæmpe for retfærdighed. Men kan han holde sin natur under kontrol, når pligten kalder?

Du kan finde bøgerne om Hundemand her og hos din lokale boghandler.

Dav Pilkey

Dav Pilkey (f. 1966) er en amerikansk forfatter og illustrator, der er blevet verdensberømt for sine historier om Kaptajn Underhyler.

Dav Pilkey blev som barn diagnostiseret med både ADHD og ordblindhed. Han fik ofte skæld ud for at opføre sig forkert og måtte tilbringe mange timer af sin skoletid uden for klassen. Her opfandt han Kaptajn Underhyler-karakteren, som udviklede sig til et helt univers af skøre historier og finurlige karakterer. Sidst udkommet er Hundemand – en ny serie om Underhyler-universets betjent.

I 2017 kom 20th Century Fox med den længe ventede film om Kaptajn Underhyler.

Du kan læse mere om forfatter Dav Pilkey her, og finde flere sjove opgaver og aktiviteter her.


Kaptajn Underhyler – nu i farver

Se bøgerne i Kaptajn Underhyler-serien, der kommer i farver lige om lidt!