Børnebøger Carlsen

Emma Gad for børn: Opfør dig ordentligt og vær en god ven – også når du er online

Opfør dig ordentligt, vær en god ven, emma gad, emma gad for børn, opdragelse, rasmus bregnhøi, sabine lemire

Hvor lægger jeg kniven? Ser jeg folk i øjnene, når jeg hilser på dem? Og hvordan skal jeg opføre mig, når jeg er på nettet?

Der er mange ting at lære, når man skal begå sig i familien, blandt venner, i skolen og senere i sit voksne liv. At lære at opføre sig ordentligt er som at lære reglerne i et spil. Det er ikke nemt at spille sammen med andre, hvis man ikke kender reglerne. Så kan man hurtigt blive upopulær eller misforstået.

En børnebog om god opførsel

Opfør dig ordentligt og vær en god ven – også når du er online er en moderne Takt og tone til børn og deres voksne. Bogen er en letforståelig og sjov guide til, hvordan man bør opføre sig – både i det virkelige liv og når man er på nettet. Der er gode råd til børnene, og hvert kaptitel indeholder også tips til forældrene.

”Når vi er opmærksomme, nærværende og interesserede i mennesker omkring os, så møder de os ofte på samme måde.”

– Forfatter Sabine Lemire

Opfør dig ordentligt, vær en god ven, sabine lemire, rasmus bregnhøi, opdragelse, emma gad, emma gad for børn

Opfør dig ordentligt og vær en god ven – også når du er online 

Hvad vil det egentlig sige at opføre sig ordentligt? Og hvordan viser man bedst sine medmennesker respekt og interesse?

I tekst og fantastiske tegninger viser makkerparret Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi, hvordan man opfører sig ordentligt … og lidt om, hvordan man ikke gør … Den nyeste udgave af bogen giver også gode råd til, hvad man skal være opmærksom på, når man er på nettet.

LÆS OGSÅ: God stil på sociale medier 

Bogen er tænkt som et opslagsværk med gode råd til, hvordan vi kan skabe nogle gode rammer, der gør det rart at være sammen med hinanden.

”Fremragende, underholdende og moderne udgave af Emma Gad for børn.”

– Weekendavisen

LÆS et gratis uddrag af Opfør dig ordentligt 

Opfør dig ordentligt og vær en god ven, emma gad, emma gad for børn, Sabine Lemire

Du kan bestille Opfør dig ordentlig og vær en god ven – også når du er online her eller finde den hos din lokale boghandler.

Om Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi 

Sabine Lemire er uddannet fra Danmarks Designskole og École supérieur des arts applipués Duperré i Paris. Hun skriver artikler om både mad, indretning, børn og mode og har udgivet en lang række bøger for børn.

Foruden sit arbejde som stylist og forfatter, driver Sabine virksomheden Sabines Saloner, som tilbyder kreative aktiviteter til børn og deres voksne i København.

Rasmus Bregnhøi er tegner, maler og forfatter. Han har siden 1992 illustreret bøger, leveret satiriske tegninger til bl.a. fagblade, aviser og tidskrifter samt udstillet malerier på Charlottenborgs forårsudstilling og Kunstnernes efterårsudstilling på den frie.

Rasmus Bregnhøi har illustreret over 100 bøger for børn, hvoraf han selv har skrevet en håndfuld, blandt andet den prisvindende billedbog Opfindelser, strikkede huer og en dum kat.