Barack Obama Biografier Indefra

BECOMING, Michelle Obamas erindringer, udkommer på dansk 13. november 2018 på Lindhardt og Ringhof

Tirsdag den 13. november 2018 er den internationale udgivelsesdato, der er blevet offentliggjort for de længe ventede erindringer af Michelle Obama, den tidligere amerikanske førstedame. Den engelske titel bliver BECOMING, den danske titel er stadig ikke kendt. Michelle Obamas bog udgives både på print og i digitale formater af Lindhardt og Ringhof.

Michelle Obamas bog bliver udgivet samtidig på 24 sprog verden over.

Michelle Obama er en af de mest ikoniske og spændende kvinder i vores tid. Som USA’s førstedame – den første afroamerikanske kvinde i den rolle – var hun med til at skabe det mest imødekommende og rummelige Hvide Hus i historien, samtidig med at hun etablerede sig som en stærk fortaler for kvinder og piger i USA og rundtomkring i verden. Hun har været med til på afgørende vis at ændre den måde, familier stræber efter et sundere og mere aktivt liv, og hun stod ved siden af sin mand, da han førte Amerika gennem nogle af de mest dramatiske øjeblikke. Undervejs viste hun os et par dansetrin, sejrede i Carpool Karaoke og opdragede to døtre med begge ben på jorden på trods af en ubarmhjertig mediebevågenhed.

Erindringerne består både af dybe refleksioner og fascinerende historiefortælling, hvor Michelle Obama inviterer læserne ind i sin verden og i de oplevelser, der har formet hende – fra barndommen i i Chicagos South Side til hendes år som en erhvervsleder, der skulle finde balancen mellem moderskab og arbejde, og endelig hendes år på verdens mest berømte adresse. Med ærlighed og humor beskriver hun sine sejre og sine skuffelser, både de offentlige og de private, og fortæller hele sin historie, som hun har oplevet den – med sine egne ord og på egne vilkår. Det er varmt, klogt og afslørende, BECOMING er en usædvanlig personlig beretning fra en kvinde med sjæl og substans, der stædigt har overgået forventningerne – og hvis historie inspirerer andre til at gøre det samme.

Michelle Obama: ”At skrive BECOMING har været en dybt personlig oplevelse. Det har for første gang givet mig plads til ærligt at reflektere over min uventede livsbane. I denne bog taler jeg om mine rødder og om, hvordan en lille pige fra Chicagos South Side fandt sin egen stemme og styrken til at bruge den til at give styrke til andre. Jeg håber, at min rejse inspirerer læserne til at finde modet til at blive den, som de stræber efter at være. Jeg glæder mig til at dele min historie.”

Den engelske udgave af BECOMING bliver udgivet i USA og Canada af Crown Publishing Group/Penguin Random House og i England af Viking/Penguin Random House UK. Bogen bliver udgivet på 22 andre sprog, inklusive spansk (Plaza & Janés/Penguin Random House Grupo Editorial); tysk (Goldmann Verlag/Verlagsgruppe Random House); portugisisk i Brasilien (Objetiva/Companhia das Letras); portugisisk i Portugal (Objectiva/Penguin Random House Portugal); katalansk (Rosa dels Vents/Penguin Random House Grupo Editorial); fransk (Editions Fayard); albansk (Dudaj Publishing); arabisk (Hachette Antoine/Naufal); kinesisk (Business Weekly Group); tjekkisk (Argo); hollandsk (Hollands Diep); finsk (Otava Publishing Company); græsk (Athens Bookstore Publications); hebraisk (Yedioth Books); ungarsk (HVG Publishing Co.); italiensk (Garzanti); japansk (Shueisha); koreansk (Woongjin Think Big Co., Ltd.); litauisk (Alma Littera); norsk (Cappelen Damm); polsk (Agora Publishing House); svensk (Bokförlaget Forum); og vietnamesisk (First News – Tri Viet Publishing Co., Ltd.).