Aktuelt Biografier

Michelle Obamas Becoming som Netflix-dokumentar

I 2018 udkom Michelle Obamas erindringer Min historie hos Lindhardt og Ringhof. Nu kan du se Netflix-dokumentaren Becoming, der følger Michelle Obama, mens hun rejser verden rundt på bogturné.

I dag, den 6. maj, har dokumentarfilmen Becoming premiere på Netflix. Filmen er et personligt portræt af den tidligere amerikanske førstedame Michelle Obama i et afgørende øjeblik af hendes liv.

LÆS OGSÅ: Da Michelle mødte Barack. Eksklusivt uddrag fra Min historie af Michelle Obama

”Dokumentarfilmen er instrueret af Nadia Hallgren og fortæller om mit liv og mine oplevelser, da jeg rejste rundt efter udgivelsen af mine erindringer. De måneder jeg tilbragte på bogturneen, og de mennesker jeg mødte i mange byer verden over, styrkede tanken om, at det, vi har tilfælles, er virkeligt og dybt og ikke kan tages fra os,” udtaler Michelle Obama i forbindelse med premieren. 

Dokumentaren giver et sjældent indblik i Michelle Obamas liv og tager seerne med bag kulisserne på hendes bogturne til 34 byer. På rejsen møder Michelle Obama mennesker fra hele verden og oplever på tætteste hold den styrke, der ligger i at turde dele sin historie med andre.

LÆS OGSÅ: Michelle Obama – Vi prøvede på at få børn, og det gik ikke særlig godt

I 2018 udkom Michelle Obamas erindringer Min historie på dansk hos Lindhardt og Ringhof. Bogen følger Michelle Obama fra barndommen i Chicagos South Side til hendes år som USA’s førstedame og blev en bestseller. Hun besøgte Danmark på sin bogturné i 2019, hvor hun talte foran 11.000 fremmødte.


Min historie

rollemodel

Michelle Obama er en af vor tids mest ikoniske og spændende kvinder. Som USA’s førstedame – og den første afroamerikanske førstedame – var hun med til at skabe det mest imødekommende og rummelige Hvide Hus i historien, samtidig med at hun etablerede sig som en stærk fortaler for kvinder og piger i USA og rundtomkring i verden.

I sine erindringer inviterer Michelle Obama læserne ind i sin verden og i de oplevelser, der har formet hende – fra barndommen i Chicagos South Side til hendes år som en erhvervsleder, der skulle finde balancen mellem moderskab og arbejde, og endelig hendes år på verdens mest berømte adresse. Med ærlighed og humor beskriver hun sine sejre og sine skuffelser, både de offentlige og de private, og fortæller hele sin historie, som hun har oplevet den.

Du kan købe min historie her eller i din lokale boghandel.