Aktuelt Barack Obama Biografier Fagbøger

Afsløring af forsiden på Michelle Obamas kommende erindringer, MIN HISTORIE

Michelle Obama, Min historie

Den tidligere amerikanske førstedame Michelle Obama afslører forsiden på sine erindringer, MIN HISTORIE, som udkommer globalt 13. november 2018.

USA’s tidligere førstedame Michelle Obama afslørede i dag på Instagram bogforsiden på sine længe ventede erindringer, MIN HISTORIE, som efter planen udgives globalt den 13. november 2018. Bogens engelske titel er BECOMING.

Følg Michelle Obama på Instagram

Michelle Obama har udvalgt forsidefotoet til sit bogomslag fra en fotooptagelse tidligere på året i Washington, DC, af den ansete portrætfotograf Miller Mobley med styling af Meredith Koop, makeup af Carl Ray og hår af Yene Damtew. Christopher Brand, vicepræsident og kreativ direktør, Crown Publishing Group, har designet bogomslaget.

Op til afsløringen af forsiden har Michelle Obama på sin Instagram-konto delt fire familiefotos, som ikke tidligere har været offentliggjort, og som viser øjeblikke fra hendes personlige rejse mod at blive den kvinde, hun er i dag.

Michelle Obama, Min historie

Michelle Obama (@michelleobama) udtaler:

“Jeg er begejstret for at kunne dele forsiden på BECOMING med jer alle. Processen med at skrive denne bog har været meningsfuld og berigende for mig på et personligt plan. Mens jeg gør mig klar til at dele BECOMING med jer dette efterår, håber jeg, at I vil reflektere over jeres egen historie, og at det vil gøre det muligt for jer at blive den, I gerne vil være. Du vil altid have din historie med dig. Det er dig, der ejer den.”

Michelle Obamas bog bliver udgivet på dansk som bog og i digitale formater af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S. Den vil også blive udgivet på i alt 25 sprog verden over.

Læs også Lanceringen af Michelle Obamas erindringer er en international begivenhed

Erindringerne er fascinerende historiefortælling og rummer også dybe refleksioner. Michelle Obama inviterer læserne ind i sin verden og i de oplevelser, der har formet hende – fra barndommen i Chicagos South Side til hendes år som en erhvervsleder, der skulle finde balancen mellem moderskab og arbejde, og endelig hendes år på verdens mest berømte adresse.

Michelle Obama, Min historie

Med ærlighed og humor beskriver hun sine sejre og sine skuffelser, både de offentlige og de private, og fortæller hele sin historie, som hun har oplevet den. Det er varmt, klogt og åbenhjertigt. MIN HISTORIE er en usædvanlig personlig beretning fra en kvinde med sjæl og substans, der utrætteligt har overgået alle forventninger – og hvis historie inspirerer andre til at gøre det samme.

I forbindelse med udgivelsen vil Michelle Obama tage på både en amerikansk og en international bogturne. Detaljerne vil blive offentliggjort senere.

Michelle Obama, Min historie

Forsiden til MIN HISTORIE af Michelle Obama.