Indefra

Lindhardt og Ringhof opruster på non-fiction med tre nye redaktører

Trine Ravn

”Vi er på udkig efter erfarne kræfter, som kommer med et godt netværk, de kan trække på i forhold til at finde nye forfattere,” fortæller direktøren.

Michelle og Barack Obama, Sofie Linde, Petra Nagel, Lars Høgh, kogebøger af Meyers, Mummum og Ottolenghi, historiske udgivelser om One Dollar Man, Sapiens af Yuval Harrari og store smukke bøger om bl.a. Tour de France, Formel 1 og Flora Danica.

Efter en række succesrige år med stærke udgivelser, som har betydet markant vækst i omsætning og årets resultat for non-fiction, slår redaktionen hos Lindhardt og Ringhof nu tre ekstra redaktørstillinger op.

Brug for ekstra hænder

”Vi har også en ambitiøs plan for vores vækst de næste år, som kræver, at vi får flere hænder til at løfte de mange ekstra forfatterskaber og titler, vi har på vej,” siger Trine Ravn, direktør for non-fiction.

”Det bliver i første omgang med fokus på historie, politik/journalistik samt livsstil/kunst, at vi skal ud og finde nye kolleger til det fantastiske hold, vi allerede er i dag.”

Lilja Hardt, som har en fortid på Gyldendal og har arbejdet de sidste 8 år på People’s, er netop tiltrådt som redaktør i begyndelsen af marts, og Ole Sønnichsen, som ellers har dannet skriveværkstedet Writer’s Collective med Jesper Clemmensen, fortsætter i en konsulentrolle på forlaget, hvor han skal finde nye projekter og forfattere til Lindhardt og Ringhof.

Fra ide til færdig bog

”Vi har i forvejen en dynamisk gruppe, der vil gå langt for at hente den bedste historie hjem, så vi er på udkig efter erfarne kræfter, som kommer med et godt netværk, de kan trække på i forhold til at finde nye forfattere. Det skal være redaktører, som sikkert og struktureret kan følge bogen hele vejen fra ide til færdig udgivelse,” siger Trine Ravn.

Stillingerne bliver slået op i uge 11.