Vi er ret sikre i vores sag: Hvis du lægger en Hundemand-bog foran en 7-12-årig, så går de i gang med at læse… og stopper først, når de har læst hele serien. Hvis du alligevel er i tvivl, så her 5 grunde til at gå ombord i Dav Pilkeys serie.

Her er fem grunde til, at børn verden over elsker Hundemand-bøgerne!

1. Ny hovedperson – samme gakkede humor, som børn kender og elsker fra Kaptajn Underhyler 

Dav Pilkey er forfatteren og tegneren bag Kaptajn Underhyler – og med Hundemand har han skabt en ny helt, der opsnuser forbrydere, graver sandheden frem og jagter de skyldige. Da Dav Pilkey var barn kæmpede han med ADHD, og han var både ordblind og adfærdsvanskelig. Dav forstyrrede så meget i timerne, at hans lærere smed ham uden for døren hver eneste dag. Heldigvis elskede Dav at tegne og finde på historier. Og er nu verdenskendt.

Pssst. Som voksen må du ikke fortvivle, hvis du ikke kan se det sjove i bidske bygninger med muskuløse overarme eller kapitler med tre forskellige slutninger – det går rent ind hos ungerne.

2. Fantastiske farveillustrationer og tegneguides

Hundemand-bøgerne er gennemillustreret af Dav Pilkey selv, og Hundemand bliver vækket til live på fornemste vis i de flotte farveillustrationer – og så er der naturligvis VEND-O-RAMA og guides til, hvordan man selv kan tegne figurerne bagerst i bogen.

Er dit barn vild med at slippe kreativiteten løs? Så kan I finde trin-for-trin-guides her.

3. Geniale figurer

I serien kan du møde alt fra fæle frankfurtere (ja, levende pølser) til grimme killinger og fiskerobotten Super Meka Flipper (det giver mening, hvis du læser bøgerne). Det bliver med andre ord aldrig kedeligt i Dav Pilkeys forunderlige univers – og der plads til både de skæve, de skøre, de nuttede og de grufulde.

4. Det er en serie = mange timers underholdning

Hvis den savlende betjent bliver et hit hjemme hos jer, er der heldigvis seks flotte bind klar i serien – og ikke mindst flere historier på vej!

5. Alle elsker Hundemand!

“Ikke mig!” – Pjevs, superskurk

“Ikke når han slikker mig i ansigtet” – Hundemands chef

“Hvem er Hundemand?” – Ældre medborger

Hundemand, Dav Pilkey, børnebog, børnebøgerHundemand 2, hundemand, Dav Pilkey, SnorløsHundemand, Hundemand 3, Den grimme killing, Dav PilkeyHundemand, Hundemand 4, Hundemand og katteknægten, Dav PilkeyHundemand 5, Hundemand, Loppernes herre, Dav Pilkey

Da politihunden Greg og hans betjent-menneske kommer til skade på jobbet, ændrer helt nyskabende kirurgi verdenshistorien for altid og frembringer HUNDEMAND

Du kan læse mere om de første syv bøger om Hundemand af Dav Pilkey her


Flere bøger af Dav Pilkey

Kaptajn Underhyler-serien

Kaptajn Underhylder, Dav Pilkey, filmen om Kaptajn Underhyler

Kammaraterne Jimmy og Otto har opfundet den største superhelt i deres skoles historie – og en dag bliver helten i underhyler vakt til live! Hans sande identitet er så hemmelig, at han ikke selv ved, hvem han er!

Du kan finde bøgerne om Kaptajn Underhyler her og hos din lokale boghandler.


Hundeånde – Den kedelige sag om Hally Tosis

Hvad stiller man op med verdens sødeste hund, hvis den har verdens dårligste ånde?

Det problem står familien Tosis desværre med, da deres hund Hally har en virkelig fæl ånde, der slår alt ud! Lige fra bedstemødre til blomster. Der er nødt til at gøre noget, og børnene i familien prøver at finde en løsning, så de kan beholde deres elskede Hally.

En gennemillustreret, sjov billedbog af forfatteren og tegneren bag de kendte serier Hundemand og Kaptajn Underhyler.

Fra ca. 3 år

Du kan købe Hundeånde – Den kedelige sag om Hally Tosis online, fx hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra d. 23. januar.