Aktuelt Bestsellere Børnebøger Carlsen Læs let bøger

Betjenten, der kan få dit barn til at læse! Fem grunde til at børn elsker Hundemand af Dav Pilkey

Halvt hund, halvt mand  – 100% betjent! Dav Pilkey – forfatteren til den populære serie om Kaptajn Underhyler – har skabt en ny helt, som kan opsnuse forbrydere, grave sandheden frem og jagte de skyldige. 

Da forfatter og illustrator Dav Pilkey var barn kæmpede han med sin ADHD, og han var både ordblind og adfærdsvanskelig. Dav forstyrrede så meget i timerne, at hans lærere smed ham uden for døren hver eneste dag. Heldigvis elskede Dav at tegne og finde på historier. Han brugte tiden ude på gangen på at lave sine helt egne tegneserier.

I 2. klasse lavede Dav en tegneserie om en superhelt ved navn Kaptajn Underhyler. Hans lærer rev den i stykker og sagde, at han ikke kunne bruge resten af sit liv på at lave fjollede bøger … Heldigvis var Dav ikke særlig god til at høre efter …

En hund efter ballade

Med Hundemand har Dav Pilkey kreeret en elskelig betjent, der med et hundehoved og en menneskekrop er denne modige helt klar til at kæmpe for retfærdighed. Men kan han holde sin natur under kontrol, når pligten kalder?

Her er fem grunde til, at børn verden over Hundemand-bøgerne!

1. Ny hovedperson – samme gakkede humor, som børn kender og elsker fra Kaptajn Underhyler 

Kaptajn Underhyler-serien har taget verden og mange børnehjerter med storm. Det skyldes ikke mindst, at humoren er i højsædet, og der venter gak og løjer på nærmest samtlige sider i bogen.

Som voksen må du ikke fortvivle, hvis du ikke kan se det sjove i bidske bygninger med muskuløse overarme eller kapitler med tre forskellige slutninger – det går rent ind hos ungerne.

2. Fantastiske farveillustrationer og tegneguides

Hundemand-bøgerne er gennemillustreret af Dav Pilkey selv, og Hundemand bliver vækket til live på fornemste vis i de flotte farveillustrationer – og så er der naturligvis VEND-O-RAMA og guides til, hvordan man selv kan tegne figurerne bagerst i bogen.

Er dit barn vild med at slippe kreativiteten løs? Så kan I finde trin-for-trin-guides her.

3. Geniale figurer

I serien kan du møde alt fra fæle frankfurtere (ja, levende pølser) til grimme killinger og fiskerobotten Super Meka Flipper (det giver mening, hvis du læser bøgerne). Det bliver med andre ord aldrig kedeligt i Dav Pilkeys forunderlige univers – og der plads til både de skæve, de skøre, de nuttede og de grufulde.

4. Det er en serie = mange timers underholdning

Hvis den savlende betjent bliver et hit hjemme hos jer, er der heldigvis seks flotte bind klar i serien – og ikke mindst flere historier på vej!

5. Alle elsker Hundemand!

“Ikke mig!” – Pjevs, superskurk

“Ikke når han slikker mig i ansigtet” – Hundemands chef

“Hvem er Hundemand?” – Ældre medborger

Hundemand, Dav Pilkey, børnebog, børnebøgerHundemand 2, hundemand, Dav Pilkey, SnorløsHundemand, Hundemand 3, Den grimme killing, Dav PilkeyHundemand, Hundemand 4, Hundemand og katteknægten, Dav PilkeyHundemand 5, Hundemand, Loppernes herre, Dav Pilkey

Da politihunden Greg og hans betjent-menneske kommer til skade på jobbet, ændrer helt nyskabende kirurgi verdenshistorien for altid og frembringer HUNDEMAND

Du kan læse mere om de første seks bøger om Hundemand af Dav Pilkey her


Flere bøger af Dav Pilkey

Kaptajn Underhyler-serien

Kaptajn Underhylder, Dav Pilkey, filmen om Kaptajn Underhyler

Kammaraterne Jimmy og Otto har opfundet den største superhelt i deres skoles historie – og en dag bliver helten i underhyler vakt til live! Hans sande identitet er så hemmelig, at han ikke selv ved, hvem han er!

Du kan finde bøgerne om Kaptajn Underhyler her og hos din lokale boghandler.


Hundeånde – Den kedelige sag om Hally Tosis

Hvad stiller man op med verdens sødeste hund, hvis den har verdens dårligste ånde?

Det problem står familien Tosis desværre med, da deres hund Hally har en virkelig fæl ånde, der slår alt ud! Lige fra bedstemødre til blomster. Der er nødt til at gøre noget, og børnene i familien prøver at finde en løsning, så de kan beholde deres elskede Hally.

En gennemillustreret, sjov billedbog af forfatteren og tegneren bag de kendte serier Hundemand og Kaptajn Underhyler.

Fra ca. 3 år

Du kan købe Hundeånde – Den kedelige sag om Hally Tosis online, fx hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra d. 23. januar.