YA, Young adult, ya books, ya-bøger, ya bøger, ya bog, YA-bog, læsening

Mangler du inspiration til hvad du skal læse? Frygt ikke! Det er det, vi er her for. Hvis du ved, hvordan du gerne vil have en bog skal få dig til at føle, men ikke ved, hvilken du skal læse, giver vi dig her fem forslag til din næste store læseoplevelse. 

Skal din næste læseoplevelse føles sådan her?

… så skal du læse Hazel Wood af Melissa Albert

Hazel Wood er fyldt med mørke hemmeligheder og farer, og den er mind-blowing og medrivende. Perfekt til dig, der vil overraskes på alle møder (og have en helt igennem fantastisk smuk bog stående i din bogreol).

Fem forslag til din næste store læseoplevelse

Uheldet har altid forfulgt Alice og hendes mor, og en dag dør hendes mormor alene på sit gods, Hazel Wood. Han var forfatter til en samling dystre eventyr. Samtidig bliver Alices mor bortført af et væsen, der hævder at være fra Hinterland – den grusomme, overnaturlige verden, hvor Alices mormors eventyr foregår. Det eneste spor, Alice har fra sin mor, er en seddel med beskeden: “Hold dig væk fra Hazel Wood”, men hvad er det, der gemmer sig på godset?

> Tilføj Hazel Wood til din Goodreads-tbr her
> Læs det første kapitel af Hazel Wood her

Skal din næste læseoplevelse føles sådan her?

… så skal du læse En af os lyver af Karen M. McManus

En af os lyver er en vaskeægte page-turner, der vil få dit hjerte til at banke fra første til sidste side, imens du gætter løs på, hvem morderen er. En oplagt bog til dig, der ikke kan få nok af Riverdale.

En af os lyver, karen m. macmanusAlle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem.

En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning, men af dem kommer ikke ud af lokalet i live, og han havde planer om at poste noget saftig sladder om de fire andre. Er én af de fire skyldige i mordet, eller er morderen en helt anden?

> Tilføj En af os lyver til din Goodreads-tbr her
> Læs det første kapitel af En af os lyver her

Skal din næste læseoplevelse føles sådan her?

… så skal du læse Knivens stemme af Patrick Ness 

Vi kan ikke få armene ned! Den har ti år på bagen, men Knivens stemme er mindst lige så fantastisk, som da den udkom første gang, og den er helt umulig at lægge fra sig. Og så er den skrevet af Patrick Ness, som selvfølgelig er grund nok til at flippe ud.

Knivens stemme, Patrick NessI en verden, hvor alle kan høre hinandens tanker, står Todd på grænsen til at blive en mand. Sammen med sin hund opdager han en dag et område med total stilhed. Her er ingen tanker, her er ingen Støj. De opdager, at byen, hvor privatliv er umuligt, gemmer på en forfærdelig hemmelighed. En hemmelighed så grusom, at Todd og Manchee må flygte, hvis de vil gøre sig håb om at overleve.

> Tilføj Knivens stemme til din Goodreads-tbr her
> Læs det første kapitel af Knivens stemme her

Skal din næste læseoplevelse føles sådan her?

… så skal du læse Valget af Sarah Engell

Vaglet vil give dig all the feels! Det er en vigtig historie om at gøre en forskel, om uligheden i verden, og at turde træde til, når andre har brug for det.

valget, sarah engell, YA, bogforum, bogforum 2017, ya

Xenia er godt på vej til at blive frontfigur for Etisk Parti, hvor hun både kan få indfriet egne ambitioner og forhåbentlig gøre den forskel i verden, som hun brænder så meget for.

Men da hun møder en lille pige, der er flygtet alene til Danmark, bliver hun sat i et svært dilemma, for det viser sig hurtigt umuligt at vælge både succes og samvittighed. Situationen spidser til, og tidspunktet, hvor hun må træffe et valg rykker tættere på.

> Tilføj Valget til din Goodreads-tbr her
> Læs det første kapitel af Valget her

Skal din næste læseoplevelse føles sådan her?

… så skal du læse Kragens kald af Leigh Bardugo

Warning! Når først du er begyndt at læse Kragens kald er der ingen vej tilbage: Bogen er spændende fra start til slut. Faktisk er den så spændende, at du ville ønske, at du kunne kaste dig over den næste bog i serien, så snart du er færdig, og det kan du. Det korrupte rige så du kan få hele historien uden pause.

kragens kald, six of crows, leigh bardugoSeks forbrydere – én umulig opgave!

Kaz er et kriminelt geni, som har svært ved at sige nej til en umulig opgave. Med hjælp fra fem livsfarlige forbrydere, der hver især besidder særlige praktiske og magiske evner, vil han forsøge at befri et gidsel fra en uindtagelig fæstning. Belønningen er enorm – men dødstruslen er lige så stor. Den værste trussel … er dem selv.

Tilføj Kragens kald til din Goodreads-tbr her
> Læs det første kapitel af Kragens kald her