Fagbøger Sundhed og livsstil

Hormonyoga gør op med at lide i stilhed. Kom lettere gennem overgangsalderen med yoga

hormonyoga lone hunæus, overgangsalder

Hormonyoga kan afhjælpe hedeture, uro, dårlig søvn og andre fysiske og psykiske gener, som opstår, når overgangsalderen rammer, fortæller forfatter og yogalærer Lone Hunæus.


Hormonyoga vil for mange kunne gøre overgangsalderen til en mere tålelig tid. Størstedelen af alle kvinder oplever nemlig gener, når overgangsalderen skaber ubalance i systemet. Mange tror, at man bare skal stå det igennem og leve med tørre slimhinder, hyppige blærebetændelser, hedeture, og dårlig søvn. Men sådan behøver det ikke være.

LÆS OGSÅ: De bedste grønne kogebøger hvis du vil spise mere plantebaseret

I denne form for yoga arbejdes der med at aktivere og balancere de kvindelige kønshormoner, så man lander blødere i overgangsalderen og tilmed bliver stærkere og smidigere, får reduceret sit stressniveau og øget sin livskvalitet.

Lone Hunæus er uddannet yogalærer med speciale i hormonyoga. Mere energi, større velvære, bedre humør, stærkere bækkenbund og genvunden sexlyst er bare nogle af de positive tilbagemeldinger, hun har fået fra de mange elever, som hun har undervist i hormonyoga.

LÆS OGSÅ: 15 bøger der gør dig klogere

Yogaprogrammet består af en række opvarmningsøvelser, en serie på 14 yogaøvelser og nogle afsluttende åndedrætsmeditationer. Øvelserne tager omkring 30 minutter og kan udføres af alle uanset tidligere erfaring med yoga. Programmet kræver ikke noget udstyr.Hormonyoga

Hormonyoga gør op med at lide i stilhed. Kom lettere gennem overgangsalderen med yoga

80 % af alle kvinder døjer med gener i forbindelse med overgangsalderen. Mens nogle slipper let igennem, døjer andre med fysiske og psykiske gener igennem flere år. Men der er hjælp at hente!

Igennem en serie yogaøvelser, som arbejder på at stimulere hormonproduktionen, får du mulighed for at få bugt med hedeture, humørsvingninger, dårlig søvn og indre uro.

Yogalærer Lone Hunæus gennemgår i en let tone årsager til overgangsalderen, og guider dig trin for trin gennem de 7 opvarmningsøvelser, 14 yogaøvelser og 4 meditationsøvelser, som serien består af. Øvelserne kræver ikke tidligere kendskab til yoga, og hele serien kan laves på ca. 30 minutter.

Bogen kan også bruges til kvinder med andre hormonelle ubalancer, så som uregelmæssig menstruation, menstruationssmerter, PCOS og lav sexlyst.

Du kan købe Hormonyoga online, fx. hos Bog&idé, eller hos din nærmeste boghandel.