Børnebøger er altid en dejlig gave at modtage og at give. Vi har her fundet 30 flotte gavebøger til børn, der passer perfekt til enhver lejlighed – uanset om du skal finde en børnebog til barnedåbs-, fødselsdags- eller julegave.

Her kan du finde elskede klassikere såvel som nyere populære bøger med masser af knald på farverne i tegningerne og fart over feltet i historierne. Der er noget for de helt små, men også nostalgiske historier for de voksne.

Gavebøger til børn

Børnenes rekordbog 2020

Årets udgave af Børnenes rekordbog indeholder over 400 helt nye danske rekorder og skøre påfund i børnehøjde og er fyldt med fotografier og QR-koder til videoklip

Igen i år har børnene overgået sig selv med fantastiske rekorder – fra saltospring og trillebørløb til mariekikskast og vilde LEGO-rekorder. Læs også om drengen med Danmarks største samling af pandabamser og pandating. Utallige timers fornøjelig underholdning for hele familien.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Børnenes rekordbog 2020 online her eller i din lokale boghandel.

Peter Plys – Historier fra Hundredemeterskoven

Peter Plys, Historier fra Hundredemeterskoven, Disney, Grislingen, Tigerdyr, børnebog, børnebøger, klassisk børnebog

Tag med Plys, Grislingen, Æsel og alle de andre på eventyr i Hundredemeterskoven i denne højtlæsningsbog med fire skønne fortællinger. Historierne er illustreret af nogle af Disneys allerbedste illustratorer i en klassisk streg og skrevet i et sprog, som børn kan forstå.

Denne samling er Disney-magi i luksusudgave – et sikkert hit på ethvert børneværelse.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Peter Plys – Historier fra Hundredemeterskoven online her eller i din lokale boghandel.

Verdens bedste Rasmus Klump

af Carla og Vilhelm Hansen

Rasmus Klump, gavebog, gavebøger, Verdens bedste Rasmus KLump, Carla Hansen, Vilhelm Hansen, børnebog, børnebøger

En flot gavebog med syv af de bedste historier om Rasmus Klump og alle hans venner.

Bogen indeholder følgende titler: Rasmus Klump og den røde bil, Rasmus Klump og pandekageskibet, Rasmus Klump på Kageøen, Rasmus Klump i Tivoli, Rasmus Klump har fødselsdag, Rasmus Klump og Tudeprinsen samt Rasmus Klump hos Nisserne.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Verdens bedste Rasmus Klump online her eller i din lokale boghandel.

Fuld af Fupz

af Kim Fupz Aakeson

Fuld af Fupz, Kim Fupz, Kim Fupz Aakeson, børnebog, børnebøger, Rasmus Bregnhøi, Cato Thau-Jensen, Jørn Villumsen,

En lækker, illustreret gavebog for Fupz-fans – børn som voksne – der elsker en god historie med humor og kant.

Hvem er verdens grimmeste pige? Kan en ræv uden hale gifte sig med en Prinsesse uden prins? Hvad gør man, hvis ens far hverken tror på Gud eller Jesus? Hvordan kan man huske det hele? Bliver man stor og stærk af at spise havregrød hver morgen? Og kan man være en superhelt i nattøj? Læs historierne, som er fulde af Fupz, og få svar på det og meget mere!

Bogen indeholder følgende historier: Verdens grimmeste pige, En helt anden historie, Fandens far, Pigen der huskede det hele, Stor og stærk og Svendman.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Fuld af Fupz online her eller i din lokale boghandel. 

Dig og mig og vi to …

af Grete Janus Hertz og Iben Clante

Dig og mig og vi to, børnerim, rim og remser, remser, børneremser

Den dejlige klassiker med de gamle danske børnerim og sange, som har været elsket af børn i mange år.

Bogen er smukt illustreret med Iben Cantes genkendelige og fine streg.

Dig og mig og vi to er en klassisk sangbog og rim- og remsebog, der giver børnene en oplevelse, som de har til fælles med andre børn og deres forældre.

Fra ca. 2 år.

Du kan købe Dig og mig og vi to online her eller i din lokale boghandel.

Halfdans ABC

af Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsen

Halfdans ABC, abc, Halfdan Rasmussen, gavebog, gavebøger, børnebog, børnebøger

Den skønne klassiker med Halfdan Rasmussens skønne rim og de dejlige tegniner af Ib Spang Olsen har begejstret store og små siden 1967.

Nyd de dejlige og skægge bogstavrim som “Bennys bukser brændte”, “Else elsker pølse” og “Lirum i Virum” fra en af de mest populære digtere i Danmark.

Som ABC bog er Halfdans ABC en af de mest enkle ABC’er med et kort digt og en flot, farverig tegning tilknyttet hvert digt. For første gang findes bogen nu også som stor og flot papbog – perfekt til små fingre.

Fra 2 år. 

Du kan købe Halfdans ABC online her eller i din lokale boghandel. 

Mariehønen Evigglad

af Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsen

Halfdan Rasmussen, Mariehønen Evigglad, børnebog, børnebøger, rim og remser, remser til børn, børnerim, børneremser

Folkekære Halfdan Rasmussen står også bag rim-bogen Mariehønen Evigglad, der ligesom Halfdans ABC er flot illustreret af Ib Spang Olsen.

Udover skønne rim og remser, der helt sikkert nok skal frembringe smil på læberne, er der også en medfølgende CD med 14 sange på.

Fra ca. 2 år.

Du kan købe Mariehønen Evigglad online her eller i din lokale boghandel. 

Jan Lööf – De bedste historier

af Jan Lööf

Jan Lööf, børnebog, Viktor bygger en bro, Historien om det røde æble, Pelles lommelygte, børnebøger, højtlæsning

I dette flotte samlebind hyldes en af Sveriges største børnebogsforfattere og tegnere.

I mere end 50 år har Jan Lööf skrevet og tegnet børnebøger i en helt særlig og magisk stil, der både kendetegner ham som forfatter og gør, at man aldrig bliver træt af hans bøger.

LÆS OGSÅ: Jan Lööf – De bedste billedbogsklassikere fra din barndom

Bogen indeholder 12 af Jan Lööfs allerbedste historier, bl.a. Morfar er sørøverHistorien om det røde æblePelles lommelygte og Viktor bygger en bro – selvfølgelig akkompagneret af hans fine og finurlige tegninger.

Bogen indeholder derudover et fyldigt forord og et interview med forfatteren.

Fra ca. 3 år. 

Du kan købe Jan Lööf – De bedste historier online her eller i din lokale boghandel. 

Børnenes H.C. Andersen

af H.C. Andersen

H.C. Andersen, eventyr, Børnenes H.C. Andersen, Svend Otto S., Jesper Klein

Den flotte klassiker har tryllebundet børn verden over – år efter år.

Bogen indeholder 16 populære eventyr af H.C. Andersen. Alle eventyrene er fyldt med flotte og farverige illustrationer af Svend Otto S.

Bogen indeholder følgende eventyr: Snedronningen, Nissen hos Spækhøkeren, Lille Claus og Store Claus, Tommelise, Fyrtøjet,
Prinsessen på ærten, Snemanden, Den grimme Ælling, Klods-Hans, Kejserens nye klæder, De vilde svaner, Hvad fatter gør er altid det rigtige, Svinedrengen, Grantræet, Den standhaftige tinsoldat samt Hyrdinden og skorstensfejeren.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Børnenes H.C. Andersen online her eller i din lokale boghandel.

Junglebogen

af Rudyard Kipling

Junglebogen, Rudyard Kipling, Robert Ingpen, børnebog, børnebøger, klassisk børnebog, klassikerJunglebogen er den klassiske historie om Mowgli, der bliver opfostret af ulve i Indiens jungle.

Som spæd blev Mowgli fundet af tigeren Shere Khan og opdraget af ulve. Han lærer at jage og tale dyrenes sprog. Han oplever mange spændende ting og møder den yndefulde sort panter Bagheera, den venlige brune bjørn og Kaa, slangen med det hypnotiske blik.

Men mens Mowgli vokser op, bliver det klart for ham, at han er nødt til at vende tilbage til sin egen art.

Junglebogen, som er et af verdens helt store værker, får nyt liv med flotte tegninger af den australske kunstner Robert Ingpen.

Fra ca. 5 år. 

Du kan købe Junglebogen online her eller i din lokale boghandel. 

Alice i Eventyrland

af Lewis Carroll

Alice I Eventyrland, Lewis Carroll, klassiker, Robert Ingpen, klassisk børnebog, børnebog, børnebøgerLewis Carrolls eventyrklassiker Alice i Eventyrland er her i en smuk, ny udgave, der indeholder den uforkortede tekst og over halvfjerds pragtfulde tegninger af Robert Ingpen, som fanger fortællingens helt unikke stil og fantasifuldhed.

Alice er en nysgerrig og eventyrlysten pige, der ikke kan dy sig for at følge efter, da hun en eftermiddag ser en travl hvid kanin med vest på og et lommeur i poten. Hun følger efter ham ned i kaninhullet, hvor hun støder på en fantastisk, magisk, sjov og ret så vanvittig verden, der har fængslet bogens læsere i mere end 150 år.

Fra ca. 5 år. 

Du kan købe Alice i Eventyrland online her eller i din lokale boghandel. 

Peter Pan og Wendy

af J.M. Barrie

Peter Pan, Peter Pan og Wendy, J.M. Barrie, Robert Ingpen, børnebog, børnebøger, klassiker, klassisk børnebogPeter Pan og Wendy er den eventyrlige fortælling om Peter Pan, drengen der nægter at blive voksen, og de tre børn, som kommer med ham til Ønskeøen.

Peter Pan flyver ind gennem vinduet i børneværelset hos familien Darling for at finde sin skygge, der er stukket af fra ham. Sådan møder han Wendy, John og lille Michael, og det er starten på en klassisk fortælling, der har tryllebundet børn og voksne gennem de sidste hundrede år.

Klokkeblomst drysser festøv på Wendy, John og Michael, og pludselig kan de flyve – helt hen til den magiske Ønskeøen, hvor alt kan ske. Børnene oplever fantastiske eventyr med De Glemte Drenge, Tiger Lillys indianerstamme og den grusomme sørøver Kaptajn Klo.

J.M. Barries teaterstykke Peter Pan blev første gang opført i 1804, og i 1911 udsendte Barrie fortællingen i romanform. Denne bog er den komplette, uforkortede udgave af romanen.

Fra ca. 5 år. 

Du kan købe Peter Pan og Wendy online her eller i din lokale boghandel. 

Vinden i piletræerne

af Kenneth Grahame

Vinden i piletræerne, Kenneth Grahame, klassiker, børnebogsklassiker, klassiske børnebøger

Da Muldvarp forlader forårsrengøringen og søger op i fri luft, går han samtidig om bord i en række spændende eventyr sammen med sine venner, den dovne Mosegris, den gnavne, men dog venlige Grævling og den selvglade Tudse. Vennerne oplever den ene vilde ting efter den anden – fra sigøjnerkaravaner, en vovet fangeflugt og til slut et heroisk møde med de mørke beboere i den Vilde Skov.

Kenneth Grahames klassiske fortælling er elsket i mange lande, og hans sprudlende fantasi og stille humor virker også dragende på børn i vore dage. Denne jubilæumsudgave af Vinden i piletræerne indeholder den originale tekst og er med illustrationer af prisvindende Robert Ingpen.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Vinden i piletræerne online her eller i din lokale boghandel. 

Skatteøen

af Robert Louis Stevenson

Skatteøen, Roebrt Louis Stevenson, Robert Ingpen, klassisk børnebog, klassiske børnebøger

En bog om “et kort, en skat, et mytteri, et forsømt skib, en fin gammel godsejer, en doktor og en skibskok med ét ben.”

Stevensons farverige fortælling om helte og skurke er her fantasifuldt illustreret af Robert Ingpen, der får bragt de uforglemmelige personer og deres eskapader til live på en helt ny måde. Læs om unge Jim Hawkins, doktor Livesey, godsejer Trelawney og Lange John Silver på turen til Skatteøen om bord på Hispaniola.

Fra ca. 6 år. 

Du kan købe Skatteøen online her eller i din lokale boghandel. 

De allerbedste historier om Peter Pedal

af Margret og H.A. Rey

Peter Pedal, de allerbedste historier om peter pedal, Margret Rey, H.A. Rey, børnebog, børnebøger, børnebogsklassikerEt stort, flot jubilæums-samlebind med de allerbedste historier om Peter Pedal.

I flere årtier har Peter Pedal begejstret børn og vakt lykke verden over. Og abekattestregerne fortsætter i masser af farverige billedbøger om den lille nysgerrige abe, som altid havner i problemer – og i masser af eventyr.

I denne jubilæumsudgave har vi samlet 12 klassiske historier om Peter Pedal.

Fra ca. 2 år.

Du kan købe De allerbedste historier om Peter Pedal online her eller i din lokale boghandel. 

Mumitrolden – De tre første romaner

af Tove Jansson

Mumitrolden, Tove Jansson, mumitrolde, De tre første romaner, børnebog, børnebøger, børnebogsklassiker, klassiske børnebøgerVelkommen til Mumidalen og Mumitroldenes verden. Hjemsted for de søde, elskelige, små og store, fantastiske og hjælpsomme trolde. De klassiske romaner af Tove Jansson er samlet i en række smukke og stemningsfulde bøger, der er illustreret med forfatterens egne tegninger.

I Mumitrolden – De tre første romaner får du Tove Janssons tre første romaner om Mumitrolden, Mumifamilien og alle vennerne i Mumidalen i én bog. Bøgerne, der er samlet, er: De små trolde og den store oversvømmelse, Kometen kommer og Troldmandens hat.

Fra ca. 6 år. 

Du kan købe Mumitrolden – De tre første romaner online her eller i din lokale boghandel.

Livet i Mumidalen

af Frank Cottrell Boyce

Livet i Mumidalen, Tove Jansson, mumitrold, mumitrolde, børnebog, børnebøger, klassiske børnebøger, klassisk børnebogLivet i Mumidalen er en smuk gavebog for alle Mumi-fans.

Bogen gennemgår samtlige karakterer i Mumidalen, alt om Mumiuniverset og indeholder en biografisk gennemgang af Tove Janssons liv.

LÆS OGSÅ: Træd ind i Mumidalen – den komplette guide til Tove Janssons forunderlige univers

Bogen indeholder også et hav af Tove Janssons skønne illustrationer samt fotos fra hendes liv.

Fra ca. 8 år. 

Du kan købe Livet i Mumidalen online her eller i din lokale boghandel. 

Mumitroldene – Babys bog

Mumitroldene, babys bog, babybog, børnebog, børnebøger, gavebog, gavebøger til børn

Smuk babybog til Mumi-glade forældre.

Bogen indeholder alle de klassiske emner i en barnets bog, fx søvnrytme, første skridt, den første tand, babys vaner osv. Derudover er der er bogen spækket med smukke illustrationer og citater fra Tove Janssons vidunderlige romaner om Mumitrolden

Fra 0 år.

Du kan købe Mumitroldene – Babys bog online her eller i din lokale boghandel. 

Valhalla: Den samlede saga 1

af Peter Madsen m.fl.

Peter Madsen, Valhalla, Den samlede saga, ulven er løs, thors brudefærd, Odins væddemål, Peter Madsen, Henning Kirke, Henning Kure,

Valhalla genfortæller myterne fra nordisk mytologi, men tegneserien er også et eventyr i sig selv.

Valhalla har siden slutningen af 1970’erne betaget danskerne og de dejlige historier og flotte tegninger og er Danmarks største tegneseriesucces.

Valhalla: Den samlede Saga, bind 1-5 indeholder alle historierne fra de 15 album i Valhalla-serien, samt et væld af ekstramateriale, samlet i fem luksusbind.

LÆS OGSÅ: Valhalla. Tag med på en rejse tilbage i tiden

I dette bind kan du blandt andet læse om, hvordan det hele begyndte, hvordan guderne kom til at se ud, som de gør, og hvor Quark kommer fra.

Bindet her indeholder også en ny myte om Odins rejse og en bonustegneserie om sagnhelten Regnar Lodbrog. I hvert bind af sagaen får du desuden teksterne til de originale myter. Vi følger den spændende vej fra myte til tegneserie, og det hele er ledsaget af flotte illustrationer, alternative forsider, studier, plakater og skitser … masser af skitser!

Dette første bind indeholder tegneserierne: Ulven er løs, Thors brudefærd og Odins væddemål.

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Valhalla: Den samlede saga 1 online her eller i din lokale boghandel. 

De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner

af Beatrix Potter

De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner, Beatrix Potter, Peter Kanin, børnebog, børnebøger, børnebogsklassiker, klassiske børnebøgerDe samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner indeholder alle Beatrix Potters klassiske Peter Kanin-historier i uforkortet form med alle originale tegninger.

De 23 historier kan læses fortløbende eller hver for sig som en historie alene.

LÆS OGSÅ: Beatrix Potters Peter Kanin indtager det store lærred

Ud over historierne om Peter Kanin indeholder dette værk også flere fortællinger, som ikke er blevet udgivet før, samt nogle af Beatrix Potters fineste tegninger.

Fra ca. 4 år. 

Du kan købe De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner online her eller i din lokale boghandel. 

Pippi Langstrømpe i Humlegården

af Astrid Lindgren

Pippi Langstrømpe, Pippi Langstrømpe i Humlegården, Astrid Lindgren, børnebog, børnebøger, klassiske børnebøger, klassisk børnebog

Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige, og hun bor i Villa Villekulla med ingen andre end sin hest og Hr. Nilsson. Hendes far er ude og rejse på de store have, og hun har en kuffert fyldt med penge, så hun kan gøre lige hvad hun vil. Hun finder på sjove eventyr med sine venner Tommy og Anika, og man keder sig aldrig i selskab med hende!

Pippi Langstrømpe i Humlegården flytter Pippi, Tommy og Annika hele Villa Villekulla ind i parken Humlegården, for det vrimler nemlig med bøller i storbyen. Og det kan nok være, at bøllerne får sig en slem forskrækkelse, når de møder Pippi – verdens stærkeste pige!

Fra ca. 4 år. 

Du kan købe Pippi Langstrømpe i Humlegården online her eller i din lokale boghandel. 

Da Findus var lille og forsvandt

af Sven Nordqvist

Peddersen og Findus, Findus, Pedersen, Sven Nordqvist, Da Findus var lille og forsvandt, børnebøger, børnebog

En skøn billedbog om den gamle mand Peddersen og hans lille snakkesalige ballade-kat Findus.

Da Findus var lille og forsvandt får vi beretningen om, hvordan Peddersen fik sin kat, Findus og hvad der så skete, da Findus en dag gik på opdagelse.

Historien er fuld af varme og humor, og billederne er rigt illustreret med masser af små detaljer, man kan tale om.

Fra ca. 2 år.

Du kan købe Da Findus var lille og forsvandt online her eller i din lokale boghandel. 

Den lille prins

af Antoine de Saint-Exupery

Den lille prins, Antoine de Saint-Exupery, børnebog, børnebøger, børnebogsklassiker, klassiske børnebøgerDen pragtfulde og berømte historie om den lille prins, der forlader sin planet og rejser ud for at få venner, findes her i en imponerende pop-op-udgave for børn og barnlige sjæle.

Læs den originale fortælling i sin fulde længde, og nyd de smukke akvareltegninger akkompagneret af flapper og pop-op-effekter!

Fra ca. 5 år. 

Du kan købe Den lille prins online her eller i din lokale boghandel.

Den store Åh Abe! Sangbog

Den store åh abe sangbog, Ah åbe, børnesange, klassiske børnesange, danske børnesangeDe fleste kender de gode gamle klassiske børnesange, og rigtig mange børn er vokset op med dem.

Med Den store Åh Abe! Sangbog får man over 100 af de allerbedste og mest kendte sange fra Åh Abe-serien.

Udover de klassiske børnesange finder du også julesange og sange fra DR’s julekalendre.

Alle sange er flot og fantasifuldt illustreret af Jan Mogensen.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Den store Åh Abe! sangbog online her eller i din lokale boghandel.

Flunkernes danmarkshistorie

af Juan Carlos Ramis og Joaquin Cera

Flunkerne, Flunkernes danmarkshistorie, Juan Carlos Ramis, Joaquin Cera, mylderbog, mylderbillede, børnebog, børnebøger

Flunker-bøgerne er et herligt univers, hvor de skøre, underfundige skabninger kommer vidt omkring. De populære bøger indeholder gåder og finurlige flunker, der skal findes i de mange farverige mylderbilleder.

Flunkernes Danmarkshistorie tager Flunkerne os på en tidsrejse tilbage til nogle af de mest afgørende øjeblikke i vores lands historie – lige fra den voldsomme vikingetid til nyere begivenheder.

Fra ca. 5 år. 

Du kan købe Flunkernes danmarkshistorie online her eller i din lokale boghandel.

Hr. Skægs ABC

af Mikkel Lomborg

Hr. Skæg, ABC, Hr. Skægs ABC, Mikkel Lomborg, børnebog, børnebøger

Hr. Skæg lærer alle om bogstaverne i alfabetet. Med bogstaverne kan man stave til sit navn og alle andre ord hele i verden. Med bogstaver kan man simpelthen ALT.

Hr. Skæg fortæller om hele alfabetet, hvor hvert bogstav har sin egen lille historie. Du kan møde chimpansen Arne, der laver chili con carne, eller Hr. Hansen, den hemmelig helt.

Historierne er også lavet, så man kan synge med på dem, og der følger en cd med i bogen.

Fra ca. 2 år. 

Du kan købe Hr. Skægs ABC online her eller i din lokale boghandel.

Den kæmpestore nissebog

af Carla og Vilhelm Hansen

Den kæmpestore nissebog, nissebog, bog om nisser, bøger om nisser, julebørnebøger, Carla Hansen, Vilhelm Hansen

En flot gavebog med sjove og nostalgiske julehistorier af Carla og Vilhelm Hansen.

Bogen vrimler med flittige nisser, som har travlt med juleforberedelserne. Der skal bages, hentes juletræ og klippes julestads, men der er også tid til en masse sjov og ballade.

Sproget er friskt med sin helt egen humor og retter sig både mod voksne og børn.

En rigtig julebog fra Nisseland, hvor sneen altid er kridhvid.

Fra ca. 3 år. 

Du kan købe Den kæmpestore nissebog online her eller i din lokale boghandel.

Bamses allergodeste billedbog

af Elin Bing og Dina Gellert

Elin Bing, Dina Gellert, Bamses allergodeste billedbog, bamses billedbog, bamse og kylling, børnebog, børnebøgerBamses allergodeste billedbog er et flot samlebind med de allerbedste historier med Bamse, Kylling og Ælling.

Læs bl.a. om Bamses fødselsdagsfest, og om dengang Bamse og Kylling fandt en skat.

LÆS OGSÅ: Bamses allergodeste billedbog – sange og historier, vi tihvertifald aldrig glemmer

Bogen indeholder følgende historier: Bamses fødselsdag, Hokus Pokus, Ællings gave, Fange på en ø, Bamse og Kyllings skat, Bamse laver ler, Bamse og skovens dyr, Bamses farlige steder, Gæt en snemand og Kyllings hospital.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Bamses allergodeste billedbog online her eller i din lokale boghandel.

Plet: Min store æske med små bøger

af Eric Hill

Plet, Min store æske med små bøger, papbog, papbøger, Eric Hill

Den uimodståelige hundehvalp, Plet, tager på eventyr med sine gode venner i denne samling af ni flotte papbøger.

Æsken indeholder følgende bøger: Legetøj, Strand, Mad, Venner, Bondegård, Familie, Fest, Legeplads og Godnat!

Fra ca. 6 mdr.

Du kan købe Plet: Min store æske med små bøger online her eller i din lokale boghandel.

De 100 mest fantastiske fortidsdyr

af Sebastian Klein

Sebastian Klein, De 100 mest fantastiske fortidsdyr, dyrebog, dyrebøger, børnebog om dyrSebastian Klein tager alle børn med på et fantastisk eventyr til dinosaurenes verden. Kom med og mød alle de fantastiske fortidsdyr.

I De 100 mest fantastiske fortidsdyr fortæller Sebastian Klein om 100 af de mest utrolige dyr, der har gået rundt på vores jord for mange, mange år siden.

LÆS OGSÅ: Få styr på dyr med Sebastian Klein – bøger til dyreglade børn

Læs bl.a. om kæmpekrokodiller, tyrannosaurus rex, hulebjørne, øgler og mange flere dyr.

De 100 mest fantastiske fortidsdyr er en lærerig fagbog til børn, der vil vide mere om dyreriget.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe De 100 mest fantastiske fortidsdyr online her eller i din lokale boghandel.