Kogebøger med sund mad Mad og drikke Madværkstedet Sundhed og livsstil

Rigtige mænd 2: Endnu mere herrego’ mad

Rigtige mænd, det nye hold, 2017, sæson 2, mad, opskrifter, kogebog

Kender du en rigtig mand? Sådan en mand, der ikke er bange for at spise ‘kaninføde’ (læs: salatblade), fedtfattig sovs og friskfanget fisk? Det gør vi. Vi kender faktisk flere. De hedder Flemming, Krabbe, Rasmus, Thomas og Julle, og de har lavet en kogebog – til alle de rigtige mænd, der sidder rundt omkring i skurvogne, værksteder, garager og kontorbygninger – og deres koner.

–> Kogebogen hedder RIGTIGE MÆND – DET NYE HOLD og er på gaden d. 26. maj.

Til kamp mod dunken og den dårlige form

Hvor svært kan det egentlig være? Lidt færre bajere og lidt mere motion? Sådan en udfordring siger en rigtig mand da ikke nej til. Men når hyggeklokkerne ringer, blodsukkeret råber op, og slikmutter er lige rundt om hjørnet, så er det svært at vælge sundhed frem for sukker. Det ved Flemming, Krabbe, Rasmus, Thomas og Julle alt om. Men de ved også, at de ændrede sofa- og spisevaner faktisk virker, og at det ikke behøver at tage en krig at lave sund mad.

I RIGTIGE MÆND – DET NYE HOLD præsenterer de fem friske håndværkere en række sunde, mættende opskrifter – lige til at gå til. Få fx opskriften på Rasmus’ ørredfilet med røræg, Thomas’ rejecocktail med mayo og chili,  Krabbes kyllingesalat, sønderjysk brø’ tort med solbærmarmelade og Flemmings lyserøde makiruller, der slog benene væk under Birthe Kjær.

–> Kig i bogen her.

–> Find bogen hos din boghandler eller køb online her.