Fagbøger Mad og drikke Madværkstedet

Hurtig og sund morgenmad? Sådan laver du overnight oats med ristet kokos og blåbær

SUNDT & SJOVT! Trænger du til fornyelse til din morgenmad, får du her opskriften på overnight oats med ristet kokos og blåbær, som er helt perfekt til travle morgener – for grøden kan nemlig laves aftenen før!


Stephanie Agger, Patrick Brylov og Anton Fabricius fra Sundt & sjovt ved, hvad træning, kost og gode vaner betyder for dit velvære – og det behøver ikke at være svært. Nu har de lavet en bog med lækre opskrifter, simple kostråd og effektive træningsøvelser.

LÆS OGSÅ: Vægttab – det skal være Sundt & Sjovt. Og spis bare rugbrød til

Alle bogens opskrifter på hovedmåltider svarer til 1 portion à ca. 500 kalorier og er beregnet til 1 person. Ved hver opskrift er der angivet kalorieindhold og fordelingen af kulhydrater, protein og fedt. Der er større chance for, at man får lavet god, sund mad, hvis det er nemt og enkelt. Og bogens opskrifter indeholder derfor få ingredienser, som er nemme at få fat på. Og der er brugt de samme råvarer i flere opskrifter, så du undgår for meget madspild.


OPSKRIFT PÅ OVERNIGHT OATS

Sundt og sjovt

Ingredienser:

150 g skyr med vanilje
130 g kokosmælk, light
30 g havregryn
60 g blåbær
20 g ristede kokosflager

Sådan gør du:

Bland skyr, kokosmælk og havregryn i en skål, og stil den på køl natten over.

Top med blåbær og kokosflager inden servering.

1 PORTION
Kcal 507
Protein 21 g
Kulhydrat 49 g
Fedt 25 g



Patrick Brylov, Stephanie Agger & Anton Fabricius: Sundt & Sjovt

Sundt og sjovt

De tre sundheds- og ernæringseksperter, der står bag Sundt & Sjovt, har stor succes med at hjælpe kvinder og mænd med både vægttab, muskelvækst og livsstilsomlægning.

I deres nye bog får du en nem og overskuelig guide til at tabe dig.

Her er simple kostråd, opskrifter til både morgen, middag og aften, madplaner, effektive træningsøvelser og et 4-ugers program.

Derimod er der ingen forbudte fødevarer eller tidskrævende træningsprogrammer. I stedet er der masser af sund fornuft og lækre måltider.

Du kan købe Sundt & Sjovt online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.