Holger Rørby Madsen Katrine Rørby Madsen Kogebøger med sund mad Mad og drikke

Få en skøn opskrift på kartofler med balsamico fra Madens verden – Airfryer

kartofler med balsamico, madens verden - airfryer

Nu udkommer en lækker ny kogebog: Madens verden – Airfryer, der er fyldt med 100 nemme opskrifter. Start madlavningen allerede her med en opskrift på kartofler med balsamico fra bogen.


Holger og Katrine er ægteparret, der står bag Madens Verden. Det er en hjemmeside, hvor parret hjælper mere end 2 millioner danskere med maden. Madens verden er et af Danmarks mest populære opskrift-sites, men faktisk startede hjemmesiden som en hobby, der dog udviklede sig til fuldtidsjob for ægteparret. Tidligere har Holger og Katrine Rørby Madsen udgivet kogebogen Madens verden, hvor de har samlet lækre retter aftensmad fra sitet, men der blev også udviklet opskrifter specielt til kogebogen.

LÆS OGSÅ: Ægteparret Holger og Katrine fra Madens Verden hjælper danskerne med aftensmaden

Nu er Holger og Katrine Rørby Madsen aktuelle med en ny kogebog: Madens verden – Airfryer. I denne kogebog kan du finde sundere retter, efter parret selv har måtte lægge deres madvaner om. De er derfor gået i køkkenet og har lavet sunde retter med hjælp fra airfryeren, der er et godt værktøj i køkkenet til at lave mange forskellige typer retter uden, at man skal tilføje for meget fedtstoft.

Madens verden – Airfryer er fyldt med gode klassiske retter, og den indeholder opskrifter både med og uden kød. Derudover er den fuld af opskrifter på grønt tilbehør, lækkert brød og rigtig gode kager. Der er derfor noget til alle i denne kogebog.

LÆS OGSÅ: Madens verden er en all-around kogebog med 100 opskrifter til hele familien. Få opskriften på lynstegt kylling med spidskål og soya her

I kogebogen Madens verden – Airfryer kan du finde 100 hverdagsopskrifter, der er perfekte at lave i en airfryer. Find en opskrift på kartofler med balsamico fra kogebogen nedenfor.
Kartofler med balsamico

Fra Madens Verden – Airfryer

Kartofler med balsamico, madens verden - airfryer,

De her kartofler er virkelig lækre. De er krydret med balsamico og rosmarin og får en virkelig skøn smag.

2 personer
Arbejdstid: 10 min.
Tilberedning: 22 min.


400 g kartofler
1 spsk. olivenolie
1­2 spsk. balsamico
1 tsk. rosmarin
Salt og peber


Skær kartoflerne i både, og læg dem i en skål.

Tilsæt olie, balsamico, rosmarin, salt og friskkværnet peber, og vend godt rundt.

Hæld kartoflerne i kurven til airfryeren, og bag dem i 22 minut­ ter ved 180°.

Ryst kurven et par gange undervejs.


Tip
Er du mere til klassiske kartoffelbåde, kan du droppe balsamico og rosmarin og blot krydre kartoflerne med salt og friskkværnet peber.
Madens verden – Airfryer

Madens verden - Airfryer

Holger og Katrine Rørby Madsen står bag Madens Verden, der er et af Danmarks mest populære madsites, som har over 2 millioner brugere om måneden.

I denne bog har de samlet 100 skønne opskrifter, der er virkelig gode i en airfryer. De er nu gået i køkkenet for at lave sundere retter, og her har airfryeren vist sig at være en rigtig god hjælper i køkkenet. Den er nemlig god til at lave både sprøde og mere saftige retter, uden alt for meget fedtstof.

Madglæden er som altid stor hos Holger og Katrine, de laver som altid gode klassiske retter. Der er retter både med og uden kød, masser af grønt tilbehør, godt brød og lækre kager. 

Du kan købe Madens verden – Airfryer online eller i din nærmeste boghandel fra 4. juni.
Mere fra Madens verden:

Madens verden – Aftensmad

Få en skøn opskrift på kartofler med balsamico fra Madens verden - Airfryer

Her får du 100 opskrifter på aftensmad fra et af Danmarks største madsites, Madens Verden.

Du finder både deres signaturretter, lette og lyse retter med fisk eller fjerkræ, grønne retter og opskrifter hvor det hele kan tilberedes i en gryde eller i et fad, hjemmelavet fastfood og tilbehør.

Du kan købe Madens verden online, eller i din nærmeste boghandel.