Bestsellere Fiktion Historiske romaner Jeffrey Archer

Jeffrey Archer er klar med Warwick-serien – en ny storslået skæbnefortælling

Jeffrey Archer, Warwick-serien,

Har du slugt Jeffrey Archers pageturner-serie Clifton-krøniken? Så er Warwick-serien om kriminalbetjent William Warwick et mustread.


Sidste bog i Jeffrey Archers Clifton-krøniken udkom på dansk i 2019 – og vi indrømmer, at den efterlod et vist tomrum. Hvad skal vi nu binge-læse? Heldigvis er bestsellerforfatteren klar med den spændende Warwick-serie.

Warwickserien er romaner om en kriminalbetjents liv

I Warwick-seriens første bog Øjet der ser møder vi William Warwick, en nyslået ordensbetjent ved Metropolitan Police, der drømmer om at blive kriminalbetjent og senere politiinspektør ved Scotland Yard. Serien følger William Warwick i hans karrieres op- og nedture, som alle er defineret af hans mål om at bekæmpe kriminalitet alle steder i samfundet. Koste hvad det vil.

Dem, der har læst Jeffrey Archers Clifton-krøniken, vil formentlig kunne genkende navnet William Warwick – og med god grund.

“Da jeg havde afsluttet Clifton-krøniken, skrev adskillige læsere til mig for at sige, at de gerne ville vide mere om William Warwick, titelhelten i Harry Cliftons romaner.”

– Jeffrey Archer i forordet til Øjet der ser

Jeffrey Archer har planer om at skrive intet mindre end syv bøger i serien om William Warwick. I videoen nedenfor kan du høre ham fortælle om sine planer med Warwick-serien til det engelske forlag Pan Macmillan.

Selvom Warwick-serien er inspireret af Harry Clifton og alle de andre fra Clifton-krøniken, er det en selvstændig serie. Som ny Jeffrey Archer-læser kan man derfor sagtens starte med Øjet der ser.

LÆS OGSÅ: Overblik over alle bøger og serier af Jeffrey Archer



Øjet der ser

Jeffrey Archer, Øjet der ser, Warwick-serien, William Warwick

William Warwick har altid drømt om at komme ind i politiet, og i starten af 1980’erne søger han om optagelse i Metropolitan Police i stedet for at blive advokat som sin far. Han starter sin karriere som ordensbetjent og rykker hurtigt videre op i Scotland Yard.

LÆS OGSÅ: Ny serie fra bestsellerforfatter Jeffrey Archer. Smuglæs i Øjet der ser

Under efterforskningen af sin første store sag, røveriet af et uvurderligt Rembrandt-maleri, møder han Beth Rainsford, som han forelsker sig hovedkulds i. Men Beth har en hemmelighed, som hun vil gøre alt for ikke at få afsløret …

Du kan købe Øjet der ser online, fx på Saxo.com, eller i din lokale boghandel.




Ved højlys dag

Archer,

William Warwick er tilbage i Jeffrey Archers opfølger til Øjet der ser.

William er steget i graderne og blevet udnævnt til politikommisær.

Ham og hans team er tilbage i Narkoenheden, og de sættes til at fange en frygtet narkobaron i ved navn Ahmed Rashedi, der huserer i Sydlondon.

Samtidig er William og hans forlovede Beth ved at planlægge deres bryllup, men hvad de ikke ved er, at der venter dem en overraskelse.

Du kan købe Ved højlys dag online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.




Det blinde øje

det blinde øje, jeffrey archer

Det blinde øje er tredje bind i Warwick-serien.

Politikommisær William Warwick er en sympatisk og dynamisk mand. Han er gået undercover og skal undersøge om sin arbejdsplads Metropolitain Politi er præget af korruption.

Sammen med to kollegaer får han til opgave at følge inspektør Jerry Summers, en ung politimand, hvis overdrevne privatforbrug langt fra står mål med hans beskedne politiløn.

På samme tid krydses Williams og den berygtede narkobaron Assem Rashidis veje igen under retssagen mod Rashidi – hvor Williams far og søster står som anklagere. 

Du kan købe Det blinde øje online, eller i din nærmeste boghandel.




Over mit lig

Jeffrey Archer er klar med Warwick-serien – en ny storslået skæbnefortælling

Fjerde bog i Jeffrey Archers populære serie om William Warwick.

I Genève er rigmanden og kunstsamleren Miles Faulkner erklæret død to måneder tidligere, men hans skruppelløse advokat bliver ved med at arbejde for ham.

Det stenrige familiedynasti Alden nyder det overdådige og glamourøse liv ombord på en trans-atlantisk luksusliner. Alt er tilsyneladende lykkeligt, men under overfladen udkæmpes en indædt kamp om magt og position, en kamp, der tager en morderisk drejning undervejs.

Fællesnævneren for alle efterforskninger er politiinspektør William Warwick fra Metropolitan Politi. Hans talent for at gennemskue komplicerede sager, hans skarpe intellekt og hans store mod vil snart male de kriminelle op i et hjørne – spørgsmålet er bare, om Warwick kan fange morderne, før det er for sent?

Du kan købe Over mit lig online, fx. hos Bog & Idé, eller i din nærmeste boghandel.




Den næste i rækken

Jeffrey Archer er klar med Warwick-serien – en ny storslået skæbnefortælling

Storbritannien elsker Prinsesse Diana. Den kongelige Livvagt skal beskytte hende – de skal være de bedste, for ét svagt led kan betyde katastrofe. Forhenværende undercover-agent Ross Hogan får ansvaret for den meget vanskelige opgave.

Kriminalinspektør William Warwick og hans Scotland Yard-team bliver udvalgt til at undersøge enheden, og det bliver klart, at der er problemer. En betændt organisation har landets – og kronens – sikkerhed på kornet. Spørgsmålet er: hvem er den næste i rækken.

Den næste i en serie af selvstændige bøger omhandlende den sympatiske kriminalinspektør William Warwick, der har sat sig for at bekæmpe kriminalitet alle steder i samfundet, uanset hvad det måtte koste.

Du kan købe Den næste i rækken online eller i din nærmeste boghandel fra 1. juli.




Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.