Aktuelt Bestsellere Fiktion Historiske romaner Jeffrey Archer

Jeffrey Archer er klar med Warwick-serien – en ny storslået skæbnefortælling

Har du slugt Jeffrey Archers pageturner-serie Clifton-krøniken? Så er Warwick-serien om kriminalbetjent William Warwick et mustread.


Sidste bog i Jeffrey Archers Clifton-krøniken udkom på dansk i 2019 – og vi indrømmer, at den efterlod et vist tomrum. Hvad skal vi nu binge-læse? Heldigvis er bestsellerforfatteren klar med den nye og spændende Warwick-serie, hvor anden bind, Ved højlys dag, netop er udkommet.

Warwickserien er romaner om en kriminalbetjents liv

I Warwick-seriens første bog Øjet der ser møder vi William Warwick, en nyslået ordensbetjent ved Metropolitan Police, der drømmer om at blive kriminalbetjent og senere politiinspektør ved Scotland Yard. Serien følger William Warwick i hans karrieres op- og nedture, som alle er defineret af hans mål om at bekæmpe kriminalitet alle steder i samfundet. Koste hvad det vil.

Dem, der har læst Jeffrey Archers Clifton-krøniken, vil formentlig kunne genkende navnet William Warwick – og med god grund.

“Da jeg havde afsluttet Clifton-krøniken, skrev adskillige læsere til mig for at sige, at de gerne ville vide mere om William Warwick, titelhelten i Harry Cliftons romaner.”

– Jeffrey Archer i forordet til Øjet der ser

Jeffrey Archer har planer om at skrive intet mindre end syv bøger i serien om William Warwick. I videoen nedenfor kan du høre ham fortælle om sine planer med Warwick-serien til det engelske forlag Pan Macmillan.

Selvom Warwick-serien er inspireret af Harry Clifton og alle de andre fra Clifton-krøniken, er det en selvstændig serie. Som ny Jeffrey Archer-læser kan man derfor sagtens starte med Øjet der ser.

LÆS OGSÅ: Overblik over alle bøger og serier af Jeffrey ArcherØjet der ser

Jeffrey Archer, Øjet der ser, Warwick-serien, William Warwick

William Warwick har altid drømt om at komme ind i politiet, og i starten af 1980’erne søger han om optagelse i Metropolitan Police i stedet for at blive advokat som sin far. Han starter sin karriere som ordensbetjent og rykker hurtigt videre op i Scotland Yard.

LÆS OGSÅ: Ny serie fra bestsellerforfatter Jeffrey Archer. Smuglæs i Øjet der ser

Under efterforskningen af sin første store sag, røveriet af et uvurderligt Rembrandt-maleri, møder han Beth Rainsford, som han forelsker sig hovedkulds i. Men Beth har en hemmelighed, som hun vil gøre alt for ikke at få afsløret …

Du kan købe Øjet der ser online, fx på Saxo.com, eller i din lokale boghandel.Ved højlys dag

William Warwick er tilbage i Jeffrey Archers opfølger til Øjet der ser.

William er steget i graderne og blevet udnævnt til politikommisær.

Ham og hans team er tilbage i Narkoenheden, og de sættes til at fange en frygtet narkobaron i ved navn Ahmed Rashedi, der huserer i Sydlondon.

Samtidig er William og hans forlovede Beth ved at planlægge deres bryllup, men hvad de ikke ved er, at der venter dem en overraskelse.


Du kan købe Ved højlys dag online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.