Kategori: Katrine Rørby Madsen

Line og Holger Rørby Madsen fotokreditering Line Falck.jpg
Line og Holger Rørby Madsen. Foto af Line Falck.

Katrine Rørby Madsen 

Katrine Rørby Madsen har været med til at opbygge det online mad-univers med sin mand, Holger Rørby Madsen, der i dag kendes som MadensVerden. Hun er journalist og har arbejdet for DR.

Katrine er redaktionschef på Madens Verden med ansvar for det redaktionelle indhold.

Opskrifts-eventyret startede nemlig med, Katrine Rørby Madsen – som i dag er en del af MadensVerden – var irriteret over, at Holger ikke havde skrevet opskriften ned, og derfor aldrig kunne lave samme mad to gange, når noget havde smagt helt forrygende.

På deres sociale medier har de over 100.000 følgere, og deres hjemmeside madensverden.dk er fast inventar i mange hjem landet over, når det gælder inspiration til lækre retter.

Nem aftensmad, som hitter hos hele familien:

Holger og Katrines motto er, at det skal være let, både at købe ind og at tilberede maden, og det skal være noget, hele familien kan lide. Det er retter med få ingredienser, og derfor i den billige ende, for det skal ikke koste en bondegård at sætte aftensmaden på bordet.

”Alle skal kunne være med. Hvis du bor i Vestjylland og kun har en Dagli’ Brugsen, så skal du også kunne lave vores opskrifter, understreger Holger.

LÆS OGSÅ: Ægteparret Holger og Katrine fra Madens Verden hjælper danskerne med aftensmaden

Madens Verden startede som en hobby, men er blevet et fuldtidsjob for Holger og Katrine Rørby Madsen. De er med til at få nem, hjemmelavet mad på bordet i mere end 2 millioner danske hjem om måneden.

Ægteparret har i fællesskab kreeret kogebogen, Madens verden, der har 100 lækre opskrifter til hele familien. Du finder både deres signaturretter, lette og lyse retter med fisk eller fjerkræ, grønne retter og opskrifter hvor det hele kan tilberedes i en gryde eller i et fad, hjemmelavet fastfood og tilbehør.

LÆS OGSÅ: Madens verden er en all-around kogebog med 100 opskrifter til hele familien. Få opskriften på lynstegt kylling med spidskål og soya her