Inspirationslister og guides Mad og drikke Madværkstedet

Julegaver til små og store kokke

Julegaver til små og store kokke

3 lækre nye kogebøger til de voksne + 1 kagebagebog til børnene med Rosa fra Rouladegade

Til amerikanske husmødre og -fædre

den store amerikanske kogebog

DEN STORE AMERIKANSKE KOGEBOG er ikke bare en kogebog – den er også et portræt af Amerika. USA er en smeltedigel af nationaliter, der hver især har bragt mad og skikke med sig. Bogen er inddelt efter stater, og for hver stat får læseren en lille eller flere historier om de mennesker, forfatteren Clementine Paddleford mødte og den mad de spiste dér sammen.

Til mænd der er nye i køkkenet

Rigtige mænd - Herrego mad forside

RIGTIGE MÆND – HERREGO’ MAD er en kogebog til alle, der er nye i køkkenet eller har svært ved at få grøntsager nok i maden. De fem håndværkere charmerede sig ind på hele Danmark, da de i januar 2015 tog imod udfordringen om at kvitte både smøger, basser og bajere – og erstatte det med sund mad og drikke. Og lade det hele filme til DR1, hvor over 1 mio. danskere fulgte deres kamp.

Til kageelskere

Den store bagedystDEN STORE BAGEDYST indholder alle de bedste opskrifter fra alle sæsoner af DRs populære program. Her er både kager, som hele familien kan være med til at bage, og kager til dem der gerne vil udfodres og have ny inspiration.

Til de små i køkkenet

Rosas kager opskrifterROSAS SPIONKAGEBOG indeholder 22 opskrifter fra Rouladegade. Kager som børnene kender og elsker – og som de kan give til en de holder af ligesom i det populære program på Ramasjang.

Julegaver til små og store kokke

Er lige nu stærkt optaget af boganbefalinger: Hvor får vi dem fra, hvem lytter vi mest til, hvornår får vi den der trang til at få fat i en en bestemt bog straks? Hvor læser vi, hvornår, hvorfor, hvordan? Er dagligt glad for forlagets fantastiske redaktører og ikke mindst forfattere, der udtænker, skriver og redigerer bøger, vi ikke vidste vi ville komme til at elske. Er også født 1977, bor på Amager med mange reoler, en mand og to børn.