Børnebøger Børnebøger 3-5 år Inspirationslister og guides

Klassiske børnebøger til de 3-6 årige

Klassiske børnebøger til de 3-6 årige

Når man giver en bog i gave, giver man en oplevelse. Dét man får, når man bevæger sig ind i fortællingers univers, kan man ikke få andre steder – og det gør en god bog til en skøn gave at gi’ og modtage. 

Vi har samlet nogle klassiske billedbøger til de 3-6-årige med figurer, som du måske husker fra din egen barndom. Bøgerne med Peter Pedal, Rasmus Klump, Bamse og Kylling er fyldt med dejlige historier, som man bliver glad af, nysgerrig over og som lærer børnene nye ting og sager.

Tip: Du kan klikke på billederne for at komme til carlsen.dk, læse mere og og komme hen og se udvalget af de forskellige bøger.

peter-pedal
Historierne om den lille nysgerrige og nogle gange frække abe er velegnet for de mindste billedbogslæsere. Her finder du 12 af de allerbedste historier om den lille nysgerrige abe, Peter Pedal og hans trofaste ven, manden med den gule hat.
Rasmus Klump bog
Rasmus Klump historierne er fortalt i børnehøjde: her er ingen ubehagelige overraskelser, intet ondt forstyrrer denne verden af finurlighed og humor, og hjælpen og løsningen er altid lige rundt om næste hjørne. Bøgerne er rigt illustreret, så selv de helt små fans kan være med.
Bamse og kylling
En dejlig stor bog med de bedste historier om Bamse, Kylling og Ælling. Bogen er illustreret med flotte fotografier fra tv-serien, der bringer nostalgien frem i enhver Bamsefan.
Pixi-ekspeditionen
Pixi-bøgerne har næsten uendeligt mange forskellige historier, som er flot illustreret. Formatet gør det nemt at medbringe bøgerne overalt og for små barnehænder at holde. Man kan få Pixi i små og store bøger, som alfabeter og kalendre – og meget mere. Her er det Pixi-eksepditionen som indeholder 12 bøger med historier fra alle verdensdele. Der følger også et stort verdenskort som plakat med bogen.