Julegavebøger, julegaver, papbøger, børnebøger, børnebog, julegave, 0-3 år, gaveidéer

Man kan være for lille til mange ting – men ikke til at nyde glæden og nærværet ved højtlæsning og fornemmelsen af at bladre i fine og farverige bøger.

Nogle bøger følger os hele livet, mens andre er favoritter for en stund. Her er skønne bøger til nysgerrige, små fingre – det er bøger, der gerne må bides i og som kan læses igen og igen. Her er historier med verdens mest nysgerrige abe, søde Plet, Peddersen & Findus, Peter Kanin og Paddington – sjove lyde, pegebøger, spændende flapper, klassikere og nye hits til de yngste.

Halfdans ABC – klassiker i flot jubilæumsudgave

I år er det intet mindre end 50 år siden, at Bennys bukser brændte for første gang. Derfor udgiver vi den kendte og elskede danske børnebogsklassikere for første gang som stor og flot papbog – perfekt til de yngste bogorme.

En oplagt gavebog til barnet og de nybagte forældre i de første år – baby-showers, barselsbesøg, barnedåb etc.

LÆS OGSÅ: Fem ting, du måske ikke vidste om Halfdan Rasmussen

Fra ca. 1 år 

Halfdans abc, abc, halfdan rasmussen, julegaver, børnebøger, julegaver

Du kan købe Halfdans ABC online her eller i din lokale boghandel.

Hvor er hr. Løve? og Hvor er fru Mariehøne?

Kan du finde hr. Løve og fru Mariehøne og alle de andre dyr? Kig bag de bløde flapper! To søde titte-bøh-bøger for det lille barn med flapper af filt og et spejl til sidst, hvor barnet kan finde sig selv.

Fra ca. 1 år 

papbog, børnebøger, julegaver          papbog, børnebøger, julegaver

Du kan købe Hvor er fru Mariehøne? online her og Hvor er hr. Løve? online her. Begge kan også fås i din lokale boghandel.

Én til kildetur – Hvor højt tror du, jeg elsker dig?

En skøn hånddukke-bog med kaninen fra klassikeren Hvor højt tror du, jeg elsker dig? Den bløde hånddukke indbyder til mange hyggestunder med det lille barn.

Fra ca. 6 måneder 

en kildetur til, hvor højt tror du jeg elsker dig, papbøger, børnebøger, julegaver

Du kan købe Én til kildetur – Hvor højt tror du, jeg elsker dig? online her eller i din lokale boghandel.

Peter Kanin – Tre små kaninunger og Peter Kanin – På eventyr i skoven

Peter Kanin – Tre små kaninunger er en dejlig papbog om at få søskende. Peter Kanin har fået tre lillesøstre, og han glæder sig til at lege med dem. Men de kan ikke lide hans larmende tromme, de ødelægger hans legetøj, og så sover de hele tiden. Find ud af, hvordan det er at blive storebror i denne søde historie om Peter Kanin og hans familie.

I Peter Kanin – På eventyr i skoven kan I tage med Peter Kanin på eventyr i den smukt illustrerede historie med flapper og huller, man kan kigge igennem. Peter Kanin er så travlt optaget af at spise radiser, at han ikke opdager den røde hale, der stikker ud af busken … Får Peter øje på ræven, inden det er for sent?

Fra 1 år 

papbog, børnebøger, julegaver, peter kanin           papbog, børnebøger, julegaver, peter kanin, beatrix potter

Du kan købe Peter Kanin – Tre små kaninunger online her og Peter Kanin – På eventyr i skoven online her. Begge kan også fås i din lokale boghandel.

På tur med Paddington og Jeg er Paddington

To søde, enkle papbøger med fotos af den dejlige bjørn Paddington – der igen er aktuel på det store lærred. Bøgerne er for de yngste Paddington-fans.

Fra ca. 1 år

LÆS OGSÅ: Paddington Brown på nye eventyr 

Paddington, Paddington Brown, Paddington 2, børnebøger, film   Paddington, Paddington 2, Paddington Brown, børnebøger, julegaver Paddington, Paddington 2, Paddington Brown, børnebøger, julegaver

Du kan købe På tur med Paddington online her og Jeg er Paddington online her. Begge kan også fås i din lokale boghandel.

Min første myldrebog: Maskiner og Min første myldrebog: Dinosaurer

Find traktorer, lastbiler, busser, tog, helikoptere eller fantastiske fortidsvæsner i disse skønne myldrebøger. Fanebladene gør det nemt for små hænder at finde rundt i bogen, og der er masser af sjove ting at finde og tale om med det lille barn.

Fra 18 mdr.

papbog, børnebøger, julegaver          papbog, børnebøger, julegaver

Du kan købe Min første myldrebog: Maskiner online her og Min første myldrebog: Dinosaurer online her. Begge kan også købes i din lokale boghandel.

Årets 12 måneder – Min bog om årstiderne

En smuk og dekorativ pop op-bog, der kan stå fremme hele året. 

Lær barnet om årstiderne og årets 12 måneder med denne smukke pop op-bog. Bogen gennemgår alle måneder og årstider, deres kendetegn i naturen og dyrenes verden samt årets fester, højtider og traditioner.

Fra ca. 2 år

papbog, børnebøger, julegaver, årstider

Du kan købe Årets 12 måneder – Min bog om årstiderne online her eller i din lokale boghandel.

Plet på museum og Alt om Plet

Plet på museum er en fin papbog med flapper og enkle illustrationer. Plet er på museum med mor og Tom, men der er så mange spændende ting at se på, at Plet pludselig bliver væk fra mor. Løft flapperne, og find alle de sjove overraskelser!

Alt om Plet er en skøn bog formet som Plet – og er lige til at lege med. En fin papbog med Plet, flotte illustrationer og ganske lidt tekst for de helt små.

Fra ca. 2 år 

papbog, børnebøger, julegaver, plet, plet på museum            papbog, børnebøger, julegaver. plet

Du kan finde Plet på museum på dit nærmeste bibliotek og Alt om Plet online her. Begge kan også fås i din lokale boghandel.

Tillykke, Peter Pedal

Er verdens mest nysgerrige lille abe også et hit hjemme hos jer? Peter Pedal er som altid klar til det helt store eventyr, men kan han mon komme igennem en hel dag til fødselsdagsfest uden at lave ballade?

En hyggelig papbog med fine faneblade.

Fra ca. 2 år 

LÆS OGSÅ: Tillykke, Peter Pedal  

peter pedal, børnebøger, julegaver, papbøger

Du kan købe Tillykke, Peter Pedal online her, eller køb den i din lokale boghandel.

Sjov med lyd! Larmende fodboldkamp 

Finalekampen er klar til at gå i gang. Dommeren fløjter – nu begynder kampen! Tryk på knapperne, og hør alle lydene fra den larmende fodboldkamp.

Fra 18 mdr.

bøger med lyd, sjov med lyd, børnebøger, papbøger, fodbold

Du kan købe Larmende fodboldkamp online her eller i din lokale boghandel.