Becky Albertalli

Hun slog igennem på den internationale YA-scene med monsterhittet Simon vs. verdens forventninger, hun er uddannet psykolog, hun er én af de allerhotteste YA-forfattere lige nu – og så er hun det nyeste medlem af CarlsenPuls-familien. Tag godt imod: Becky Albertalli!

Da Becky Albertallis debutroman, Simon vs. verdens forventninger, udkom i USA i 2015, blev den hurtigt en bestseller. Albertallis helt særlige og fine måde at beskrive det tidspunkt i en ung drengs liv, hvor han opdager, at han er tiltrukket af andre drenge, vakte begejstring hos både læsere og anmeldere. Som forfatter har Becky Albertalli en helt unik evne til ikke at problematisere unødigt, for selvom Simon skal igennem nogle forhindringer, før han er klar til at fortælle verden, at han er homoseksuel, så er Simon vs. verdens forventninger først og fremmest en erklæret kærlighedshistorie om to mennesker, der falder for hinanden. Og en særdeles velskrevet en af slagsen.

Love, Simon, som filmen baseret på bogen er kommet til at hedde, får premiere i de danske biografer i marts 2018, og har bl.a. Nick Robinson (Alt eller intet) på rollelisten.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Y_LHtxvxR_4[/embedyt]

 

Vi er rigtigt glade for, at Becky Albertallis nye, danske hjem bliver her hos CarlsenPuls, og vi glæder os til at udgive hendes to næste bøger:

The Upside of Unrequited, der udkom i USA tidligere på året, og den selvstændige fortsættelse til Simon …, Leah on the Offbeat, der udkommer på samme tid i både Danmark og USA, nemlig d. 24. april 2018.

Hold øje med vores Facebook-side for mere info om de to romaner.

CarlsenPuls udgiver bøger, som kan mærkes – helt derind, hvor det betyder noget! Vi tror på, at store historier kan ændre verden. Vi udgiver de største, de bedste, de stærkeste og de vigtigste historier. Fordi litteratur betyder noget.