Fik du ikke bøger nok i julegave?

Var der masser af bogpakker under træet i år? Eller er du én af de der uheldige sjæle, hvor familien tænker, at du i forvejen har nok bøger og derfor finder på alt muligt andet? Vi har et tip: Byt de bløde pakker til hårde 🙂 Eller endnu bedre: Til gavekort til din yndlings-boghandler. For der er nemlig masser af bøger i foråret, der fortjener en plads i din reol.

En af os lyver

EN AF OS LYVER
af Karen M. McManus
Et af 2017’s helt store YA-hit i USA kommer nu endelig på dansk! Det er mystik, det er romantik – og så er det bare sindssygt spændende! En pageturner i ordets oprindelige betydning.
Udkommer d. 9. januar
–» Forudbestil den her

 

Hvor solen skinner om natten

HVOR SOLEN SKINNER OM NATTEN
af Annie Bahnson
En dansk YA-debut og en vanvittigt rørende fortælling om et helt særligt møde på en græsk ø imellem to danske piger og en syriske flygtning. Og en fælles mission om at hjælpe flygtningen til Danmark. Her må grines og grædes!
Udkommer d. 16. januar
–» Forudbestil den her

 

Kragens kald

SIX OF CROWS 1 – KRAGENS KALD
af Leigh Bardugo
Hvis du er til den absolut allerbedste fantasy, så er du til Leigh Bardugo! Hun har begejstret læsere i hele verden med Greisha-trilogien – og e n d e l i g er hendes næste internationale YA-hit klar på dansk. KRAGENS KALD er fantasy og mystery i én og samme bog. Go get it!
Udkommer d. 15. februar

 

Hazel Wood

HAZEL WOOD
af Melissa Albert
Original fantasyroman med et eventyrligt twist á la Tim Burton – og én af årets absolut mest ventede YA-romaner. Også læsere, som normalt ikke er til fantasy, vil nyde denne originale, mørke, sjove og smukke roman.
Udkommer d. 20. februar.

 

Når ingen hører dig skrige

NÅR INGEN HØRER DIG SKRIGE
af Stephanie Perkins
Er du klar til YA-romance-horror? Det er vi! Perkins, som stod bag hittet ANNA OG DET FRANSKE KYS, er stærkt tilbage med en roman fyldt med blod – og med dampende romantik. Det er fedt, det er voldsomt, det er steamy. Og det er lige, som det skal være!
Udkommer d. 5. april

 

Fordelen ved hemmelige forelskelser

FORDELEN VED HEMMELIGE FORELSKELSER
af Becky Albertalli
Endelig er der nyt på dansk fra Becky Albertalli! Hun hittede med bogen om SIMON VS. VERDENS FORVENTNINGER, filmen er klar – og nu kommer den vidunderlige historie om Molly og de 27 hemmelige forelskelser. Vi er vilde med det!
Udkommer d. 24. april

 

Og jo jo … der er mange flere bøger på vej fra CarlsenPuls, som du også godt kunne ønske dig til din bogreol. Men lidt ad gangen, ikke? 🙂