Netflix, bøger, læsning, YA, young adult, ungdomsbog ungdomsbøger

Vi elsker Netflix næsten lige så meget, som vi elsker bøger, og hvis du har det på samme måde, men samtidig leder efter din næste bogbesættelse, kan du her vælge din yndlingsserie og få en boganbefaling. 

Vild med Riverdale? Så læs En af os lyver

En af os lyver, karen m. macmanusHvis du heller ikke kan få nok af den dramafyldte by, hvor Archie, Betty, Jughead og Veronica bor, så er En af os lyver af Karen M. McManus lige en bog for dig.

En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning, men en af dem kommer ikke ud af lokalet i live. Men hvem har slået Simon ihjel? Det viser sig hurtigt, at han havde planlagt at poste noget saftig sladder om de fire andre. Er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?

Læs et uddrag af En af os lyver her
Tilføj En af os lyver til din Goodreads


Vild med Chilling Adventures of Sabrina? Så læs Hazel Wood

Hazel Wood, Melissa AlbertHvis det er mørket, mystikken og dramaet, der fanger i Chilling Adventures of Sabrina, så er Hazel Wood af Melissa Albert oplagt til dig.

Alice er plaget af sort uheld. Da hendes mormor pludselig dør på sit gods, Hazel Wood, går det for alvor op for Alice, hvor uheldig man kan være. Hendes mor bliver bortført af et væsen, som hævder at være fra den grusomme, overnaturlige eventyrverden, som Alices mormor har skabt, og det eneste spor, Alice har, er en seddel med beskeden: “HOLD DIG VÆK FRA HAZEL WOOD.”

Læs et uddrag af Hazel Wood her
Tilføj Hazel Wood til din Goodreads

Køb bogen som e-bog her


Vild med Gossip Girl? Så læs Alt dette er sandt

Lygia Day Peñaflor, YA, young adult, alt dette er sandtHvis du er all about drama og spilling the tea så er Alt dette er sandt af Lygia Day Peñaflor din næste bogbesættelse.

Da fire venner får chancen for at møde deres yndlingsforfatter, men i deres møde med forfatteren sker der noget, der vender op og ned på alt. De havde aldrig forestillet sig, at deres dybeste hemmeligheder skulle ende i hendes næste bog. Ingen af dem kan helt begribe, hvad der er sket, men en ting er sikkert: Forfatterens næste bog får altødelæggende konsekvenser for de fire venner

Læs et uddrag af Alt dette er sandt her
Tilføj Alt dette er sandt til din Goodreads


Vild med Stranger Things? Så læs Når ingen hører dig skrige

all the feels, Stephanie Perkins, Når ingen hører dig skrige, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, gyser, slahserHvis du heller ikke kan få nok af Stranger Things (og venter utålmodigt på den næste sæson), så kan du slå ventetiden ihjel med Når ingen hører dig skrige af Stephanie Perkins.

Makani Young er flyttet ind hos sin bedstemor på landet, men hun plages stadig af sin fortid. En efter en bliver hendes medstuderende på byens high school myrdet i en række brutale drab, og imens politiet jagter morderen, breder uhyggen sig. Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne hemmeligheder.

Læs et uddrag af Når ingen hører dig skrige her
Tilføj Når ingen hører dig skrige til din Goodreads


Vild med Pretty Little Liars? Så læs Echo Ridge

Echo Ridge, Karen M. McManus, YA, young adult, ungdomsbog, en af os lyverEr du vild med mørke hemmeligheder og mystiske mord? Så skal du helt sikkert læse Echo Ridge af Karen M. McManus, når den udkommer d. 19. februar.

Echo Ridge er en by med mange hemmeligheder. Ellerys moster forsvandt derfra som 17-årig, og for blot fem år siden blev byen landskendt, da årets homecoming queen blev myrdet. Da Ellery flytter til byen med sin tvillingebror står det klart: Alle skjuler noget, og Echo Ridge er det bedst at holde sine hemmeligheder for sig selv …

Læs mere om Echo Ridge her
Tilføj Echo Ridge til din Goodreads