Riverdale, alt dette er sandt, hazel wood, en af os lyver, netflix

Kan du heller ikke få nok af Archie, Jugghead, Veronica og Betty, og kan du næsten heller ikke vente til tredje sæson får premiere? Slå ventetiden ihjel med tre bøger, der er mindst lige så mørke og gribende som den succesfulde og populære tv-serie. 

Fem studerende går til eftersidning. Én kommer ikke ud i live

En af os lyver af Karen M. McManus er fyldt med mørke hemmeligheder og mord. Den er oplagt læsning, hvis du heller ikke kan vente på den nye sæson af Riverdale.

En af os lyverEn helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning: Brownyn, stræberen, der altid følger reglerne. Addy, skønheden, som har lagt sit liv i hænderne på sin kæreste. Nate, forbryderen, som er skolens lokale pusher. Cooper, stjernen, som er alle pigers drøm og skolens baseball-stjerne. Og outsideren Simon, der ved alt om alle.

Men Simon kommer ikke ud af lokalet i live den mandag. Og tirsdag havde han planlagt at offentliggøre noget saftig sladder om de fire andre. Er det en af de fire, der har slået ham ihjel, eller er morderen en helt anden?

> Læs et uddrag af En af os lyver her

> Tilføj En af os lyver til din Goodreads

Mørk fantasyroman med et eventyrligt twist á la Tim Burton

Lad dig ikke narre af bogens genre. Hazel Wood af Melissa Albert er et tætvævet spind af løgne og hemmeligheder i bedste Riverdale-stil. Historien er svær at slippe.

Hazel WoodKulsort uheld har altid forfulgt 17-årige Alice og hendes mor. For at holde sig et skridt foran har de derfor været på farten det meste af Alices liv. En dag dør Alices mormor alene på sit gods, Hazel Wood. Hun var lidt af en enspænder og kultforfatter til en samling dystre eventyr.

Samtidig bliver Alices mor bortført af et væsen, som hævder at være fra Hinterland – den grusomme, overnaturlige verden, hvor Alices mormors eventyr foregår. Det eneste spor, Alice har fra sin mor, er en seddel med beskeden: “Hold dig væk fra Hazel Wood”…

> Læs et uddrag af Hazel Wood her

> Tilføj Hazel Wood til din Goodreads-tbr her

Forfattermødet, der er alt andet end en drøm

Alt dette er sandt af Lygia Day Peñaflor udvisker grænsen mellem fiktion og virkelighed, sætter liv på spil og afslører dybe hemmeligheder, der kan få katastrofale konsekvenser — perfekt til fans af Riverdale!

Alt dette er sandt

Da Miri Tan og hendes tre venner får chancen for at møde forfatteren til deres yndlingsroman, lægger de en plan for at komme helt tæt på deres store idol, men i deres møde med forfatteren sker der noget, der vender op og ned på alt.

De havde aldrig forestillet sig, at deres dybeste hemmeligheder skulle ende i hendes næste bog. Ingen af dem kan helt begribe, hvad der er sket, men en ting er sikkert: Forfatterens næste bog får altødelæggende konsekvenser for fire venner.

Alt dette er sandt forventes at udkomme d. 27/9.

> Læs et uddrag af Alt dette er sandt her

Tilføj Alt dette er sandt til din Goodreads