YA, young adult, bøger, udgivelser, læsning, efterår

Det kan godt være, at temperaturen falder i efteråret, men ikke hos CarlsenPuls. Vi skruer op for temperaturen med en masse spændende udgivelser, som du kan varme dig på i de kolde måneder. 

Det er ikke altid nemt at være en del af en familie

Mellem os er en novellesamling med bidrag fra ti danske forfattere, som alle forholder sig til familien. Hvordan er det at blive forelsket i en fætter? Kan man flygte fra sin egen familie? Hvad gør man, når ens skilsmisseramte far er gået i hundene? Det er ikke altid nemt at være en del af en familie, og der kan ske hvad som helst mellem familiemedlemmer.

Med bidrag fra Sebastian Bune, Sarah Engell, Stine Haynes, Thomas Korsgaard, Tomas Lagermand Lundme, Laura Ringo, Glenn Ringtved, Jesper Wung-Sung, Kim Fupz Aakeson og Kristina Aamand.

Mellem os forventes at udkomme d. 18.09.2018

Tilføj Mellem os til din Goodreads

 

Når kærligheden efterlader mærker på krop og sjæl

For evigt. Måske, YA, young adult, Anica Mrose Rissi

Da Betts møder Aiden, bliver hun næsten øjeblikkeligt forelsket. Aiden er der altid for hende. Altid. Hun er så heldig! Og han vil også bare have hende helt for sig selv. Så meget elsker han hende. Betts’ veninde, Jo, mener ikke, at det er stor kærlighed. Hun mener det er usund kærlighed.

Veninderne glider fra hinanden. Betts kan ikke holde ud at høre Jo tale dårligt om Aiden. Men Jos ord gør alligevel indtryk. Der er nogle ting ved Aiden, som er mindre rare. Ting, der i starten er okay, men som til sidst bliver kvælende og omklamrende. Og voldelige …

For evigt. Måske forventes at udkomme d. 20/09

Tilføj For evigt. Måske til din Goodreads

 

Når drømmen om forfattermødet bliver til et mareridt

Alt dette er sandt, Lygia Day Penaflor, YA, riverdale, karen m. mcmanus, en af os lyverDa Miri Tan og hendes tre venner får chancen for at møde forfatteren til deres yndlingsroman, lægger de en plan for at komme helt tæt på deres store idol, men i deres møde med forfatteren sker der noget, der vender op og ned på alt.

De havde aldrig forestillet sig, at deres dybeste hemmeligheder skulle ende i hendes næste bog. Ingen af dem kan helt begribe, hvad der er sket, men en ting er sikkert: Forfatterens næste bog får altødelæggende konsekvenser for fire venner.

Alt dette er sandt forventes at udkomme d. 27/9.

Tilføj Alt dette er sandt til din Goodreads

 

Der var engang … og det er IKKE for børn

tornenes sprog midnatsfortællinger, leigh bardugo, grishaverse, grishaTornenes sprog – Midnatsfortællinger er en samling af dystre, eventyrlige fortællinger om en forunderlig verden med blodtørstige uhyrer, hekse, prinser og magiske væsner, der tørster efter magt, hævn og kærlighed. Det er fortællinger om unge, stærke piger, der trodser den klassiske forestilling om at skulle vente på en at blive reddet af prinsen på den hvide hest. I stedet tager pigerne sagen i egne hænder og begiver sig ud på farlige rejser, der meget vel kan koste dem livet, men som også kan få afgørende betydning for deres liv og lykke. Og de er ikke alle rene af hjertet …

Tornenes sprog – Midnatsfortællinger forventes af udkomme d. 04.10.2018.

Tilføj Tornenes sprog – Midnatsfortællinger til din Goodreads

 

Skæbnebestemtmøde ender i katastrofale dates

Foreløbig forside

To af tidens største YA-forfattere – Becky Albertalli og Adam Silvera – har sammen skrevet denne YA-roman om et skæbnebestemt møde på et posthus i New York.

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur. Arthur er i New York for første gang – og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt sammen på et posthus. Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt udenom.

Hvis det er os forventes at udkomme d. 09.10.2018

Tilføj Hvis det er os til din Goodreads

 

Verdensomspændende fænomen er tilbage i ny udgave

Twilight, Stephenie Meyer, YA, young adult
Foreløbig forside

Bella Swan er flyttet til Forks, en våd og tåget soveby omgivet af store skove i staten Washington. Hun forventer ikke andet end regn og kedsomhed, men da hun møder den gådefulde Edward Cullen, tager hendes liv en spændende og skræmmende drejning.

Indtil nu har Edward kunne holde sin vampyr-identitet hemmelig i det lille samfund, men nu kan ingen vide sig sikker. Især ikke Bella.

Alle fire bind i Twilight-serien forventes at udkomme d. 18/10.

Tilføj Twilight til din Goodreads

 

Hæsblæsende efterfølger til fans af The Hunger Games, Divergent og The Maze Runner

Fjendens ansigt, chaos walking, patrick nessAndet bind i den hæsblæsende trilogi Chaos Walking af YA-mesteren Patrick Ness (forfatteren til Monster).

Todd og Viola har været på flugt fra den ubarmhjertige hær af mænd fra Todds hjemby, Prentisstown, og er røget lige i armene på deres værste fjende, Borgmester Prentiss. Todd bliver fængslet og adskilt fra Viola, og nu er han tvunget til at underkaste sig Borgmesterens magt.

Men hvad er det for hemmeligheder, der gemmer sig uden for byen? Og er Viola stadig i live? Og så en dag begynder bomberne at falde …

Fjendens ansigt forventes at udkomme d. 25.10.2018.

Tilføj Fjendens ansigt til din Goodreads

 

Smuk kærlighedshistorie i nye klæder

Solen er også en stjerne, alt eller intet, nicola yoon, YA, young adultNatasha og Daniel kunne ikke være mere forskellige. Natasha tror på videnskab og fakta, og Daniel drømmer og digter. Han er den gode søn, den dygtige elev, levet op til sine forældres høje forventninger, og hun er blevet udvist af landet med sin familie.

Med deres meget forskellige stemmer og syn på livet og ikke mindst kærligheden skiftes de til at fortælle, hvad der skete på den skæbnesvangre dag i New York, da de mødtes og fik ændret deres liv for altid.

Solen er også en stjerne forventes at udkomme d. 25.10.2018 i en ny og lækker CarlsenPuls-udgave.

Tilføj Solen er også en stjerne til din Goodreads

 

Mesterlig YA-roman om kampen mellem det gode og onde

Patrick Ness, Monster, Og havet var vores himmel, YA, young adult
Foreløbig forside

Bathsheba og de andre hvaler lever og ånder for at jage. De kæmper en endeløs kamp mod mennesket. Sådan har det altid været, sådan vil det altid være.

Men en dag – da de angriber et af menneskenes skibe – finder de ikke blot det sædvanlige bytte. De finder et menneske, som bærer på den største hemmelighed af alle, og for første gang kommer hvalerne på sporet af ham – monsteret, myten, djævelen selv …

Nu påbegynder den ultimative jagt på det onde, og når den er forbi, vil verden være forandret for altid.

Og havet var vores himmel forventes at udkomme d. 30/11.

Tilføj Og havet var vores himmel til din Goodreads