puls

Det kan godt være, at temperaturen falder i efteråret, men ikke hos CarlsenPuls. Vi skruer op for temperaturen med en masse spændende udgivelser, som du kan varme dig på i de kolde måneder. 

LÆS OGSÅ: Skønne YA-bøger, der giver dig all-the-feels

Adam Silvera: Evighedsdød

Det er lykkedes brødrene Emil og Brighton at bekæmpe og besejre Blodstøberne – med livet i behold. Tror de. Brighton har drukket den sidste dråbe Høsteblod, og det burde gøre ham uovervindelig. Men i stedet er giften ved at slå ham ihjel.

I Emils jagt på den modgift, må han mod sin vilje bevæge sig langt ind i sine tidligere liv. Mere end nogensinde har han brug for Spell Walkernes hjælp, men Spell Walkerne er dybt splittede og sammenholdet truet.

Efterhånden går det op for Emil, at han måske har kæmpet mod den forkerte fjende hele tiden.

Du kan købe Evighedsdøden online, fx på Gucca.com, eller i din nærmeste boghandel.Sex education – en guide til livet

Den officielle Sex Education-guide til forhold, sex og meget mere.

Er du usikker på din krop? Ved du ikke helt, hvordan du har det? Er du bekymret for, om det der du oplever lige nu er normalt? Bare rolig: Den selvudnævnte sex-vejleder Otis Milburn og hans venner står klar til at hjælpe i denne ærlige, feministiske og positive livsguide.

Bogen dækker alt fra forståelse af kroppens anatomi, kropspositivisme, følelser, samtykke og seksualitet i det minefelt, som moderne kærlighed nu engang er. Bogen besvarer de spørgsmål, som du er for bange til at stille, i et sprog der er til at forstå. (Og selvfølgelig med samme humor og forståelse, som du kender fra karaktererne i serien på Netflix.)

Fra ca. 14 år

Køb Sex Education – en guide til livet online, eller i din foretrukne boghandler.Val Emmich: Maybe we’re electric

Vi går imod strømmen Val Emmich

Tegan er en stille og begavet pige, som er født med en deform venstrehånd og har lært sig at snige sig af sted langs væggene. Efter et skænderi med sin mor, gemmer hun sig under en snestorm på Thomas Edison-museet. Pludselig går døren op, og ind træder Mac Durant, klassekammerat og skolens ukronede konge.

Tegan vil gerne have ham til at gå igen. Men som tiden går, åbner de to modpoler sig mere og mere for hinanden. Mac har også sit at kæmpe med, og Tegan er ikke så stille, som man tror.

Desuden bærer hun på en altoverskyggende hemmelighed, som involverer Mac.

Du kan købeVi går imod strømmen online, fx på Gucca.com, eller i din nærmeste boghandel.Karen M. McManus: Du bliver min død

Ivy, Mateo og Cal var engang tætte, men nu er Carlton High og en virkelig dårlig start på dagen det eneste, de har til fælles.

Da de mødes en dag, beslutter de sig for at pjække sammen og køre ind til byen. Ligesom i gamle dage. De har bare ikke meget at sige til hinanden. Men da en anden elev fra skolen findes død ændrer deres dag sig fra kedelig til dødelig. Og den er kun lige begyndt.

For det viser sig, at de tre stadig har noget til fælles: En forbindelse til den myrdede elev. Og de skjuler alle tre noget.

Måske er deres tilfældige genforening slet ikke så tilfældig alligevel?

Du kan købe Du bliver min død online, eller i din lokale boghandler.

Læs mere om Karen McManus og se hendes udgivelser her.