Denne Sex and The City-pie indbyder næsten til en rigtig tøse-aften. De er så fine og elegante, med et strejf af guld på chokolade-bladene.
Vi er ret sikre på, at de vil gøre lykke, hvis du bager disse til den næste sammenkomst, og måske serverer lidt bobler til.
Liv, fra sæson 4, kreerede disse kager med kyndig hånd, men med bogen ved din side, kan du fremtrylle disse kager derhjemme.
Mørdej
Ælt alle ingredienser hurtigt sammen med hænderne til en ensartet masse. Stil mørdejen i fryseren i 15 minutter i 3 poser uden på hinanden. Rul dejen ud, og udstik med en blomsterudstik- ker. Kom den i dine minimuffinforme. Husk kun at bruge hver anden, da bladene jo skal stikke udover, så de får en mere livagtig effekt.
Mazarinmasse
Ælt marcipan og sukker sammen med hænderne. Ælt smørret i lidt ad gan- gen. Ælt ligeledes æggene i lidt ad gangen. Kom en lille portion i bunden af hver blomst. Bag dem ved 170 grader i en varmluftsovn i ca. 15 minutter, eller til de er let gyldne. Lad dem køle af, og drys derefter en lille smule flormelis igennem en sigte over dem.
Blåbærcreme
Kog blåbærrene sammen med saften fra 2 af citronerne inklusive den revne citronskal, sukker og vaniljekorn, indtil bærrene er møre – brug eventu- elt en stavblender, hvis bærrene fortsat er for store. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand, og kom det i blåbærmas- sen. Kog igen blåbærmassen op hur- tigt, og lad den køle af i 3 poser i fryseren. Pisk flødeosten sammen med det resterende sukker og de sidste 2 citroner inklusive revet skal. Pisk osten sammen med blåbærmassen, indtil det hele bliver cremet. Pisk fløden, og vend den sammen med flødeost-blåbær-massen. Kom massen i en sprøjtepose med en rund tylle. Sprøjt ned i hver blomst, så der danner sig en rund kugle, som forestiller blomstens midte.
Chokoladeblade
Temperer din chokolade. Når din chokolade er tempereret, tag en lille spids kniv og dyp den i chokolade. Kom derefter chokoladen på dit kageplast i en forholdsvis hurtig bevægelse. Lav først 25 blade, og kom dem derefter i en form, så de får et ensartet buk. Gør efterfølgende det samme med dine sidste 25 blade. Kom dem på køl, så de får et kuldechok. Hvis de er tempereret korrekt, vil de nemt falde af kagepla- sten og holde formen, når du tager kageplasten ud af formen. Tag nu din spray, og spray halvdelen af bladet, så det får et strejf af guld. Læg forsigtigt et blad på hver af dine blomster, så det ser ud, som om et blad er fløjet fra blomsten og landet oven på den.
Voila, og dine Sex and The City-pies er færdige. Rigtig god fornøjelse.
Den store bagedyst – alle de bedste opskrifter er et udvalg af de bedste opskrifter fra alle fire sæsoner af Den store bagedyst. I bogen finder du både nemme opskrifter, som hele familien kan være med til, og de helt store finale kager, som kræver lidt ekstra teknisk snilde.
I Den store bagedyst dyster deltagerne både på smag og teknik, og bogens opskrifter viser, hvor mange forskellige smage, man kan tilføre sit bagværk. Her er nemlig et rigt udvalg af kager, cremer, mousser, bunde og masser af inspiration til overtræk og pynt af egne bagværk. Bag de kager, du drømte at smage, mens du så programmerne, eller lad dig inspirere til at lave dine egne mesterværker.
Mangler du noget læsning? Så kan du se erotiske noveller der både er danske og udenlandske her.
Denne Sex and The City-pie indbyder næsten til en rigtig tøse-aften. De er så fine og elegante, med et strejf af guld på chokolade-bladene.
Vi er ret sikre på, at de vil gøre lykke, hvis du bager disse til den næste sammenkomst, og måske serverer lidt bobler til.
Liv, fra sæson 4, kreerede disse kager med kyndig hånd, men med bogen ved din side, kan du fremtrylle disse kager derhjemme.
Mørdej
Ælt alle ingredienser hurtigt sammen med hænderne til en ensartet masse. Stil mørdejen i fryseren i 15 minutter i 3 poser uden på hinanden. Rul dejen ud, og udstik med en blomsterudstik- ker. Kom den i dine minimuffinforme. Husk kun at bruge hver anden, da bladene jo skal stikke udover, så de får en mere livagtig effekt.
Mazarinmasse
Ælt marcipan og sukker sammen med hænderne. Ælt smørret i lidt ad gan- gen. Ælt ligeledes æggene i lidt ad gangen. Kom en lille portion i bunden af hver blomst. Bag dem ved 170 grader i en varmluftsovn i ca. 15 minutter, eller til de er let gyldne. Lad dem køle af, og drys derefter en lille smule flormelis igennem en sigte over dem.
Blåbærcreme
Kog blåbærrene sammen med saften fra 2 af citronerne inklusive den revne citronskal, sukker og vaniljekorn, indtil bærrene er møre – brug eventu- elt en stavblender, hvis bærrene fortsat er for store. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand, og kom det i blåbærmas- sen. Kog igen blåbærmassen op hur- tigt, og lad den køle af i 3 poser i fryseren. Pisk flødeosten sammen med det resterende sukker og de sidste 2 citroner inklusive revet skal. Pisk osten sammen med blåbærmassen, indtil det hele bliver cremet. Pisk fløden, og vend den sammen med flødeost-blåbær-massen. Kom massen i en sprøjtepose med en rund tylle. Sprøjt ned i hver blomst, så der danner sig en rund kugle, som forestiller blomstens midte.
Chokoladeblade
Temperer din chokolade. Når din chokolade er tempereret, tag en lille spids kniv og dyp den i chokolade. Kom derefter chokoladen på dit kageplast i en forholdsvis hurtig bevægelse. Lav først 25 blade, og kom dem derefter i en form, så de får et ensartet buk. Gør efterfølgende det samme med dine sidste 25 blade. Kom dem på køl, så de får et kuldechok. Hvis de er tempereret korrekt, vil de nemt falde af kagepla- sten og holde formen, når du tager kageplasten ud af formen. Tag nu din spray, og spray halvdelen af bladet, så det får et strejf af guld. Læg forsigtigt et blad på hver af dine blomster, så det ser ud, som om et blad er fløjet fra blomsten og landet oven på den.
Voila, og dine Sex and The City-pies er færdige. Rigtig god fornøjelse.
Den store bagedyst – alle de bedste opskrifter er et udvalg af de bedste opskrifter fra alle fire sæsoner af Den store bagedyst. I bogen finder du både nemme opskrifter, som hele familien kan være med til, og de helt store finale kager, som kræver lidt ekstra teknisk snilde.
I Den store bagedyst dyster deltagerne både på smag og teknik, og bogens opskrifter viser, hvor mange forskellige smage, man kan tilføre sit bagværk. Her er nemlig et rigt udvalg af kager, cremer, mousser, bunde og masser af inspiration til overtræk og pynt af egne bagværk. Bag de kager, du drømte at smage, mens du så programmerne, eller lad dig inspirere til at lave dine egne mesterværker.
Mangler du noget læsning? Så kan du se erotiske noveller der både er danske og udenlandske her.
Andre læste også: