Årets konfirmationsgave til ham

Skal du snart fejre en ung, der er på vej ind i de voksnes rækker? Gode læseoplevelser varer hele livet, og vi giver her et bud på, hvilke bøger du kan forære konfirmanden – uanset om han er til fodbold, fantasy eller YouTube.

Og ja! Selvfølgelig kan både piger og drenge være vilde med fodbold og fantasy, men hvis den kommende konfirmand er mere til romantik, klassikere eller venindebøger, kan du læse med her i stedet.


Til YouTuberen

bogcover-transperant Brohave

Er den kommende konfirmand vild med YouTube? Så er Sådan blev jeg Rasmus Brohave en oplagt gaveidé! I bogen giver YouTuberen Rasmus Brohave tips og tricks til YouTube og fortæller historien om, hvordan en helt almindelig dreng fra Fyn pludselig blev et landskendt ansigt. Rasmus Brohave har mere end 200.000 abonnenter på YouTube, har rundet 250.000 følgere på Instagram og blev kåret som Årets Youtuber ved Guldtuben 2016 med 1,4 millioner afgivne stemmer.

Tag et kig i den gratis læseprøve her
Køb bogen som e-bog her.


Til fantasy-fyren

Pack med ryg Magnus Chase

Er rollespil, mytologi og fantasy sagen? Forfatteren Rick Riordan er en mester i at gøre mytologi levende og hans bøger om olympens helte og de nordiske guder er oversat til 37 sprog og har solgt mere end 30. mio. eksemplarer.

Kampen og sommersværdet er første bind i trilogien om Magnus Chase. Rick Riordan skriver som altid med både spænding og humor, men denne gang er det i en fantastisk fortælling om de nordiske guder.
Tag et kig i den gratis læseprøve her 
Køb bogen hos din boghandler eller bestil den her.

Apollons prøvelser

Det skjulte orakel er historien om guden Apollon, der efter at have vakt sin far Zeus’ vrede bliver forvist fra Olympen. Svag og desorienteret lander han i New York som en helt almindelig teenagedreng. Det skjulte orakel er første bind i serien ’Apollons prøvelser’.

Af Rick Riordan. Vejl. pris: 269,95 kr.
Køb bogen hos din boghandler, eller bestil den her.


Til fodboldnørden

Pack med ryg Alt om Champions League

Kender du en konfirmand, der ikke kan få nok af pokalkampe, straffespark og fodboldfacts? Så vil én af Christian Boisens bøger være et hit. Christian Boisen er en af Danmarks bedste fodboldskribenter og skriver om fodbold i alle afskygninger.

I bogen Alt om Champions League 2017 får du fakta, viden og fortællinger om det største af det største inden for fodboldens verden: Champions League.

Tag et kig i den gratis læseprøve her
Køb bogen hos din boghandler eller bestil den her.

Untitled-1 copy De største fodboldlegender

I De største fodboldlegender kommer du helt tæt på 25 af de største fodboldlegender; fra Messi og Ronaldo til Beckenbauer og Cruyff. Bogen er fyldt med fotos, facts og skæve fodboldhistorier.

Tag et kig i den gratis læseprøve her
Køb bogen hos din boghandler, eller bestil den her.


Til alle, der på vej til at blive mænd

Untitled-1 copy

I Sådan bliver du en mand giver Euromans eksperter 150 råd og nyttig viden om alt fra madlavning, tøjvask, bøger, eksamen og film til god opførsel, politik, økonomi, sport og den store verden. En lækker håndbog, der rummer alt fra en stryge-remse til opskriften på en rigtig god mayonnaise.

Tag et kig i den gratis læseprøve her
Du kan finde Sådan bliver. du en mand som e-bog på f.eks. Saxo.com.


konfirmationsgave, konfirmationsgave

Til tegneserie-elskeren

Vand til blod

Vand til blod er stærk og meget smuk graphic novel om tro og sorg – en fængende fortælling også for unge, der ikke normalt griber ud efter en bog. Vand til blod er skrevet af Morten Dürr og tegnet af Lars Gabel, og den blev hædret med Claus Deleuran-prisen for Årets Tegneseriedebutant på Copenhagen Comics 2017.

Screen Shot 2017-03-31 at 13.25.57
Køb bogen hos din boghandler, eller bestil den her.


konfirmationsgave, konfirmationsgave

Til den videbegærlige

Årets konfirmationsgave til ham

Det er sejt at kunne sin kongerække – og faktisk kan historierne om de danske vikingekonger let konkurrere med TV-serien Game of Thrones’ action og mange intriger.

Kortbogsserien Kongerækken er danmarkshistorie fortalt gennem de danske regenter. På under 100 sider får du spændende og ikke mindst morsom viden om de danske kongers gøren og laden. Forfatterne, Anders Olling og Hans Erik Havsteen, står bag den populære podcastsserie Kongerækken, som er blevet downloadet over 1.000.000 gange – og som har gjort danmarkshistorien cool igen.

-> Køb bøgerne her.