Romantiske bøger Saga

Digital bogserie: Whitehall

Digital bogserie: Whitehall

Hun, som ønsker at være dronning, må vinde kongens kærlighed – og rigets.
~

I slutningen af december måned udgav vi den første digitale bogserie på Lindhardt og Ringhof af den danske krimiforfatter Inger Gammelgaard Madsen. Brændende skyld udkom som e-bog og lydbog i seks dele og var en kæmpesucces, og nu er serien også udkommet samlet i fysisk form.

Den 30. marts er vi klar med en ny bogserie i rækken.

Whitehall udspiller sig i det 17. århundrede hos den engelske konge Charles II hofs og er fortællingen om hans dronning, den portugisiske prinsesse, Catherine af Braganza. Hendes rejse for at finde sin plads som den udenlandske hustru i en tid fyldt med politiske og religiøse intriger – for ikke at nævne den muntre monarks mange elskerinder – er en fortælling om udholdenhed, som kun en ægte dronning kan mønstre. Kærlighed blander sig med forræderi før en sensuel renæssance af kunst, kultur og sex i denne frodige historiske serie.

Serien består af 13 afsnit, og lydbøgerne er indlæst af Julie Berthelsen, hvis stemme passer perfekt til den portugisiske prinsesse.

”Jeg har glædet mig til at indlæse hvert eneste afsnit. Det er en spændende og fængslende serie, man ikke kan slippe igen, det øjeblik man er startet på den.”
– Julie Berthelsen

Julie Berthelsen

Ønsker du at vide mere om Lindhardt og Ringhofs digitale bogprojekt, kan du læse mere her: http://forlagsliv.dk/lindhardt-og-ringhof-digitale-bogserier/