Børnebøger 10-12 år Carlsen

Kærlighed ved første klik – en true romance-historie om Jas & Mika

Kærlighed ved første klik

Kærlighed ved første klik er en sød og sjov kærlighedshistorie om, da Jasmin og Mika, to af Danmarks mest populære influencere på Youtube, Instagram og TikTok, mødte hinanden og blev forelskede.


”Vi har længe gerne ville lave en bog, og med Sofie Boysen fandt vi den helt rigtige forfatter, der kunne få det til at ske. Vi er glade for, at det er blevet en sjov og romantisk bog, hvor man sagtens kan genkende os og vores historie,” siger Jasmin og Mika om Kærlighed ved første klik, der er skrevet af Sofie Boysen.

”Vi synes, det er vigtigt også at fylde sit hoved med andet end krig, sygdom og ødelæggelse og minde folk om, at kærlighed og glæde er noget, man skal holde fast i, ” siger Jasmin og Mika om, hvorfor det har været vigtigt for dem at udgive Kærlighed ved første klik. Jasmin tilføjer:

”Jeg ELSKER kærlighed, og jeg ville elske at have læst en true romance-bog om mine store idoler som yngre. Derfor håber jeg også, at mange finder en masse god underholdning i denne bog om os.”

Nu kommer efterfølgeren også til den store succes Kærlighed ved første klik. Bogen hedder Farlig følger, og den handler om, at parret har fået en stalker!

LÆS OGSÅ: Fra grin til gråd – 10 YA-bøger der giver dig all.the.feels.

Inspireret af virkelighedens møde mellem Jas & Mika

Kærlighed ved første klik er inspireret af virkelighedens møde mellem de to populære influencere, som involverede en Mika, der blev gennemblødt af sodavand og en Jasmin, der kom ilende med et lyserødt håndklæde og en fælles forståelse for det geniale ved Hawaii-pizza. Måske er Mika ikke helt ærlig om kærligheden til Hawaii-pizza… Det skal vise sig at bringe lidt udfordringer for parret.

I bogen har Jasmin ikke held med kærligheden, og efter verdens dårligste date er hun ved at miste håbet. Indtil hun møder Mika til Rekordjægerne-event. Her skal forskellige hold af kendte youtubere dyste om at slå rekorder som fx at lave verdens største kyllinge-nugget.

Mika har travlt med sin karriere som sanger, hvor han for alvor er brudt igennem sammen med kammeraten Tobias med YouTube-hittet ”Ikke mere mælk”. Der er også en pige, der hele tiden forsøger at få hans opmærksomhed, men det føles bare ikke helt rigtigt.

Da Jasmin og Mika møder hinanden første gang, kan de begge mærke hjertet slå lidt hurtigere. Men hvordan kan man stole på den anden? Det skal vise sig, at det der med at tage på den første date og blive forelskede kan være lige så kompliceret, når man er to store stjerner, som det kan for alle andre. Det bliver ikke lettere af, at der er fans, der forstyrrer, og at den ene bor på Bornholm, og den anden har flyskræk.

3 smugkig fra bogen

Her er 3 ting, som du kan læse om i Kærlighed ved første klik:

Sjovt slik – Mika og Jasmin finder en slikbutik med sjovt slik, hvor de kan købe snacks til deres første date. Her køber de blandt andet marcipan-komodovaraner, N&N’s med macadamianødder og Vrede Bamser, der er verdens stærkeste vingummibamser, fordi de indeholder MEGET chili.

Cola-kompliment – Mika fortæller Jas, at hun har virkelig smukke øjne. Fordi han synes, de har samme farve som cola. Det lyder måske ikke som et kompliment, men Mika kan virkelig godt lide cola.

Yolanda – stor fan af Jasmins YouTube-kanal. Yolanda forstyrrer Mika og Jasmins første picnic-date i Kongens Have, men hun får også en afgørende rolle, da Mika er lige ved ikke at nå sin date med Jasmin i Tivoli.

Vi skal selvfølgelig ikke spoile, om bogen har en lykkelig slutning, men i dag er virkelighedens Jasmin og Mika gift og bor sammen med deres søde hund Baloo, så helt galt går det nok ikke.
Jas & Mika – Kærlighed ved første klik

Kærlighed ved første klik – en true romance-historie om Jas & Mika

Jasmin og Mika møder hinanden og bliver stormende forelskede, men Mika bor i København og Jasmin bor på Bornholm. Det er svært med distancen, og der er en anden pige, som også er vild med Mika. Hun forsøger at sabotere deres kærlighed. Vil det lykkes Jasmin og Mika at blive rigtige kærester?

Jas & Mika – Kærlighed ved første klik er en sjov og romantisk bog, som er inspireret af den ægte kærlighedshistorie mellem Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, som er kendt fra deres populære youtube-kanal og deres instagram- og TikTok-profiler. 

Fra ca. 10 år.  

Du kan købe Jas & Mika – Kærlighed ved første klik online eller i din nærmeste boghandel.
Jas & Mika – Farlig følger

Kærlighed ved første klik – en true romance-historie om Jas & Mika

Jas & Mika – Farlig følger er opfølgeren til kæmpesuccesen Kærlighed ved første klik.

Jas & Mika er blevet kærester, og de har travlt med lave indhold til deres YouTubekanal. De er meget populære, og de har mange følgere, Pludselig begynder der dog at ske mærkelig ting. Har de mon fået en stalker? Jasmins venindegruppe er heldigvis straks på sagen. Stalkeren må findes, men hvem er det, og er det mon en farlig person?

Fra ca. 9 år

Du kan købe Jas & Mika – Farlig følger online hos fx Bog & Ide eller i din nærmest boghandel.