Bøger til unge Børnebøger Børnebøger 10-12 år Carlsen

Jas og Mika: Vi er så sikre på hinanden, at negative kommentarer ikke får lov at fylde

Jas og Mika

Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz er store stjerner på sociale medier, og har skrevet bogen Kærlighed ved første klik om deres første møde og forelskelse. Med hvad kan Jasmin og Mika bedst lide ved hinanden, og hvad er de en lillebitte smule irriterede over? Se deres svar her.


Jas og Mika har cirka en million følgere tilsammen på sociale medier og mange fans, som følger med i deres liv og ser deres sjove videoer. Nu er parret aktuelle med true romance-bogen Kærlighed ved første klik, hvor de selv er hovedpersonerne. Bogen er inspireret af deres eget første møde, date og forelskelse. Vi har stillet dem 7 spørgsmål om alt fra humor, kærlighed og de ting, de godt vil ændre ved hinanden. Bare en lillebitte smule.

Hvorfor synes I, at det er vigtigt, at børn og unge kan læse en true romance-bog om jeres kærlighed?

Jasmin og Mika: Vi synes, det er vigtigt også at fylde sit hoved med andet end krig, sygdom og ødelæggelse og minde folk om, at kærlighed og glæde er noget, man skal holde fast i.

Jasmin: Jeg ELSKER kærlighed, og jeg ville elske at have læst en true romance-bog om mine store idoler som yngre. Derfor håber jeg også, at mange finder en masse god underholdning i denne bog om os.

Jas og Mika: Vi er så sikre på hinanden, at negative kommentarer ikke får lov at fylde
Her ses Mika og Jasmin ude hos Carlsen til møde om bogen Kærlighed ved første klik. De var super glade for bogforsiden, som kun er ændret lidt fra det første udkast, der ses i baggrunden.

Er det vigtigt for jer at få folk til at grine?

Jasmin og Mika: Vi elsker begge at underholde, og det er smil og glæde, vi blandt andet ønsker at dele ud af på vores sociale medier. Vi prøver ikke at tage ting for tungt og være positive i vores hverdag, og det er også en indstilling,, vi håber kan smitte af på vores følgere.

Er I også sådan i jeres parforhold? Hvem er den mest fjollede af jer to?

Jasmin og Mika: Vi sætter også meget pris på humor og grin i vores forhold, mødtes også ved at lave sjove og fjollede konkurrencer på nogle optagelser.

Jasmin: Vi er enige om, at Mika er mest fjollet, hehe!

I er blevet gift i en ung alder, hvilke reaktioner har I mødt?

Jasmin og Mika: Meget blandede reaktioner. I starten var folk meget overraskede, da vi blev forlovet 9 måneder efter, vi var blevet kærester. Nogle på internettet troede, vi hurtigt ville blive skilt, andre støttede os 110 procent.

Vores familie var heldigvis super støttende, og vi var begge så sikre på hinanden, at de negative kommentarer ikke fyldte så meget hos os. Vi var mere sådan: “Så må vi jo bare modbevise dem!”

Har I et godt råd til forældre, som oplever, at deres børn er ulykkeligt forelskede?

Jasmin: Lyt, lyt, lyt! Jeg tror ikke, man altid har brug for at høre: “bare rolig, der er mange andre fisk i havet”, “det går over…” og andre råd. Nogle gange har man bare brug for at blive lyttet til, græde ud og være ked af noget. Og så går det forhåbentlig over med tid!

Mika, hvad er det allerbedste ved Jasmin? Og hvad kunne du godt tænke dig at lave (en lillebitte smule) om på?

Mika: Det allerbedste ved Jasmin er, at hun er den sjoveste i hele verden, og at hun er den mest betænksomme person. Men jeg kunne godt tænke mig at lave en smuuule om på hendes manglende tålmodighed…

Jasmin, hvad er det allerbedste ved Mika? Og hvad kunne du godt tænke dig at lave (en lillebitte smule) om på?

Jasmin: Det allerbedste ved Mika er, at han får mig til at grine HVER dag. Og så får han mig til at føle mig tryg, og passer på mig og mine følelser.

Jeg kunne godt kunne tænke mig at lave bare en lillebitte smule om på, at Mika tester min tålmodighed hver dag…😅

LÆS OGSÅ: Mød Jas og Mika på BogForum. Læs mere her

Mere om Kærlighed ved første klik

Jas og Mika: Vi er så sikre på hinanden, at negative kommentarer ikke får lov at fylde

Jasmin og Mika møder hinanden og bliver stormende forelskede, men Mika bor i København og Jasmin bor på Bornholm. Det er svært med distancen, og der er en anden pige, som også er vild med Mika. Hun forsøger at sabotere deres kærlighed. Vil det lykkes Jasmin og Mika at blive rigtige kærester?

Jas & Mika – Kærlighed ved første klik er en sjov og romantisk bog, som er inspireret af den ægte kærlighedshistorie mellem Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, som er kendt fra deres populære youtube-kanal og deres instagram- og TikTok-profiler. 

Fra ca. 10 år.  

Du kan købe Jas & Mika – Kærlighed ved første klik online eller i din nærmeste boghandel.