Børnebøger

Vind en #CARLSENSOMMERSTAK! Deltag i sommerudfordringen og læs 10 bøger

sommerstak

Carlsens læseudfordring denne sommer har 10 kategorier – hvor mange får I krydset af? Og bliver I vinderne af vores #CARLSENSOMMERSTAK?

Vi ved, at hverdagene er travle, og at det nogle gange er svært at få klemt lige så meget læsning ind, som man kunne ønske. Men nu starter sommerferien snart – og så er der masser af tid til bøger!

LÆS OGSÅ: Sommerlæsning 2024 – Fantastiske børnebøger

Vi håber derfor, I har lyst til at læse sammen med os og deltage i vores SOMMERUDFORDRING. I SOMMERUDFORDRINGEN kan I læse børnebøger sammen med os ud fra en tjekliste på 10 kategorier 

Del med os, når I har læst en børnebog inden for en af kategorierne ved at dele et billede af bogen under hashtagget #CARLSENSOMMERSTAK på Instagram. I behøver ikke at læse alle 10 bøger – men jo flere bøger I læser, jo flere lodder har I i puljen om at vinde vores #CARLSENSOMMERSTAK.

Vi trækker en vinder den 13. august 2024.

Vind en #CARLSENSOMMERSTAK! Deltag i sommerudfordringen og læs 10 bøger

God sommer fra alle os hos Forlaget Carlsen Vi håber, I vil være med til at tale bøger på #CARLSENSOMMERSTAK hele sommeren igennem.

Vind en #CARLSENSOMMERSTAK! Deltag i sommerudfordringen og læs 10 bøger

CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.