Bøger i gave Bøger til unge Børnebøger 13-15 år Carlsen

Årets konfirmationsgave til hende

Årets konfirmationsgave til hende

Skal du til konfirmation i løbet af foråret? Hvad med at give en gave, der kan opleves og vække minder igen og igen?

Bøger er den bedste gave! Vi har samlet seks skønne læseoplevelser, du kan forære konfirmanden – uanset om hun elsker klassikere, fantasy, spænding eller romantik.

Psssst … Er konfirmanden mere til YouTube og fodbold? Så tjek dette indlæg i stedet. 


Til fantasy-pigen

Hvis spænding, mytologi eller sci-fi er sagen, er her to stærke gavebud.

The Graces

The Graces er en mystisk og dyster roman med stemning som Netflix-serien Stranger Things  med et vildt twist og et overnaturligt mysterium i centrum.

Familien Grace holder hele byen fanget i deres mystiske spind. Den nytilflyttede River vil gøre alt for at blive venner med dem. Men hvor langt vil hun gå? Og hvorfor er det så vigtigt for hende at komme tæt på dem og finde ud af, om rygtet om deres magiske kræfter holder stik? “The Graces kræver at blive læst to gange: første gang for spændingens skyld; anden gang for at fange alle de diskrete hints, man overså første gang.”  The New York Times

Tag et kig i den gratis læseprøve her
Køb bogen hos din boghandler eller bestil den her.

Pack med ryg Ravnenes hvisken 

Ravnenes hvisken handler om pigen Anne, der er oppe mod mystiske og onde kræfter. Bogen blander fantasy, krimi og nordisk mytologi på bedste vis, og blev – som den eneste ungdomsbog – nomineret til Læsernes bogpris 2017. Andet bind i trilogien udkommer i juni 2017.

Tag et kig i den gratis læseprøve her
Du kan finde Ravnenes hvisken 1 som lydbog eller på dit nærmeste bibliotek. Du kan finde Ravnenes hvisken 2 online her.


 

Til romantikeren

Kærlighed betyder meget – ikke kun i teenageårene, men gennem hele livet. Her er to rørende og anderledes kærlighedsfortællinger, der kan mærkes i kroppen længe.

Alt eller intet

Alt eller intet er en stærk historie om, hvad det er, der gør livet værd at leve. Bogen handler om Madelaine, der pga. en sjælden sygdom ikke har været uden for huset i 17 år. Men der bliver vendt op og ned på Madelaines verden, da Olly flytter ind ved siden af. ’Alt eller Intet ’røg direkte ind på New York Times bestsellerliste og filmatiseringen kan opleves i biografer lander over i maj.

Tag et kig i den gratis læseprøve her
Køb bogen hos din boghandler eller bestil den her.

Årets konfirmationsgave til hende

Elskede konfirmanden Paper Towns og En flænge i himlen? Så skal hun da læse Vores kemiske hjerter næste gang. Det er nemlig en oplagt YA-roman til John Green-fans.

Vores kemiske hjerter er en uimodståelig og tankevækkende ungdomsroman om den første forelskelse, knuste hjerter og de gyldne tråde, der formår at væve dem sammen igen.

Tag et kig i den gratis læseprøve her
Køb bogen hos din boghandler eller bestil den her.


 

Til klassiker-elskeren

En klassiker kan læses i både teenage-årene, tyverne og tresserne og stadig give nye oplevelser og indsigter. Kender du én, der er glad for klassikere? Så skal denne skønne fortælling da stå på bogreolen.

Den lille prins

Antoine de Saint-Exuperys originale fortælling om Den lille prins er en bog, der kan læses igen og igen og stadigvæk vække følelser og give stof til eftertanke. Bogen fås som både paperback, i stort format med alle forfatterens akvarelillustrationer samt som sjov popup-bog.

Køb bogen hos din boghandler eller bestil den her.


Til hende, der elsker venindetid

Pack med ryg Bedste venner

Er al tid venindetid? Så er  Bedste venner et godt gavebud. I et fint orangemønstret omslag byder bogen på spørgsmål og spalteplads til at dele minder og drømme med dem, der betyder allermest lige nu: veninderne. Og så indeholder bogen også små afsnit om, hvordan man tackler de svære ting i livet, som forelskelse, lavt selvværd og skænderier med vennerne.

Køb bogen hos din boghandler eller bestil den her.