Kategori: Peter Nygaard

Peter Nygaard.

Peter Nygaard (f. 1962) er Danmarks førende formel 1-ekspert og motorsportsjournalist. Han har de sidste 35 år overværet næsten 600 formel 1-løb, interviewet alle sportens store stjerner og som ekspert og kommentator fortalt om de dramaer, triumfer og tragedier, der præger sporten. Peter Nygaard driver også billedbureaet Grand Prix Photo, der i dag har én af verdens største samlinger af historiske og aktuelle formel 1-fotos.

Peter Nygaard er Danmarks eneste internationale motorsportsjournalist.

Han står bag en række enestående bøger om formel 1 og motorsport, der alle udmærker sig ved at være billedrige, imponerende pragtværker.

Peter Nygaard har blandt andet skrevet om Ferrari i formel 1. På over 700 sider fortæller han om Enzo Ferraris fascinerende historie i formel 1. Det er en bog fuld af fakta, anekdoter og ikke mindst er den udstyret med flotte billeder af de personer og de biler, der igennem 70 år har bidraget til legenden om Den Stejlende Hingst.

En anden bog er Mercedes i formel 1, som er et gennemillustreret værk, hvor Nygaard fortæller om storhed, stolthed og det største comeback nogensinde i formel 1.

Peter Nygaard står også bag Formel 1, som er endnu et imponerende billedeværk fyldt med spektakulære, smukke og dramatiske fotos, hvoraf Peter Nygaard selv har taget en stor del af dem gennem sin 35-årige karriere.