Fagbøger Inspirationslister og guides Motorsport Peter Nygaard

3 imponerende, flotte og store værker om Formel 1

Formel 1

Får du et sus i maven når du tænker på motorsport, og kan du ikke få nok af Formel 1? Så har vi her tre flotte, store bøger, du kan kaste dig over.

Det kan være svært at finde gode bøger om motorsport, men med disse 3 går du ikke galt i byen.

LÆS OGSÅ: Fadøl, børn på banen og strudseløb. 5 vanvittige historier fra formel 1

Bøgerne giver et større indblik i en verden, der er dødsensfarlig, en milliard-forretning og som fascinerer millionvis af tilskuere. De tre flotte bøger om Formel 1 har en gennemsnitsvægt på 5 kg, så det er nogle tunge, men flotte og imponerende værker der vil pryde ethvert hjem. De er fyldt med flotte billeder og fortællinger fra Formel 1.

Herunder får du en beskrivelse af de tre værker.

Historien om Mercedes

Med sine 6 kg er denne bog klart til den tungeste i rækken af bøgerne om Formel 1. Peter Nygaard tager dig i Mercedes i Formel 1 med gennem bilmærkets fantastiske historie i en imponerende og gennemillustreret bog.

Læs i bogen her: Imponerende bog om verdens hurtigste motorsport. 

mercedes i formel 1, peter nygaard

Historien om Mercedes er en fortælling om storhed, stolthed og det største comeback nogensinde i formel 1.

Mercedes er et af de mest sejrrige teams i verdens hurtigste løb. De har slået et utal af rekorder, og haft nogle af motorsportens største ikoner som Mercedes-kørere. Deres historie bærer præg af både sejrer og tragedier, og Peter Nygaard tager dig igennem hele den medrivende fortælling.

I dette imponerende og gennemillustrerede værk fortæller Peter Nygaard endnu et fascinerende kapitel i formel 1’s dramatiske historie.

Du kan købe Mercedes i Formel 1 online, fx. på Saxo.dk, eller i din nærmeste boghandel fra d. 2 november.
Fortællingen om Ferrari

Peter Nygaard, der har dækket formel 1-løb siden 1982 og er en af Danmarks førende eksperter på området, fortæller over 700 sider i sin nye bog Ferrari om Enzo Ferraris fascinerende historie i formel 1. Denne bog vejer 5,9 kg.

Læs mere om bogen her: Pragtværk om Ferrari – en myte i en legendarisk sport

Ferrari, Ferrari i Formel 1, Peter Nygaard, Formel 1,

Den stejlende, sorte hingst på den røde baggrund er for mange blevet et symbol på motorsport. Kom tæt på historien om Ferrari, når Peter Nygaard udfolder beretningen om den stejlende hingst i Formel 1 – om triumferne, tragedierne og de tekniske landvindinger.

Peter Nygaard er Danmarks førende Formel 1-ekspert, og med denne bog har han begået et pragtværk om motorsportens mest legendariske spiller. Bogen fortæller en smuk, underholdende og dramatisk historie, som desuden er rigt illustreret.

Du kan købe Ferrari online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Biblen til dem, der elsker Formel 1

Peter Nygaard har her skabt et 4 kgs stort og flot billedværk, hvor han fortæller hele sportens historie gennem de sidste knap 70 år. Bogen er ikke alene en historisk gennemgang; den indeholder også flere vanvittige anekdoter og skæve fortællinger fra Formel 1-verdenen, som tv-kameraerne ikke altid formår at fange.

Formel 1

Formel 1 er mere end blot et af verdens største sportsbegivenheder – det er et fænomen. En sport, der i lige dele består af teknik, talent og penge.

Danmarks førende Formel 1 ekspert, Peter Nygaard, beretter hele historien om løbene, fra sportens beskedne start i 1950’erne til den milliardforretning, Formel 1 er i dag.

Læs også: Fadøl, børn på banen og strudseløb. Fem vanvittige historier fra Formel 1

Han fortæller om legenderne, tragedierne og triumferne; og om de mange små fascinerende detaljer omkring løbet, fx udviklingen af den teknik, der sørger for, at kørerne kan overleve selv de mest voldsomme sammenstød.

Du kan købe Formel 1 online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Følg med i Formel 1 her.