Biografier Bøger om sport Fagbøger Kevin Magnussen Motorsport

Kevin Magnussen fortæller i Alt eller intet for første gang hele historien om sine 7 sæsoner i Formel 1

kevin magnussen, alt eller intet, formel 1

I bogen Alt eller intet giver Kevin Magnussen er et ærligt indblik i motorsportens kongeklasse, hvor ambitionerne, forventningerne og pengene er rigtig store – det samme er egoerne og konkurrencen mellem både modstandere og holdkammerater.


Alt eller intet – Mine år i Formel 1 er Kevin Magnussens historie om venner og fjender, om at sætte livet på spil, om store resultater og slemme skuffelser, om at vokse op med en farverig racerkører som far og om at forfølge en barnedrøm om Formel 1, der viste sig at være en helt anden virkelighed.

LÆS OGSÅ: “Den performance, bilen har i svingene, er så sindssyg.” Kom med Kevin Magnussen til race i Monarco i bogen Alt eller intet

I bogen fortæller Kevin for første gang hele historien og tager læseren med ind bag rattet i en Formel 1-racer og ud på de mest berømte racerbaner i verden.

Kevin Magnussen (f. 1992) er en af Danmarks største racerkørere. Han sad allerede i en gokart som toårig og har vundet mesterskaber og løb i forskellige motorsportsserier, inden han fra 2014 til 2020 kørte Formel 1 for McLaren, Renault og Haas

LÆS OGSÅ: Fadøl, børn på banen og strudseløb. 5 vanvittige historier fra formel 1

Alt eller intet er skrevet i samarbejde med Ulrik Jönsson (f. 1974), sportskommentator på TV 2 og en af landets førende motorsportsjournalister.

Alt eller intet – Mine år Formel 1 er bogen til dig, der elsker fart, spænding og høje odds.


Alt eller intet – Mine år i Formel 1

Kevin Magnussen fortæller i Alt eller intet for første gang hele historien om sine 7 sæsoner i Formel 1

Kevin Magnussen er født til fart. Og i bogen Alt eller intet kan du blive klogere på den spændende historie om Kevins syv sæsoner i Formel 1. Det er et ærligt indblik i motorsportens kongeklasse, hvor ambitionerne – og pengene er rigtig store – og det samme kan man sige om den konkurrence, som både er mellem konkurrenterne og holdkommeraterne.

Kevin var kun to år gammel, da han sad i en gokart for første gang. Og drømmen om Formel 1 blev hurtigt fasttømret.

Alt eller intet tager Kevin Magnussen dig med helt ind bag rattet i en Formel 1-racer. Han fortæller desuden om livet i kulissen bag det brølende spektakel på verdens mest berømte racerbaner; om venskab og fjendskab, om at sætte livet på spil, om podieplaceringer og slemme skuffelser.

Du kan købe Alt eller intet – mine år i Formel 1 online, fx hos Bog og Ide, eller i din foretrukne boghandler. Du kan også lytte til lydbogen på de fleste danske streamingtjenester.Ny bog fra Kevin Magnussen: Ikoniske Formel 1 baner

Kevin Magnussen fortæller i Alt eller intet for første gang hele historien om sine 7 sæsoner i Formel 1

I denne medrivende og billedrige bog fortæller Danmarks motorsportsstjerne nummer 1, Kevin Magnussen, om de mest ikoniske baner i Formel 1. Der er både historiske gadeløb og store anlæg. Hver med deres specielle kendetegn.

Det er baner, hvor hestekræfter og teknologi ikke altid er nok til at vinde, for det kræver også noget særligt af køreren at få bilen gennem samtlige omgange af et løb. Det kan Kevin Magnussen i den grad tale med om.

Bogen er skrevet af Danmarks førende motorsportsekspert, Peter Nygaard. Han har dækket Formel 1 siden 1982. Peter Nygaard folder hæsblæsende historier om banerne ud med sans for dramatiske hændelser, vigtige detaljer, historiske nedslag og afgørende øjeblikke.  

Du kan købe Ikoniske formel 1 baner online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.


Læs mere om Kevin Magnussen på hans hjemmeside


Om Dennis Andersen Dennis Andersen (f.1973) cand. mag. og pressekoordinator på Lindhardt og Ringhof. Har tidligere været filmanmelder, pressekoordinator på TV 2 og PR Chef på Nordisk Film.