nervepirrende krimier

Er du spændt på hvilke nye nervepirrende krimier du skal kaste dig over til efteråret? Du vil simpelthen ikke gå glip af disse fem nye krimier!

I løbet af efteråret kan vi nemlig glæde os til nyt i Michael Katz Krefelds Ravn-serie, nyt fra Frankrigs bedst sælgende forfatter, Guillaume Musso, nyt fra C.J. Tudors som bl.a. skrev den spændende psykologiske thriller Kridtmanden, en hæsblæsende spionroman af Karl Eidem og Dommeren af Dag Öhrlund, der handler om hævn og retfærdighed.

1. Michael Katz Krefelds seneste bog i Ravn-serien

Michael Katz Krefelds stærkt underholdende bestsellerserie om privatdetektiv og kriminalbetjent Ravn har begejstret læsere i 20 lande.

Den hæsblæsende serie består indtil videre af 7 nervepirrende krimier, som er rent guf for de danske krimifans.

Læs også: Få overblik over bestseller-fænomenet Ravn-serien af Michael Katz Krefeld

imperiet, michael katz krefeld

Den skandaleombruste rigmandsdatter Christiane Saxenholm er blevet kidnappet, og advokat Miriam Østergaard kontakter Ravn for at hyre ham til den helt specielle sag.

Ravn skal overbringe løsesummen på 3 millioner kroner til Christianes kidnapper, men snart bliver Ravn og Miriam inddraget i en magtkamp over et finansimperium til en værdi af 3,5 milliarder kroner. Hvis kampen ikke vindes, vil Saxenholm-familien styrte i grus.

Imperiet er den syvende selvstændige bog om privatopdageren Thomas “Ravn” Ravnsholdt.

Du kan købe Imperiet online, fx. hos Bog&Idé, eller i din nærmeste boghandel.
C.J. Tudors uhyggelige og dragende psykologiske thriller

C.J. Tudor er mest kendt af danske krimifans, som forfatteren til den nervepirrende krimi Kridtmanden. Siden har den britiske forfatter dog også skrevet Da Annie Thorne forsvandt, samt The burning girls, der endnu ikke er udgivet på dansk.

Den vanvittig intense thriller De andre, er en selvstændig thriller.

Læs også: Start din læsning af De andre af C.J. Tudor. En dragende thriller med isnende uhygge

5 nye nervepirrende krimier du ikke må gå glip af

Selvstændig thriller af forfatteren til Kridtmanden.

Da Gabe er på vej hjem, ser han ansigtet af en lille pige, som han kender, i bagruden af bilen foran ham. Hun former ét ord med læberne: Far. Det er sidste gang, han ser sin femårige datter, Izzy. Politiet er overbevist om, at hun er død. Men tre år efter kører Gabe stadig rundt på vejene og leder efter den bil, der tog Izzy. Han vil aldrig opgive det håb, han bærer i sig.

Fran og hendes datter, Alice, leder ikke, men er på flugt. Altid et skridt foran dem, der vil gøre dem fortræd. For Fran kender til sandheden om Gabes datter – og hun ved, hvad de andre, dem, der jagter hende og Alice, vil gøre, hvis de nogensinde fanger dem …

“Overbevisende og dragende.” – Sunday Express

Du kan købe De andre online, fx hos Bog og Ide, eller i din foretrukne boghandler.
Endnu en actionfyldt spændingsroman af den franske krimimester

Guillaume Musso er den bedst sælgende og mest læste forfatter i Frankrig. I de seneste år har den franske forfatter også indtaget og betaget Danmark med sine actionfyldte romaner med spænding, hemmeligheder og plot-twists.

Musso slog igennem i Danmark med spændingsromanen Opkald fra en engel.

Læs også: Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

pigen i labyrinten, guillaume musso

I 10 år i træk har Guillaume Musso været Frankrigs bedst sælgende forfatter, og han er nu aktuel med romanen Pigen i labyrinten. I romanen leger han med grænserne mellem fiktion og virkelighed, litteraturens betydning og forfatterens magt.

Historien starter, da den berømte forfatter Flora Conways treårige datter Carrie forsvinder, mens de leger skjul i hendes lejlighed i Brooklyn. Carries forsvinden kan ikke forklares. Bygningen viser ingen tegn på indbrud eller en forbrydelse, og hverken døre eller vinduer har været åbne. Ikke engang politiets efterforskning giver nogen klare svar.

En sønderknust forfatter på den anden side af Atlanterhavet skal vise sig at have nøglen til Carries forsvinden. Og ham må Flora finde.

Du kan købe Pigen i labyrinten online, eller i din nærmeste boghandel.
Hæsblæsende svensk spionroman


I Karl Eidems nye krimi Svenskeren følger vi de to Säpo-efterforskere Hans Edelman, og hans yngre, ambitiøse kollega David Karlén.

Læs et uddrag af Svenskeren. En hæsblæsende krimi om storpolitik, spioner og statslige hemmeligheder

5 nye nervepirrende krimier du ikke må gå glip af

Den israelske efterretningstjeneste Mossad, har mistanke om, at en svensker holdes fanget i Rusland.

Sagen havner på den erfarne Säpo-efterforsker, Hans Edelmans bord, og sammen med sin yngre, ambitiøse kollega, David Karlén, begynder han at grave i, hvorfor KGB skulle have tilba-geholdt en svensker i årtier – og hvorfor ingen tilsyneladende ved noget om denne fange. Efterhånden som de politiske implikationer vokser sig større, og historiens skygger bliver længere, indser Hans og David, at en direkte konfrontation med KGB kan blive resultatet af deres efterforskning, og de må gøre op med sig selv, hvor meget sandheden og ét menneskes liv er værd.

For hvem er svenskeren overhovedet?
Svenskeren er første bind i David Karlén-serien.

Du kan købe Svenskeren online, fx hos Bog og Ide, eller i din foretrukne boghandel.Hævn og retfærdighed i ny svensk krimi

5 nye nervepirrende krimier du ikke må gå glip af

Den respekterede dommer Suzanne Eriks dømmer med en dødelig effektivitet – også der hvor systemet fejler.

Præsten Jessica, Suzannes veninde, lindrer sin angst med mad og alkohol. Men da den mand, som misbrugte og udnyttede hende, bliver udnævnt til professor og hyldet, beslutter Jessica sig for at tage hævn.

Snart opdager de to veninder deres fælles interesse, og de beslutter at rydde ud blandt de onde mennesker, verden alligevel er bedre tjent uden.

Dommeren er bog 1 i Retfærdighed-serien om Suzanne og Jessicas lyssky oprydningsarbejde.
Savner du flere anbefalinger? Så har vi masser af gode krimier til dig her.

nervepirrende krimier

Husk at følge vores krimi-Facebookside Gerningsstedet. Her kan du holde dig opdateret på alle de nye nervepirrende krimier og spændingsromaner, samt få inspiration til din næste læseoplevelse.