Krimi Franske krimiforfattere Guillaume Musso

Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

Musso rækkefølgen på alle hans bøger

Er du til spænding og plot-twists? Så kender du sikkert Guillaume Musso, som er Frankrigs bedst sælgende forfatter. Her får du et overblik over succesforfatterens fantastiske krimier.


Guillaume Musso er den bedst sælgende og mest læste forfatter i Frankrig. I de seneste år har den franske forfatter også indtaget og betaget Danmark med sine actionfyldte romaner med spænding, hemmeligheder og plot-twists.

Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

Få et overblik over succesforfatterens danske udgivelser lige her inklusiv den nye roman Den ukendte kvinde fra Seinen.Opkald fra en engel

Guillaume Musso
Opkald fra en engel

Hvad kan et tilfældigt møde mellem en mand og en kvinde mon travle op fra fortiden?

Blomsterhandleren Madeline fra Paris og Jonathan der ejer en restaurant i San Francisco, ramler tilfældigt sammen i JFK-lufthavnen i New York.

I forvirringen blandt tabte genstande og papirer får de ved et uheld fat i hinandens mobiltelefoner. Uvidende om denne forbytning rejser de begge hjem med den andens telefon.

Som dagene går kan ingen af dem stå for fristelsen, og de undersøger begge indholdet af hinandens telefonerne. Men hvad de ikke ved er, at telefonerne indeholder chokerende sandheder fra deres fortid, som vil binde dem sammen.

Du kan købe Opkald fra en engel online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


LÆS OGSÅ: Musso er kongen af plot-twists – skriver bøger, du ikke kan lægge fra digCentral Park


Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

Frankrigs bedst sælgende forfatter Guillaume Musso begejstrede danskerne, da Opkald fra en engelsom den første af hans romaner blev oversat til dansk. Med Central Park kan thriller-begejstrede læsere kaste sig over endnu en spændende roman fra bestsellerforfatteren.

Romanen starter med, at hovedpersonerne Alice og Gabriel vågner op på en bænk i Central Park, låst fast til hinanden med håndjern. En række ubesvarede spørgsmål hober sig op, men det altoverskyggende spørgsmål er dog dette: Hvordan er de endt i denne uforklarlige situation? I deres jagt på svar støder de på en sandhed, som vender op og ned på deres liv.

Læs Central Park hvis du trænger til en fuldstændig utilregnelig krimi, du først regner ud på sidste side fyldt med plottwists og action.

Du kan købe Central Park online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


LÆS OGSÅ: Guillaume Musso leverer drønspændende og fuldstændig uforudsigelig thrillerPigen fra Brooklyn

Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

Raphael og Anna har kun kendt hinanden i seks måneder. På en miniferie i Sydfrankrig udspørger Raphael Anna om hendes fortid. Han fornemmer, at hun bærer på en mørk hemmelighed. Modvilligt viser hun ham et billede og forsvinder derefter ud af døren.

Billedet efterlader Raphael i chok, og da hun ikke kommer tilbage, begynder en hektisk jagt på Anna og sandheden om hende.

Det fører blandt andet Raphael til New York. Der venter en uventet afsløring, der atter engang vil overraske læserne af Musso-romaner – Frankrigs bedst sælgende forfatter.

Du kan købe Pigen i Brooklyn online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.Et atelier i Paris

Et atelier i Paris, Guillaume Musso, fransk spænding, fransk krimi

Kriminalbetjenten Madeline fra London rejser til Paris for at finde sig selv. Da Madeline kommer til udlejningshuset, viser det sig dog, at der er sket en misforståelse, og hun bliver nødt til at dele det med forfatteren Gaspar.

Både Madeline og Gaspard bliver draget ind af det mystiske hus’ historie. Huset har nemlig tidligere tilhørt den berømte maler Sean Lorenz, som døde året forinden, og hvis malerier siden er forsvundet.

I deres jagt på at afdække sandheden om Sean Lorenz, kommer de ud for prøvelser, de aldrig havde forestillet sig …

Et atelier i Paris er en selvstændig fortsættelse af Opkald fra en engel.

Du kan købe Et atelier i Paris online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


LÆS OGSÅ: Smuglæs i Guillaume Mussos nye hæsblæsende thriller Et atelier i ParisFortidens mørke

Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

Vinca Rockwell forsvinder under en heftig snestorm ved Côte d’Azur i 1992. Det siges at hun flygtede med den filosofilærer, hun havde en hemmelig affære med. Hun dukkede aldrig op igen.

I 2017 er der genforeningsfest på Saint-Exupéry-gymnasiet ved Antibes. De tre venner fra den tid Fanny, Thomas og Maxime har ikke set hinden siden deres sidste eksamen på gymnasiet. Og med god grund. For dengang gjorde de noget, de har ikke kunnet glemme eller tilgive sig selv for.  

Skolens nedrivning af den gamle sportshal, risikerer nu at afsløre deres handling. De gamle murer bærer nemlig på en dyster hemmelighed – knogleresterne fra et menneske!

Du kan købe Fortidens mørke online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.Øens hemmelighed

Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

Journalisten Mathilde Monney tager til øen Beaumont for at opsøge en tidligere bestsellerforfatter, der har isoleret sig efter han pludselig stoppede med at skrive tyve år tidligere.

Mathilde er fast besluttet på at finde ud af, hvorfor forfatteren så pludseligt trak sig fra offentlighedens søgelys.

LÆS OGSÅ: Musso er kongen af plot-twists – han skriver bøger, du ikke kan lægge fra dig

Selvsamme dag som Mathilde ankommer til øen, bliver liget af en kvinde fundet på øen. For at fange morderen lukkes øen ned – og med nedlukningen af øen bliver et net af løgne og hemmeligheder langsomt afdækket.

Du kan købe Øens hemmelighed online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Pigen i labyrinten

Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

“En dag i april forsvandt min treårige datter, Carrie, mens vi legede skjul i min lejlighed i Brooklyn.”

Sådan begynder historien om Flora Conway, en meget berømt forfatter. Der er ingen forklaring på Carries forsvinden. Hverken døre eller vinduer i lejligheden har været åbne, kameraerne i den gamle newyorkerbygning viser ingen tegn på indbrud eller nogen form for forbrydelse. Og politiets efterforskning giver heller ingen klare svar.

Samtidig, på den anden side af Atlanterhavet, søger en sønderknust forfatter tilflugt i et forfaldent hus. Han alene har nøglen til mysteriet om Carrie. Og ham må Flora finde.

Du kan købe Pigen i labyrinten online her eller i din lokale boghandel.


Den ukendte kvinde fra Seinen

Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

Nu kommer endelig en ny roman fra spændingens mester, Guillaume Musso. Det er ikke uden grund af Musso er Frankrigs bedstsælgende forfatter. Han leverer nemlig hæsblæsende spænding fyldt med plot twists som garanterer underholdning til sidste side.

I denne roman reddes en ung, nøgen kvinde op af Seinen. Hun lever, men kan ikke huske, hvem hun er. Hun bringes på hospitalet, men få timer senere stikker hun af. En DNA-analyse viser, at kvinden er den berømte pianist, Milena Bergman. Men det er umuligt, for Milena døde i et flystyrt et år tidligere. Politiinspektør Roxane Montchrestien bliver besat af sagen og det umulige spørgsmål: Hvordan kan man være både død og i live? Sammen med Milenas tidligere forlovede, Raphaël, indleder hun en menneskejagt gennem Paris fuld af mysterier, løgne og intriger. 

Du kan købe Den ukendte kvinde fra Seinen online fx hos Saxo.com eller i din lokale boghandel.