Krimi

Rækkefølgen på Guillaume Mussos fantastiske krimier

Musso, Guillaume Musso, Krimi

Er du til spænding og plot-twists? Så kender du sikkert Guillaume Musso, som er Frankrigs bedst sælgende forfatter. Her får du et overblik over succesforfatterens fantastiske krimier.

Guillaume Musso er den bedst sælgende og mest læste forfatter i Frankrig. I de seneste år har den franske forfatter også indtaget og betaget Danmark med sine actionfyldte romaner med spænding, hemmeligheder og plot-twists. Få et overblik over succesforfatterens danske udgivelser lige her.

Opkald fra en engel (2016)

I JFK-lufthavnen i New York støder en kvinde og en mand sammen, så de taber alt, hvad de har i hænderne. Madeline og Jonathan har aldrig mødt hinanden før. Undskyldende og frustrerede samler de deres ting op fra gulvet, og i forvirringen får de forbyttet deres mobiltelefoner.

LÆS OGSÅ: Musso er kongen af plot-twists – skriver bøger, du ikke kan lægge fra dig

Da de opdager fejlen, er de 10.000 kilometer fra hinanden. Hun er blomsterhandler i Paris, og han er restaurationsejer i San Francisco.

Inden de får aftalt at få sendt telefonerne til rette ejermand, kan de ikke modstå fristelsen og begynder hver især nysgerrigt at undersøge indholdet på den andens telefon. Utilgiveligt af begge, men langsomt bliver de mere og mere optaget af at snage i hinandens liv, hvilket fører til en uventet opdagelse: Deres skæbner er forbundet af en hemmelighed, de begge troede var mørklagt for altid …

Køb bogen i din foretrukne boghandel eller online hos f.eks. Saxo

Opkald fra en Engel er oversat til dansk af Victoria Westzynthius.

Vil du læse mere om Madeline? Et atelier i Paris er en selvstændig fortsættelse til Opkald fra en engel, hvor vi igen følger Madeline.

Central Park (2017)

En tidlig morgen i Central Park vågner Alice og Gabriel op på en bænk, låst fast til hinanden med håndjern. De kan ikke huske, at de nogen sinde har mødt hinanden. Og aftenen før var Alice hjemme i Paris med sine veninder og Gabriel spillede piano på en jazzbar i Dublin.

LÆS OGSÅ: Guillaume Musso leverer drønspændende og fuldstændig uforudsigelig thriller

Hvordan er de endt i den situation? Hvis blod er det, der er på Alices bluse? Hvorfor mangler der en patron i Alices tjenestepistol? Alice og Gabriel har ikke andet valg end at søge svarene sammen, så de kan vende tilbage til deres hverdag, men de er ikke forberedte på sandheden, som vender op og ned på deres liv.

Køb bogen i din foretrukne boghandel eller online hos f.eks. Saxo

Central Park er oversat til dansk af Anders Juel Michelsen.

Pigen fra Brooklyn (2018)

Raphael og Anna er forlovede og har kun kendt hinanden i seks måneder. På en miniferie i Sydfrankrig udspørger Raphael Anna om hendes fortid. Han fornemmer, at hun bærer på en mørk hemmelighed.

Find en læseprøve her: Musso: Pigen fra Brooklyn

Modvilligt viser hun ham et billede og forsvinder derefter ud af døren.

Billedet efterlader Raphael i chok, og da hun ikke kommer tilbage eller senere er at finde i deres lejlighed i Paris, begynder en hektisk jagt på Anna og sandheden om hende. Det fører blandt andet Raphael til New York, hvor en god ven i politiet hjælper ham videre i eftersøgningen. Der venter en uventet afsløring, der atter engang vil overraske Mussos læsere.

Køb bogen i din foretrukne boghandel eller online hos f.eks. Saxo

Pigen fra Brooklyn er oversat til dansk af Anders Juel Michelsen.

Et atelier i Paris (2018)

Et atelier i Paris er en selvstændig fortsættelse til Opkald fra en engel, hvor vi følger den samme hovedperson.

Madeline er kriminalbetjent i London og rejst til Paris for at være lidt alene og genfinde roen i sit liv. På grund af en misforståelse er hun dog nødt til at dele udlejningshus med forfatteren Gaspar, som er ankommet fra USA for at skrive i ro og fred.

LÆS OGSÅ: Smuglæs i Guillaume Mussos nye hæsblæsende thriller Et atelier i Paris

Huset inklusiv atelier har tilhørt den berømte maler Sean Lorenz, som er død et år forinden og hvis malerier siden er forsvundet.

Da både Madeline og Gaspard er fascineret af Lorenz’ talent og triste skæbne, beslutter de sig for sammen at opspore de meget omtalte billeder. Ingen af dem kunne dog have forudset, hvilke prøvelser de må igennem for at afdække hemmelighederne om Sean Lorenz.

Køb bogen i din foretrukne boghandel eller online hos f.eks. Saxo

Et atelier i Paris er oversat til dansk af Victoria Westzynthius.

Fortidens mørke (2019)

Under en usædvanlig snestorm på Côte d’Azur i 1992 forsvinder en ung kvinde, Vinca Rockwell på 19 år, fra en gymnasiekostskole. Hun er efter sigende flygtet sammen med sin filosofilærer, som hun har et hemmeligt forhold til.
Ingen ser hende nogensinde igen.

Femogtyve år senere, i 2017, mødes de tre gamle venner Fanny, Thomas og Maxime igen i forbindelse med en genforeningsfest for gamle elever på gymnasiet Saint-Exupéry ved Antibes. De har ikke haft kontakt, siden de tog deres eksaminer. Dengang begik de en frygtelig handling, som har præget deres liv lige siden, og tankerne om, hvad der skete med deres veninde Vinca, er ikke glemt. Da skolen skal have bygget en ny sportshal, og den gamle skal rives ned, er deres hemmelighed i fare for at blive afsløret. For inden i murene ligger knoglerne fra et lig …

 Sandheden om, hvad der i virkeligheden skete, skal vise sig at være stærkt foruroligende og smertelig.

Fortidens mørke udkommer den 13. september 2019.

Køb bogen i din foretrukne boghandel eller online hos f.eks. Saxo

Fortidens Mørke er oversat til dansk af Anders Juel Michelsen.