Aktuelt Børnebøger Børnebøger 10-12 år Carlsen

Verdensbogugen: Karlsen & Ko er årets bog! Hent den gratis i din nærmeste boghandel

Verdensbogugen: Karlsen & Ko er årets bog! Hent den gratis i din nærmeste boghandel

Gitte Løkkegaard og Kenneth Jakobsen Bøyes første bog i serien om familien Karlsen & Ko – Balladen om Kina – er blevet udvalgt som dette års bog i Verdensbogugen.

Verdensbogugen bliver i år fejret i landets boghandlere fra den 21. september – 28. september, hvor børn mellem 8-12 år kan hente en gratis udgave af årets bog.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste børnebøger til de 7-12-årige

Verdensbogugen er en international begivenhed, som i Danmark bliver arrangeret af Boghandlerforeningen – med formålet at stimulere børns læselyst.

Det er sjette gang, Verdensbogugen fejres i Danmark – og anden gang, at forlaget Carlsen har en udvalgt bog i landets boghandlere, der kan hentes gratis. I 2021 var Geminiforbandelsen af Kim Ace den udvalgte bog.

LÆS OGSÅ: Karlsen & Ko – Sjove højtlæsningsbøger til de yngste skolebørn


Balladen om Kina

Verdensbogugen: Karlsen & Ko er årets bog! Hent den gratis i din nærmeste boghandel

Alt er lige som det skal være i familien Karlsen.

Far har fri fra frisørsalonen, mor har fri fra slagterbutikken, og på gulvet ligger Solvej og slapper af med sin bedste ven, Kuno. Det er nemlig fredag, så slikket er inden for rækkevidde.

Men pludselig er det, som om det hele bliver vendt på hovedet, da det ringer på døren. Der står pigen Kina. Og hun siger, at hun har fået at vide, at det er her – i det lille gule rækkehus på Amager, at hendes far bor. Det kan da ikke passe … kan det?

En sjov højtlæsningsbog for hele familien.

Fra 8 år

Du kan købe Karlsen & Ko (1) – Balladen om Kina online eller i din nærmeste boghandel.