Aktuelt Børnebøger Carlsen Kim Ace Sjove børnebøger

GRATIS: l næste uge kan alle børn i Danmark få Geminiforbandelsen af Kim Ace i en boghandel

Kim ace

Fra på lørdag den 25. september 2021 og næste uge med får alle børn, som selv møder op i en boghandel, et gratis eksemplar af Kim Ace’ ny bog Geminiforbandelsen.


Boghandlerforeningen arrangerer igen i år en ugelang indsats for børns læsning. Verdensbogugen handler om de 9-12-åriges lystlæsning. Ikke skolearbejde eller lektier, men læsning drevet af lyst og interesser – i bøger, børnene selv synes er sjove og spændende.

LÆS OGSÅ: Geminiforbandelsen – velkommen til et nyt univers af humor og fantasy

Begivenheden er et samarbejde med forfatteren Kim Ace, forlaget Carlsen, Clemenstrykkeriet og med DBK som hovedsponsor. Og på Saxo.com og Bog-ide.dk kan bogen gratis downloades som lydbog i hele ugen.


Monstre, magi og eventyr

Bogen er første bind i en ny serie om Rasmus, der er er en ægte fantasynørd, og som aldrig rigtig har haft nogen venner. Men da Xander flytter til byen, oplever Rasmus for første gang, hvordan det føles at have en rigtig ven.

Samtidig begynder der dog at ske flere uforklarlige ting omkring dem, og en dag står drengene over for et skrækindjagende monster, der tvinger dem ind i en verden fuld af magi, eventyr, ondskab og hemmeligheder.

LÆS OGSÅ: Længe leve læseglæden! Her er 15 gode læseoplevelser til børn

Kim Ace har indtil nu arbejdet som musicalstjerne med roller i for eksempel Tarzan og Dirty Dancing, men Kim har også altid gået rundt med drømmen om at skrive bøger, og da Danmark gik i lockdown under coronakrisen, var der pludselig en oplagt mulighed.

Kim er 38 år og født og opvokset langt ude på den jyske hede i Sdr. Omme.


Geminiforbandelsen, kim ace, fantasy, sjove bøger

Geminiforbandelsen – En episk fortælling om tis og trolddom er første bind i denne spændende og sjove fantasytrilogi.

Rasmus er det, man kalder en ægte fantasynørd, som aldrig rigtig har haft nogen venner. Men det ændrer sig, da Xander flytter til byen. Rasmus oplever nemlig for første gang, hvordan det føles at have en rigtig ven.

LÆS OGSÅ: ”I dag er jeg glad for, at jeg ventede med at skrive bogen”

Samtidig begynder der dog at ske flere uforklarlige ting omkring dem. Og pludselig en dag står drengene over for et skrækindjagende monster, der tvinger dem ind i en verden fuld af magi, eventyr, ondskab og hemmeligheder.

Fra ca. 8 år

Du kan købe Geminiforbandelsen online eller i din nærmeste boghandel.