Fagbøger Strikkebog

Vild med farver og retro-mønstre? I Strik med fluff og farver får du spraglede og festlige strikkeopskrifter til hele familien

Strik med fluff og farver

I den nye bog Strik med fluff og farver får du farverige og spraglede strikkeopskrifter, med plads til fejl. Bag bogen står mor og datter – Anne-Grethe og Julie Embrå – som sammen har skabt et strikkeunivers, der ikke ligner noget andet.

Med komplicerede og krævende strikkeprojekter kan man somme tider gå i stå. Heldigvis behøver det ikke være kedeligt eller kompliceret at lave farverige og kreative strikkeprojekter. Så hvis du er træt af den samme gamle farvepalet og svære mønstre uden plads til fejl, og gerne vil strikke funky og farverigt tøj, så er denne bog til dig.

Strik med fluff og farver er en samling kreative strikkeopskrifter med spraglede farvekombinationer, inspireret af 80’ernes modebillede. Med bogen kan du kaste dig ud i sjovt mønsterstrik til både store og små, som hele din familie vil holde af.

LÆS OGSÅ: Interview med Kit Couture: Strik tager den tid, det tager – heldigvis!

Bag opskrifterne står den norske strikkeduo Anne-Grethe og Julie Embrå, som er mor og datter. Sammen har de skabt et strikkeunivers, der ikke ligner noget andet, og som følges af 166.000 på Instagram.

Sammen udvikler og sælger de strikkeopskrifter. Julie (embrajulie) er en af Norges største strikke-influencere. Hun har skabt et hastigt voksende strikkeunivers på Instagram og har i øjeblikket over 166.000 følgere.

Hun har tidligere udgivet bogen Fargefest med embraknit. Strik med fluff og farver er Julie hovedforfatter og frontfigur, men Anne-Grethe har været med i alle processer og beslutninger.

Mor og jeg har sjældent en stram plan for vores strikkeprojekter. Faconen og mønstrene bliver til undervejs, og vi går frem efter mavefornemmelsen. Det er netop det legende og impulsive, som giver ægte og ærlige strikmodeller – og som vi lægger al vores kærlighed i.

Julie Embrå i bogens forord

Bogen byder på strikkeopskrifter på bløde cardigans, stribede sweatre og funky strikkjoler. De mest populære strikkeopskrifter findes også i mini-format, så du kan strikke din yndlingssweater til både børn og voksne. 

LÆS OGSÅ: Nye bøger på vej: Se vores liste med kommende bøger

Du kan strikke i alt fra fluffy mohair til merinould og håndfarvet garn – og der er noget til både begyndere og mere erfarne strikkere. Derudover får du masser af tips til, hvad du kan gøre med dit restegarn fra andre strikkeprojekter. 
Dyk ned i en verden af festlige strikkeopskrifter:

Julie Embrå og Anne-Grethe: Strik med fluff of farver

Vild med farver og retro-mønstre? I Strik med fluff og farver får du spraglede og festlige strikkeopskrifter til hele familien

”Strik med fluff og farver” er en samling iøjnefaldende strikkeopskrifter med spraglede farvekombinationer, der tager dig tilbage til 80’ernes modebillede. 

Er du træt af den samme gamle farvepalet og svære mønstre uden plads til fejl? Vil du strikke funky og farverigt tøj, som hele familien vil elske? 

Med denne bog kan du kaste dig ud i sjovt mønsterstrik til både store og små. Du kan strikke bredt, kort, smalt og langt i alt fra fluffy mohair til merinould og håndfarvet garn – og der er noget til både begyndere og mere erfarne stikkere.  

Bag de farverige opskrifter står mor og datter – Anne-Grethe og Julie Embrå – som sammen har skabt et strikkeunivers, der ikke ligner noget andet, og som følges af 137.000 på Instagram.

Du kan købe Strik med fluff og farver online, f.eks. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.