Aktiviteter Børnebøger Børnebøger 3-5 år Børnebøger 6-9 år Camilla Brinck Fantasy til børn og unge

Fra side til samtale med Musse & Helium – Download samtaleark til første bog i ny fantasyserie her

Musse og Helium

Tag med på en fantastisk rejse gennem Dyreriget med de to søskendemus Musse og Helium i bogen Musse og Helium – Mysteriet om hullet i væggen. Når du har læst bogen, kan du downloade et samtaleark her.


Fantasyserien om Musse og Helium er fyldt med eventyr og humor og er perfekt læsning til hele familien.

Har du læst den første bog i serien, Musse og Helium – Mysteriet om hullet i væggen? Så har du netop været på en fantastisk rejse, og nu er de to mus helt vilde efter at høre, hvad du syntes om deres sjove og spændende eventyr.

LÆS OGSÅ: Mal og leg med Musse og Helium! Download aktivitetsark her

Besvar spørgsmålene i vores samtaleark til Musse og Helium – Mysteriet om hullet i væggen alene, eller hyg dig med en voksen og del dine tanker om bogen.
Download samtaleark med Musse og Helium her

Fra side til samtale med Musse & Helium - Download samtaleark til første bog i ny fantasyserie herVil du gerne udforske Musse og Heliums eventyrlige univers? Så kan du se alle bøgerne i serien her!

Musse og Helium (1)Mysteriet om hullet i væggen

Musse og Helium, Camilla Brinck

Dette er første bind i den spændende fantasy-serie om de små mus Musse og Helium. Musene er på mystisk vis havnet hos en dame, der hedder Camilla. En dag opdager de små mus et hul i væggen og suges ind i det. Der begynder et magisk og spændende eventyr. De lander i Dyreriget, en mystisk og magisk verden, hvor Musse og Helium er prins og prinsesse. Her får de en farlig, men rigtig vigtig opgave; de skal finde den forsvundne guldost og redde hele Dyreriget fra de hæslige jægerduer og andre onde og uhyggelige væsner. 

Musse & Helium er to fantastiske søskendemus, og i deres magiske verden byder de på underholdning og magi for hele familien. Her tager du del i en unik og myldrende fantasiverden fyldt med grin og spænding.

God fra ca. 6 år.

Du kan købe Musse og Helium (1) – Mysteriet om hullet i væggen online eller i din nærmeste boghandel.
Musse og Helium (2)Jagten på guldosten

Musse og Helium, Camilla Brinck

Andet bind i den spændende og magiske fantasy-serie. De to små mus Musse og Helium er de eneste, der kan redde Dyreriget fra jægerduerne. Men det hele afhænger af, om de kan finde guldosten. I den spændende jagt møder musene både søde og onde dyr, og i en fremmed verden er det ikke let at finde ud af, hvem man kan stole på. Det viser sig, at deres venner Ta-Ta og tante Gribelina ikke har fortalt Musse og Helium hele sandheden om Dyreriget. Der er nemlig mange hemmeligheder og overraskelser, og der sker uforklarlige ting undervejs – usynlige broer dukker pludseligt op, dyr går op i røg og træstubbe kan åbenbart tale!

Det er ikke noget stille og fredeligt eventyr, vores små venner har begivet sig ud på, det er helt sikkert, men det vigtigste er, at de er på vej.   

Fra omkring 6 år.

Du kan købe Musse og Helium (2) – Jagten på guldosten online eller i din nærmeste boghandel.
Musse og Helium (3)Eventyret i Lindrizia

Musse og Helium, Camilla Brinck

Dette er tredje bind i den spændende fantasy-serie. De to små mus Musse og Helium tager videre på deres eventyr for at redde Dyreriget fra de onde jægerduer. Nu fører deres mission dem ind i endnu en magisk og spændende verden – vinterlandet Lindrizia. Her bor både den smukke prinsesse Frah og det skræmmende snemonster Galaha. Hvis han får fat i de to mus, er eventyret forbi!

Musse og Helium oplever en masse fantastiske ting på deres rejse, men ikke alt går helt som planlagt. Mon de finder sporene, der vil lede dem til guldosten og deres forældre? En ting er sikkert: Musse og Helium er meget modige, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at klare missionen.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Musse og Helium (3) – Eventyret i Lindrizia online eller i din nærmeste boghandel.
Magiske billedbøger fra Musse og Helium

Musse og Helium – Nu skal du sove

Musse og Helium, Camilla Brinck

Fald til ro med søde Musse og Helium med denne dejlige godnathistorie, hvor de to mus gør sig klar til at sove. Bogen indeholder en sød og rolig godnathistorie, der kan bruges som hjælp til at komme ned i tempo og falde til ro inden sengetid.

I bogen er der også anvisninger til beroligende aftenrutiner, og der er gode råd til, hvordan oplæseren undervejs eksempelvis kan holde små pauser og sænke stemmen for at følge stemningen i historien. Bogen henvender sig primært til børn mellem 3 og 6 år, men den kan også læses af lidt ældre børn. 

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Musse og Helium – Nu skal du sove online eller i din nærmeste boghandel.
Musse og Helium – Kærlighedens vind

Musse og Helium, Camilla Brinck

En flot og magisk billedbogshistorie med de to søde mus, Musse og Helium, der gør sig klar til at sove. Inden de skal sove, skal de dog først høre eventyret om vinden, der spreder kærlighed.

Sidst i bogen er der anvisninger til beroligende aftenrutiner og gode råd til vejrtrækning samt forslag til en afslapningsleg, der kan være med til at sikre en god nats søvn.

Bogen henvender sig primært til børn mellem 3 og 6 år, men den kan også læses af lidt ældre børn.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Musse og Helium – Kærlighedens vind online eller i din nærmeste boghandel.