Kategori: Camilla Brinck

Camilla Brinck. Credit PR.

Camilla Brinck (1974) har arbejdet som sangskriver, sangerinde, DJ og producer. I 2016 fik hun ideen til et bogunivers med to små søskendemus, Musse og Helium, som hun nu dedikerer al sin tid til.

Hun mener, at det at skabe indhold til og for børn, er en af de vigtigste opgaver, man kan påtage sig.

Musse og Helium-universet tæller 5 udgivelser på dansk, hvor tre tilhører den primære serie, og to er billedbøger til at hjælpe børn med at falde i søvn.

Camilla Brincks forfatterskab: Rejs med de søde søskendemus Musse og Helium

Den svenske børnebogsserie Musse & Helium har solgt 3,5 millioner bøger. Bogsserien er blevet en stor succes både i Norge og Sverige, og bruges også som undervisningmateriale. Endeligt boguniverset kommet til Danmark.

Det første Camilla Brinck fik skrevet var manuskriptet til en lydbog om Musse & Helium. Senere er det blevet til lydbøger i flertal, bøger, billedbøger, podcast, en youtube-kanal, puslespil og brætspil. Bøgerne om Musse & Helium har solgt mere end 3.5 millioner bind og er den hurtigst voksende børne- og familie-bogserie i Norden.

LÆS OGSÅ: Musse & Helium er den hurtigst voksende børne og familiebogserie i Norden. Seriens forfatter Camilla Brinck: ”De blev skabt ved et rent tilfælde”.

Musse & Helium er to fantastiske søskendemus, og i deres magiske verden byder de på underholdning for hele familien. Her tager du del i en unik og myldrende fantasiverden fyldt med humor, spænding og fantastiske miljøer.

Bøgerne er også på vej til det store lærred. Det er Nordisk Film og det norske animationsselskab Qvisten Animation, som har sikret sig rettighederne til at filmatisere historierne.

Camilla Brinck: “Der er ingen løftede pegefingre.”

Musse og Helium er ikke bare underholdende, men også en rig mulighed for at børn kan lade deres nysgerrighed og eventyrlyst få frit spil.

LÆS OGSÅ: Mal og leg med Musse og Helium! Download aktivitetsark her

Camilla Brinck beskriver det således: ”Børn lytter meget til Musse & Helium fordi de taler sammen på en naturlig måde som er i omgangshøjde med barnet. Der er ingen løftede pegefingre. Det er en vigtig del af projektet, at man skal kunne lære noget om livet ved at være i selskab med Musse & Helium. Det kan være fænomener som mod, nysgerrighed, selverkendelse og sundhed de taler om og kommer i kontakt med og lærer om når de drager på eventyr”.

Fantasyserien om Musse og Helium er fyldt med eventyr og humor og er perfekt læsning til hele familien.