Læseprøve og uddrag Strikkebog

Strik med fluff og farver – Få en opskrift på den flotte og bløde Nelly-sweater her

Strik med fluff og farver. strikke opskrift

Strik med Fluff og Farver er en samling smukke opskrifter fyldt med farver og mønstre. Her får du en af opskrifterne fra bogen, du kan give dig i kast med.


Er du træt af grå og beige farver? Syntes du, at komplicerede mønstre uden plads til fejl lyder trættende? Så er Strik med fluff og farver lige noget for dig. I denne skønne bog er alle strikkeopskrifterne lavet med vilde mønstre og farvekombinationer, der vil minde dig om 80’ernes farverige modebillede.

LÆS OGSÅ: En guide til at komme igang med at strikke

Bag ved bogen står mor og datter Anne-Grethe og Julie Embrå. De har sammen skabt et strikkeunivers, der ikke ligner noget, du har set før. På instagram har profilen @embrajulie mere end 160.000 følgere. Nu har hun, sammen med sin mor, udviklet denne smukke strikkebog, som du nu kan få en flot opskrift fra.

LÆS OGSÅ: Du må gerne gå i strikbikini – og 9 andre strikkebud fra Ditte, Trine og Christiane

Med Strik med fluff og farver kan du kaste dig ud i spændende og sjovt mønsterstrik både til store og små. Der bliver strikket med både fluffy mohair, merinould og håndfarvet garn. Hvis du sidder og tænker, at du skal være ekspert-strikker for at kunne bruge denne bog, så er det slet ikke sandt. I bogen finder du både opskrifter til begyndere og mere erfarne strikkere.

LÆS OGSÅ: Britisk strikkeguru Erika Knight guider til bæredygtig strik med struktur

Her kan du finde den flotte Nelly-sweater, som du helt sikkert skal strikke. Den har sværhedsgraden begynder, så alle kan være med. Så find strikkepindene frem og kom i gang med Strik med fluff og farver.
Strik med fluff og farver
Strik med fluff og farver
Strik med fluff og farver - Få en opskrift på den flotte og bløde Nelly-sweater her
Strik med fluff og farver - Få en opskrift på den flotte og bløde Nelly-sweater herEr du nysgerrig på flere opskrifter?

Julie Embrå og Anne-Grethe Embrå: Strik med fluff og farver

Strik med fluff og farver - Få en opskrift på den flotte og bløde Nelly-sweater her

”Strik med fluff og farver” er en samling iøjnefaldende strikkeopskrifter med spraglede farvekombinationer, der tager dig tilbage til 80’ernes modebillede. 

Er du træt af den samme gamle farvepalet og svære mønstre uden plads til fejl? Vil du strikke funky og farverigt tøj, som hele familien vil elske? 

Med denne bog kan du kaste dig ud i sjovt mønsterstrik til både store og små. Du kan strikke bredt, kort, smalt og langt i alt fra fluffy mohair til merinould og håndfarvet garn – og der er noget til både begyndere og mere erfarne stikkere.  

Bag de farverige opskrifter står mor og datter – Anne-Grethe og Julie Embrå – som sammen har skabt et strikkeunivers, der ikke ligner noget andet, og som følges af 137.000 på Instagram.

Du kan købe Strik med fluff og farver online, f.eks. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.