Fagbøger

De bedste Taylor Swift-sange til den store forelskelse, dansegulvet og kærestesorgerne

taylor swift sofie aukdal

Elsker du også Taylor Swift? Vi har samlet de allerbedste Swift-sange, der passer lige til dit humør – uanset om du er nyforelsket, har hjertesorger eller bare har lyst til at give den gas på dansegulvet.

Den danske Taylor Swift-ekspert Sofie Aukdal har skrevet bogen Taylor Swift: Mastermind, et medrivende portræt af det internationale popfænomen. I bogen dykker hun ned i Taylors liv; helt fra begyndelsen, da hun startede sin karriere som ung countrysanger i Nashville og frem til i dag, hvor hun er verdens største popstjerne.

Det er en bog til alle de Swifties, der laver friendship-bracelets og bruger deres lommepenge på merchandise og koncertbilletter, men også til dem, der lige er hoppet ombord på Swift-vognen.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift er ude med nyt album. Læs alt om popfænomenet i bogen Taylor Swift: Mastermind

Læs med her, hvor Sofie Aukdal giver sine bedste bud på, hvilke Taylor Swift-sange du skal høre, når du enten er forelsket, i dansehumør eller har kærestesorger.


Taylors 5 bedste sange til den store forelskelse

Wildest Dreams

Love Story

Fearless

Lover

Call It What You Want


Taylors 5 bedste sange til at give den gas på dansegulvet – eller foran spejlet

22

Anti-Hero

Cruel Summer

Blank Space

Bejeweled


Taylors 5 bedste breakup-sange

All Too Well (10 Minute Version)

You’re Losing Me

Champagne Problems

Tim McGraw

Illicit Affairs


Taylor Swift: Mastermind

Taylor Swift: Mastermind, Sofie Aukdal, Taylor Swift,

Taylor Swift er pigen fra landet, der flyttede til Nashville som 14-årig og blev en af klodens største popstjerner.

I denne bog fortæller den danske Swift-ekspert Sofie Aukdal om den amerikanske sanger, musiker og sangskriver, som også er en benhård forretningskvinde med stor magt. Hun kan få unge til at registrere sig som vælgere ved at lave et enkelt opslag på sine sociale medier. Og til nogle af hendes rekordstore stadionkoncerter er publikums hoppen og dansen blevet målt som et lille jordskælv.

I denne bog får man en masse flotte billeder og en indføring i superstjernens verden, karriere og personlige historie. Sofie Aukdal skriver for musikmagasinet Soundvenue, er cand.mag. i musikvidenskab og har som fan selv fulgt sangeren tæt gennem mange år. Det er en bog til Swiftierne, der laver friendship-bracelets, men også til dem, der lige er hoppet ombord på vognen.

Du kan købe Taylor Swift: Mastermind online eller i din nærmeste boghandel fra 13. maj.