Aktuelt Amerikanske romaner Fiktion

Ny roman fra succesforfatteren bag Station elleve – Emily St. John Mandel

Stilhedens hav Emily st. john mantel

Emily St. John Mandel er aktuel på dansk med Stilhedens hav, hvor månen er blevet vores hjem, og solen et særsyn. Forfatteren bag den filmatiserede bestseller Station elleve er tilbage med ny roman inden for samme genre.

42-årige Emily St. John Mandel udgiver sin sjette roman, Stilhedens hav, der fortsætter i den spekulative genre. Emily St. John Mandel er også forfatteren bag succesromanen Station elleve, der har fået kultstatus og er blevet til både en bestseller og en tv-serie på HBO.

Station elleve er fra 2014, og referencerne til en pandemi, vel at mærke flere år før det blev en realitet, gav bogen opmærksomhed i en grad, hvor fans var klar til at få titlen tatoveret på armen.

LÆS OGSÅ: Kender du genren spekulativ fiktion? Populære bøger trækker fremtiden (skræmmende) tæt på

Stilhedens hav er en universel og aktuel roman on kunst og kærlighed, der strækker sig gennem tid og rum, fra Vancouver Island i 1912 til en koloni på Månen hundredvis af år senere. Det er også en bog om menneskelig tragedie og krise, og som den engelske avis The Guardian skriver i en anmeldelse af bogen:

Et eller andet sted, er der altid nogens verden, der går i stykker.

Stilhedens hav tager sin begyndelse i 2401. Tidsdetektiven Gaspery-Jacques Roberts sættes til at efterforske en anomali – og opdager en serie af forbundne liv: en ung britisk aristokrat drevet til galskab i de canadiske skove; en forfatter fanget i en pandemi langt væk hjemmefra, samt en af Gasperys egne barndomsvenner, som har fået en ekstraordinær mulighed, der har potentiale til at skabe ravage i universets tidslinje.Stilhedens hav er prisbelønnet med WINNER OF THE GOODREADS CHOICE AWARD og kåret til NEW YORK TIMES BEST SELLER.

“En af [Mandels] bedste romaner og en af hendes hidtil mest tilfredsstillende opdagelsesrejser ind i spekulativ fiktion.” –The New York Times

“Højst ambitiøs i sin spændvidde, men også nærværende og skrevet med en yndefuld og forførende dygtighed.” – The Guardian


Stilhedens hav

Ny roman fra succesforfatteren bag Station elleve - Emily St. John Mandel

♥️♥️♥️♥️ “En fængslende læseoplevelse” – Politiken

“En af Mandels bedste romaner og en af hendes hidtil mest tilfredsstillende opdagelsesrejser ind i spekulativ fiktion.” — The New York Times

I 2401 sættes tidsdetektiven Gaspery-Jacques Roberts til at efterforske en anomali – og opdager en serie af forbundne liv: en ung britisk aristokrat drevet til galskab i de canadiske skove; en forfatter fanget i en pandemi langt væk hjemmefra, samt en af Gasperys egne barndomsvenner, som har fået en ekstraordinær mulighed, der har potentiale til at skabe ravage i universets tidslinje.

Stilhedens hav er en universel og aktuel roman om kunst og kærlighed, der strækker sig gennem tid og rum – fra Vancouver Island i 1912 til en koloni på Månen hundredvis af år senere.

Du kan købe Stilhedens hav online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.Der er flere store læseoplevelser i vente til dig. Tag et kig på vores liste med bøger sommer 2023/2024.