Derfor elsker vi EN AF OS LYVER!

Endelig, endelig, endelig er den her på dansk! Et af de absolut allerstørste YA-hits på den internationale scene rammer nu omsider Danmark. EN AF OS LYVER har været solidt placeret på alverdens bestsellerlister siden udgivelsen i USA, og det forstår vi v-i-r-k-e-l-i-g godt. Her kommer blot fem gode grunde til, at vi elsker-elsker-elsker Karen M. McManus’ debutroman:

1. Præmissen

Okay. Sådan her er det: Fem elever går ind i et lokale til eftersidning. Kun fire af dem kommer levende derfra. Og alt tyder på, at moderen skal findes blandt de fire overlevende. Rimelig cool præmis. Vi er helt på – lige fra begyndelsen!

2. Årh ja, den er pæn!

Vi elsker omslaget! Simpelthen bare elsker! Vi bliver nysgerrige på, hvem de fem fire silhuetter er – og hvem kan stå for rødt folie? (Ja, vi kan i hvert fald ikke!)

3. Sig os lige: Er de fulde af løgn?!?

Altså … vi er vilde med Bronwyn, Nate, Addy og Cooper. Men hvem af dem skal vi tro på? Vi er bange for, at de fylder os med løgn. Vi er mistænksomme. Vi er forvirrede. Og vi elsker det.

4. En debutant, siger du?

Det er helt ufatteligt at tænke på, at EN AF OS LYVER er Karen M. McManus’ debutroman. Hun skriver simpelthen så vanvittigt godt og medrivende, at man er overbevist om, at hun har adskillige udgivelser bag sig. Men det har hun bare ikke. Hun er helt ny. Og helt sikkert en, man skal holde øje med. Det begynder i hvert fald virkelig godt!

5. WTF?!?

… vi kan af gode grunde ikke afsløre slutningen her. Men WTF?!? Wauw! Og vi troede lige, at vi havde regnet det ud.

Du bliver nødt til at få fingrene i EN AF OS LYVER – og det kan du få lige her.