Derfor elsker vi EN AF OS LYVER!

Har I læst et af de absolut allerstørste YA-hits på den internationale scene, En af os lyver? Ellers er det bare med at komme igang! Og heldigvis for os, er der tre bøger i serien.

En af os lyver har været solidt placeret på alverdens bestsellerlister siden udgivelsen i USA, og det forstår vi v-i-r-k-e-l-i-g godt. Her kommer blot fem gode grunde til, at vi elsker-elsker-elsker Karen M. McManus’ debutroman.

Læs også: Interview med Karen M. McManus: Romance og krimi er den perfekte blanding

1. Præmissen

Derfor elsker vi YA-hittet En af os lyver af Karen M. McManus

Okay. Sådan her er det: Fem elever går ind i et lokale til eftersidning. Kun fire af dem kommer levende derfra. Og alt tyder på, at moderen skal findes blandt de fire overlevende. Rimelig cool præmis. Vi er helt på – lige fra begyndelsen!

2. Årh ja, den er pæn!

Derfor elsker vi YA-hittet En af os lyver af Karen M. McManus

Vi elsker omslaget! Simpelthen bare elsker! Vi bliver nysgerrige på, hvem de fem fire silhuetter er – og hvem kan stå for rødt folie? (Ja, vi kan i hvert fald ikke!)

3. Sig os lige: Er de fulde af løgn?!?

Derfor elsker vi YA-hittet En af os lyver af Karen M. McManus

Altså … vi er vilde med Bronwyn, Nate, Addy og Cooper. Men hvem af dem skal vi tro på? Vi er bange for, at de fylder os med løgn. Vi er mistænksomme. Vi er forvirrede. Og vi elsker det.

4. En debutant, siger du?

Derfor elsker vi YA-hittet En af os lyver af Karen M. McManus

Det er helt ufatteligt at tænke på, at En af os lyver er Karen M. McManus’ debutroman. Hun skriver simpelthen så vanvittigt godt og medrivende, at man er overbevist om, at hun har adskillige udgivelser bag sig. Men det har hun bare ikke. Hun er helt ny. Og helt sikkert en, man skal holde øje med. Det begynder i hvert fald virkelig godt!

5. WTF?!?

Derfor elsker vi YA-hittet En af os lyver af Karen M. McManus

… vi kan af gode grunde ikke afsløre slutningen her. Men WTF?!? Wauw! Og vi troede lige, at vi havde regnet det ud.

Alle bøger i trilogien:

En af os lyver

Derfor elsker vi YA-hittet En af os lyver af Karen M. McManus

Alle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem.

Fem elever mødes en helt almindelig mandag eftermiddag på Bayview High til eftersidning. Men en af dem kommer ikke ud i live, og de er resterende fire er alle mistænkte for mordet på deres klassekammerat.

Men hvem gjorde det? Var det stræberen Brownyn, den populære Addy, Nate med det dårlige ry eller sportsstjernen Cooper?

En ting er sikkert: Simon havde planer om poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre.

Du kan købe En af os lyver online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
En af os dræber

karen m. mcmanus, en af os dræber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Det er et år siden, Simon døde, og et år siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er gået, har der ikke manglet nye sladderaps på Bayview High. Ingen har kendt folks hemmeligheder lige så godt som Simon. Indtil nu.

Nogen er fast besluttet på at føre Simons arv videre med nye spilleregler. Hvis du vælger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed.

Phoebe er det første offer. Og Phoebes hemmelig er mørk. Maeve er den næste, og hun burde vide bedre: Vælg altid ‘konsekvens’.

Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige …

Du kan købe En af os dræber, fx på på Saxo.com, eller hos din lokale boghandler
Udkommer 17. august: En af os vender tilbage

En af os vender tilbage, Karen M. McManus, Karen McManus, ungdomsbøger

Lige siden Simon døde, har livet ikke været nemt for eleverne fra Bayview. Først måtte Bayview-firkløveret bevise, at de ikke var mordere, dernæst skulle en ny generation finde ophavsmanden til en ondskabsfuld leg. Og nu starter det igen …

Først lyder beskeden som en dårlig joke: Tid til en ny leg, Bayview. Men da en elev pludselig forsvinder, er det tydeligt, at denne ’leg’ er blevet alvor – og ingen forstår reglerne. Ingen kan føle sig sikre, og da en uventet person vender tilbage til Bayview, begynder tingene at blive ubehagelige …

En af os vender tilbage er tredje bog i En af os lyver-serien.

Du kan købe En af os vender tilbage, fx på bog-ide.dk, eller i din nærmeste boghandel.