Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Fagbøger til børn Viden

De 4 vildeste UFO-observationer i verden

De 4 vildeste UFO-observationer i verden

Objekter, der flyver i flok med 2700 km i timen. Gigantiske TicTac-pastiller, som skyder sig rundt i luften over et hangarskib – og et øglelignende væsen er blot nogle af de UFOer, der er blevet set gennem tiden. Få 4 af de vildeste UFO-observationer fra Kig op! Der findes UFOer af Frederik Dirks Gottlieb.

UFO er en forkortelse af uidentificeret flyvende objekt. Ting, der flyver i luften, som man ikke ved, hvad er. Podcastvært, forfatter og UFO-entusiast Frederik Dirks Gottlieb er aktuel med bogen Kig op! Der findes UFOer, hvor vi følger drengen Frederik, hvis far var UFO-jæger, og samtidig får fortællingerne om de største og mest mystiske UFO-observationer gennem tiden.

LÆS OGSÅ: Frederik Dirks Gottlieb: “Det hele er jo i forvejen ret mirakuløst, så hvorfor skulle der ikke findes UFOer?”

Få et smugkig i 4 af de vildeste UFO-observationer, som du finder flere af i Kig op! Der findes UFOer.

ufo, frederik dirks

4 vilde UFO-observationer

1. Med en hastighed på over 2700 km/t

Det første menneske, der fortæller i medierne om mødet med en UFO, var amatørpiloten Kenneth Arnold. En sommeraften i 1947 ser han fra sit fly ni flyvende objekter i luften, som han ikke kan identificere. De er sorte og slingrer fra side til side, da de flyver med en hastighed på 2700 km i timen forbi hans lille maskine… og forsvinder ud i rummet.

2. Den danske UFO

I 1970 får den danske politibetjent Evald Hansen Maarup sig en vild forskrækkelse, da lyset og motoren på hans bil går ud en sen aften. Han kører ind til siden og bliver fanget i en lyskegle over bilen, der ender i et stort sølvgråt objekt lige over trækronerne. Han finder bilens kamera frem, men ligesom han trykker på udløseren, forsvinder objektet med høj hastighed.

3. Besøg fra rummet (af et lugtende væsen)

Det er ikke kun flyvende objekter i luften, der er  blevet set, men også væsener, der bliver betegnet som rumvæsener, der er blevet set af mennesker. I 1996 så to brasilianske søstre på 16 og 14, Liliane og Valquíria, og deres 22-årige veninde Kátia et yderst ukendt væsen.

Det lignede halvt en hund og halvt en øgle og var på højde med et menneske. Det havde fedtet brun hud, V-formede fødder, gummiagtige lemmer og tre runde buler på hovedet. Og så lugtede det så fælt, at de tre piger stak i løb med hånden for næsen. Den dag i dag fastholder de tre voksne kvinder deres historie: De så noget den dag, der ikke var fra denne planet.

LÆS OGSÅ: Elsker dit barn fantasy? Se her 8 gode fantasybøger til børn fra 8 år

4. TicTac-ufo’er fanget på kamera

I 2004 ser personalet på et hangarskib en række objekter med form som gigantiske TicTac-pastiller skyde sig gennem luften over vandet i en fart, som intet menneskeskabt kan bevæge sig med. De TicTac-formede objekter vender tilbage i dagene efter, og det lykkes to Top Gun-piloter at filme dem.

Forfatteren til Kig op! Der findes UFOer Frederik Dirks Gottlieb har ikke selv set et uidentificerbart flyvende objekt på himlen (endnu), men er overbevist om, at de findes. For som han skriver i bogen:

“Jeg tror ikke, at den verden, som du og jeg bor i, er den eneste verden i universet. Der er så ufattelig mange planeter, og universet er så ubegribeligt stort, at det er svært ikke at tro, at der må være andre derude. Den (bogen) handler om at kigge op for at kunne forstå det, der sker hernede på vores jord.”


Kig op! Der findes UFOer

De 4 vildeste UFO-observationer i verden

Ufo betyder uidentificeret flyvende objekt. Noget, der flyver rundt, men som vi mennesker ikke ved, hvad er. Og der findes ufoer, ting, der flyver rundt oppe i luften, som vi mennesker ikke ved, hvad er.

I denne bog kan du følge drengen Frederik, der arver sin fars gamle bøger med observationer og avisudklip om ufoer. Og bøgerne åbner en helt ny verden for ham, da han kan læse om de mest utrolige ting, som mennesker har observeret.

Spændende og medrivende historier, som helt sikkert vil vække din nysgerrighed for det, som er derude.

Bogen er skrevet af Frederik Dirks Gottlieb, der er vært på den populære podcast Flyvende tallerken.

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Kig op, der findes ufoer online eller i din nærmeste boghandel.